Gixu. Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Mergem, mergem...cam frigutz afara! Pai cu geaca aia subtire cred si eu... Tocmai ne-am intors de la Costin.Era ok. Daca vreti sa-i faceti vizite,sa nu mergeti mai multi de doi Noi am fost vreo 7 (eu,Nicole,Angel,Borris,Gixxxu,Adidas si ....am uitat) Apoi am baut cate o bere in Paw(e misto muzica acolo,poate mergem si noi) Va pupa iepurasul Aaaa...si in paranteza...Costin era in BMW,nu in taxi.... ...si Silviu(Alter Ego)... Pana una -alta va asteptam joi la ursu si vineri la Paw pt a ne speria impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Tocmai ne-am intors de la Costin.Era ok. Daca vreti sa-i faceti vizite,sa nu mergeti mai multi de doi Noi am fost vreo 7 (eu,Nicole,Angel,Borris,Gixxxu,Adidas si ....am uitat) Apoi am baut cate o bere in Paw(e misto muzica acolo,poate mergem si noi) Va pupa iepurasul Aaaa...si in paranteza...Costin era in BMW,nu in taxi.... eu cand v-am zis ca nu e momentul....nu m-ati crezut...bravo pentru vizita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 eu cand v-am zis ca nu e momentul....nu m-ati crezut...bravo pentru vizita Greu si pt el...greu si pt noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Pai cu geaca aia subtire cred si eu... ...si Silviu(Alter Ego)... Pana una -alta va asteptam joi la ursu si vineri la Paw pt a ne speria impreuna Joi la ursu, dar noi ne vom speria la munte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Buna dimineatza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Buna dimineatza ! Hello! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 frate n'aveti somn? ..in fine...Neatza...uite ca vremea mai tine cu noi...inca o zi frumoasa pentru calarit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Tu inca n-ai iesit sa vezi ce frumos e pe 5 grade 'neata pipalilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) Sunt deja 6 grade afara Incepe sa fie deja canicula Am plecat cu mobra la job. O zi buna la toata lumea. Editat Octombrie 29, 2008 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 neatza ! foarte smecheri baietii de la circulatie nu mi-a venit sa cred... nici in vara nu am vazut iuliu maniu asa gol fuaaaarte tare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Tu inca n-ai iesit sa vezi ce frumos e pe 5 grade amice cand ieseam io cu mobra pe ger afara tu te certai cu gãina pe rîme.. neatza ! foarte smecheri baietii de la circulatie nu mi-a venit sa cred... nici in vara nu am vazut iuliu maniu asa gol fuaaaarte tare . ia sa vezi tu intre ora 9 - 11 cata coada o sa fie..si nici un copoi in intersectie .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Neatza everybody. imi ingheata putin picioarele. in rest nu sunt probleme dimineata pe moto. am incercat luni si marti cu masina, dar azi nu am mai rezistat. 30 min is not 70 min. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 pai nu ai cizme ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 hello Ruxandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 hello Ruxandra Hello Dan.. vezi cat de matinala sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 Neatza everybody. imi ingheata putin picioarele. in rest nu sunt probleme dimineata pe moto. am incercat luni si marti cu masina, dar azi nu am mai rezistat. 30 min is not 70 min. Asta asa e. Io cred ca racesc, pt ca ies incinsa de la sala si ma urc pe moto. Cele 30 min sunt arhisuficiente sa racesc... Da' inca insist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Gud morning pipal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Hello Dan.. vezi cat de matinala sunt? Observ ... vreun motiv anume ? te-ai hotarat in privinta celor vorbite ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Iar clone ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) Mi-am cunoscut stapana azi-noapte! ARC careva diseara, o tigara, un suc....? Editat Octombrie 29, 2008 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 pai nu ai cizme ? mai sus de cizme inghet. Mi-am cunoscut stapana azi-noapte! ARC careva diseara, o tigara, un suc....? Tu dadeai forja aseara pe Iuliu Maniu, sa ajungi sa fii biciuit? Pe la 9 cred. Trec si eu pe la arc sa fumam o tigara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) Mi-am cunoscut stapana azi-noapte! ARC careva diseara, o tigara, un suc....? La Arc nu cred, dar cred ca venim joi la Ursu Check this shit out! Editat Octombrie 29, 2008 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Observ ... vreun motiv anume ? te-ai hotarat in privinta celor vorbite ? nu, niciun motiv special... era ceva in privinta caruia trebuia sa ma decid? nu-mi amintesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 Check this shit out! am ras de ma dor falcile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 ...si Silviu(Alter Ego)... Pana una -alta va asteptam joi la ursu si vineri la Paw pt a ne speria impreuna Asa Joi cred ca venim,dar vineri in nici un caz...o sa fim la munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate