nikolas_09 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 mai continuam eu dar hai sa te las in pace! alta data sa nu te mai iei de mine mai ales cand eu vreau sa-ti dau o mana ... de ajutor Daca erai femeie cu cea mai mare placere acceptam ajutorul...si eu...si Adidas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 Mai, copchii....voi nu avetzi serviciu?????? Ba au, da' nu vezi ca s-au trezit pofticiosi de dimineata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 neata all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Ba au, da' nu vezi ca s-au trezit pofticiosi de dimineata? pai stiti care cica e ora cea mai propice perpetuarii? intre 9 si 10 dimineata,atunci se face treaba buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 Si, ca veni vba, ii vreau de sclavi pe Borris, danradu si razvan Nu conteaza ordinea si mai ales numarul Shonea e urat, i-l las Denisei )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) Si, ca veni vba, ii vreau de sclavi pe Borris, danradu si razvan Nu conteaza ordinea si mai ales numarul Shonea e urat, i-l las Denisei )) Tare ... , neatza Kali legat de sclavie..... trebuie sa vrb cu proprietarul... dar cred ca se poate sub forma de imprumut ... Editat Octombrie 30, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 Si Ser79ban, daaaaaaaaaaaaa...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Si, ca veni vba, ii vreau de sclavi pe Borris, danradu si razvan Nu conteaza ordinea si mai ales numarul Shonea e urat, i-l las Denisei )) pai cu asa barbati.....doreste-ti si vei gasi absolutul )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 Ooooo, modesta mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Si Ser79ban, daaaaaaaaaaaaa...... deci si pe mine ma lasi Denisei. OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 Nooo, pe tine uitasem sa te.. insir ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Nooo, pe tine uitasem sa te.. insir ) Nu nu nu Vecinu' ramane la mine. Si mai trebuie unul .Se ofera careva in afara de Razvan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Nu nu nu Vecinu' ramane la mine. Si mai trebuie unul .Se ofera careva in afara de Razvan? Aaaa. Tu esti Denisa Pai vin eu de doua ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 [Vecinu' ramane la mine. Si mai trebuie unul .Se ofera careva in afara de Razvan? stii ce ti-am zis aseara cu cheia ) daca vrei sa ma vezi fericit implineste-mi fantezia si voi suporta cu brio orice atingere de bici si stransoarea catuselor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Aaaa. Tu esti Denisa Pai vin eu de doua ori Nu sunt eu Denisa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 HB , a fost buna ,, prajitura "" de aseara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 HB , a fost buna ,, prajitura "" de aseara ? dane,a facut-o ea si p asta,sunt curios cati mai intrase cu asemenea bunatati acolo ) am zis ca facem si cor,dar il facem in weekend,ne si impartasim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Nu sunt eu Denisa. Si-mi iau bataie cu biciul pentru asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 HB , a fost buna ,, prajitura "" de aseara ? Dan,pacat k ai plecat. Trebuia sa ma vezi cu "prajitura" in mana,certandu-ma cu chelnerii acolo.... Restul gastii se pitise intr-un coltz,nu mai zicea nimic... prietenul la nevoie se cunoaste .... Dar eu ies invingatoare in orice situatie,prin urmare am servit fiecare cate o furculitza de coliva in restaurant,la lumina lumanarii ... Si-mi iau bataie cu biciul pentru asta? Ti-aaai doriiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 cata activitate....cu 3 pedepsiti pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 shinu shinu nu uita ne-ai promis victoria !! shinu shinu nu uita ne-ai promis victoria !! shinu shinu nu uita ne-ai promis victoria !! Taci bah! Prodigy, baiat de gasca, tine cu mine, imi face lobby ca stie ca ma asteapta vremuri grele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Si-mi iau bataie cu biciul pentru asta? Hai....treaca de la mine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Vreeeeau sa am siiii euuuu sclaaaav Negociem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Negociem... Ti-l dau pe Shinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Ti-l dau pe Shinu Neinteresant... Sinu e deja dat,pune si tu ceva mai interesant la bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate