RamonaM Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Negociem... Organizeaza si tu o licitatie cu strigare si vezi care ofera mai mult....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Vreeeeau sa am siiii euuuu sclaaaav , ia uite ce vrea colega Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 , ia uite ce vrea colega Vali,hai la tigara Neinteresant... Shinu e deja dat,pune si tu ceva mai interesant la bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Pana una alta, HB vei dormi cu mine la munte...2 nopti...asa ca: Baby take off your coat Real slow Take off your shoes I'll take off your shoes Baby take off your dress Yes, yes, yes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 buna Ruxandra , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Pana una alta, HB vei dormi cu mine la munte...2 nopti...asa ca:Baby take off your coat Real slow Take off your shoes I'll take off your shoes Baby take off your dress Yes, yes, yes Cream Get on top Cream U will cop Cream Dont u stop Cream Sh-boogie bop http://www.youtube.com/watch?v=-Vi_GKmBbLQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 CreamGet on top Cream U will cop Cream Dont u stop Cream Sh-boogie bop http://www.youtube.com/watch?v=-Vi_GKmBbLQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Pana una alta, HB vei dormi cu mine la munte...2 nopti...asa ca:Baby take off your coat Real slow Take off your shoes I'll take off your shoes Baby take off your dress Yes, yes, yes Niki ... asa deci... ma inseli cu HB ... bine lasa ca vezi tu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 buna Ruxandra , Buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 CreamGet on top Cream U will cop Cream Dont u stop Cream Sh-boogie bop http://www.youtube.com/watch?v=-Vi_GKmBbLQ beac... Cate declaratii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Buna cam tarziu astazi , la ce ora o tai la facultate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Niki ... asa deci... ma inseli cu HB ... bine lasa ca vezi tu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Vali,hai la tigara gata colega ce frumos e afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Si pe D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Si pe D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) Si pe Dan si pe Adidas... Cand urmez eu? Editat Octombrie 30, 2008 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Portie dubla , ai sa primesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 cam tarziu astazi , la ce ora o tai la facultate Am fost la facultate de dimineata, acum am ajuns acasa, si am toata ziua libera in continuare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Am fost la facultate de dimineata, acum am ajuns acasa, si am toata ziua libera in continuare... ce viata au unii.... ufff mama lui de servici ... plimbare ceva poate facem revizia de 1000 km , anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Si pe Dan si pe Adidas... Cand urmez eu? In curand, ptr ca-mi place diversitatea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 ce viata au unii.... ufff mama lui de servici ... plimbare ceva poate facem revizia de 1000 km , anul asta eu acum trebuie sa plec... despre plimbare, nu stiu... mai vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 In curand, ptr ca-mi place diversitatea! Bring it on... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Bring it on... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Bring it on... Ma inseli? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Ma inseli? eu, niciodata! stii ca te iubesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate