nikolas_09 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 de unde pot sa aflu ceva detalii daca fac cumva sa termin mai repede sambata?si camere libere mai sunt? vb eu si te anunt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Mi-e pofta de coliva.Voua nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Caut spre inchiriere un garaj racordat la curent electric. Ofer maxim 50 euro. Asigur garantie pt plata curentului electric. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Mi-e pofta de coliva.Voua nu? preferintze? a cui sa fie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Buna dimineata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Hello! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 'neatza all, o zi buna va doresc @HB, ce ai patit bre, de ai pofte d'astea morbide? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 'neatza all, o zi buna va doresc @HB, ce ai patit bre, de ai pofte d'astea morbide? Pofte...poate si niste greturi insotite de varsaturi Spune dupa mine : Bebeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 neatza..... facut test la casca noua e buna...la 160 nu vajaie, nu ia curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Hello! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Neata! A mea vajaie de la 120 Fac ceva pe ea... se mai cheama si Array... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 preferintze? a cui sa fie? Ne-a adus Razvan @HB, ce ai patit bre, de ai pofte d'astea morbide? Pofte...poate si niste greturi insotite de varsaturi Spune dupa mine : Bebeeee Noooo waaaay ... sau... Neatza all! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Neatza everybody. neatza.....facut test la casca noua e buna...la 160 nu vajaie, nu ia curent. Acu poti si tu sa te dai reising fara scoci la viziera. Neata! A mea vajaie de la 120 Fac ceva pe ea... se mai cheama si Array... Ce face galbioara mea? Azi vin sa o iau, sa nu te sperii daca dispare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Neata! A mea vajaie de la 120 Fac ceva pe ea... se mai cheama si Array... Arai e recunoscuta pt aerisirea exemplara...deci zgomot Spune dupa mine SHOEI... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Neatza everybody. Acu poti si tu sa te dai reising fara scoci la viziera. Ce face galbioara mea? Azi vin sa o iau, sa nu te sperii daca dispare. Face bine, doarme linistita acolo Pe la cat vii s-o iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 (editat) Ne-a adus Razvan Noooo waaaay ... sau... Neatza all! Pfuaii...la toate va cresc pupilele cand auziti de copiii Editat Octombrie 28, 2008 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Arai e recunoscuta pt aerisirea exemplara...deci zgomot Spune dupa mine SHOEI... Iti dai seama ca urmatoarea e Shoei. Sau un Arai mai scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Iti dai seama ca urmatoarea e Shoei. Sau un Arai mai scump Xr-ul meu face pipi pe Arai-ul lu' Shinu(l-am probat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 orice firma de casti are si modele bune si altele mai slabe , difera pretul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Face bine, doarme linistita acolo Pe la cat vii s-o iei? Cand scap de la munca, in jur de 6-7. Xr-ul meu face pipi pe Arai-ul lu' Shinu(l-am probat) Shoei rules. xr 1000 especially Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Pfuaii...la toate va cresc pupilele cand auziti de copiii Not really....doar ca in momentul ala "BEBE" a sunat foarte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Not really....doar ca in momentul ala "BEBE" a sunat foarte ! Da...da... Te referi la numele de alint sper...?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 ce-i aicea, bre? Ginecologie sau planing familial? Not really....doar ca in momentul ala "BEBE" a sunat foarte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 ce-i aicea, bre? Ginecologie sau planing familial? Metode contraceptive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 hello Ruxandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate