BBL Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Kali, am pus mana acu pe un ziar de sapt trecuta. esti vedeta, si tu si Kiki (daca am retinut bine). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Kali, am pus mana acu pe un ziar de sapt trecuta. esti vedeta, si tu si Kiki (daca am retinut bine). ce ziar?din ce data? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 ce ziar?din ce data? Ce face? A aparut Kali cu Balauru' in gazeta si noi nu am fost anuntati??? Agenturili bre... agenturili... Kali, te rugam frumos, (adica Me, myself and I) - Status report. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 L-am gasit http://www.click.ro/actualitate/iguane-si-...cini-de-la-bloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 L-am gasit http://www.click.ro/actualitate/iguane-si-...cini-de-la-bloc Ce misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 27, 2008 Autor Share Postat Octombrie 27, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 /index.php?...t=0&start=0 ce ziceti? va prezentati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 /index.php?...t=0&start=0 ce ziceti? va prezentati? Nu vecine,k majoritatea plecam la munte vineri dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Nu vecine,k majoritatea plecam la munte vineri dimineata Care munte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Care munte? Athos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Nu vecine,k majoritatea plecam la munte vineri dimineata Si nu lasati pe nimeni pe acasa? Care munte? Ala inalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Si nu lasati pe nimeni pe acasa? Pai crezi tu ca vrea sa piarda cineva marea distractie? App,vii? Athos Care Athos,Danradu? Mergem la Muntele lui Venus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 App,vii? Ntz! Munca sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Care Athos,Danradu? Mergem la Muntele lui Venus. Da uitasem.... Venus din Milo.... asa este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Da uitasem.... Venus din Milo.... asa este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 (editat) Aici vom sta De abia astept Editat Octombrie 27, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 bun asa.carciumatita sa faca treaba buna ca presimt o sete mare si un ficat dornic de afirmare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta78 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 frumushica locatia! plecati cu moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 frumushica locatia! plecati cu moto? Nu, vom merge cu masina! Unii plecam vineri dimineata, altii vor venii seara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta78 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Nu, vom merge cu masina! Unii plecam vineri dimineata, altii vor venii seara! vreau si eu la munte... nu se ofera nimeni sa munceasaca in locul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 vreau si eu la munte... nu se ofera nimeni sa munceasaca in locul meu poti sa vii seara...cu restul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta78 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 poti sa vii seara...cu restul! muncesc si sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 muncesc si sambata poti venii sambata dupa serviciu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 bre pipalshi, a revenit strumfitza pe meleagurile meletarilor, datii adunarea la crasma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta78 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 poti venii sambata dupa serviciu! de unde pot sa aflu ceva detalii daca fac cumva sa termin mai repede sambata? si camere libere mai sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate