adidas Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Hey Costine! Cum te mai simti omule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) ia daci : @BBL decolam pe la 4 - 4.30 ai gasit bona pt Nannouk ? Editat Octombrie 31, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Va pup! Ne vedem la munte(unii)! Week-end placut, calduros si cat mai distractiv! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Eu sunt gata de plecare @Amrita: in sfarsit ti s-a facut dor de noi De abia astept sa ne vedem V-am pupat tovarasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 @BBL decolam pe la 4 - 4.30ai gasit bona pt Nannouk ? Cam asa, vine Iulia sa ma ia de la santier. Am gasit, e pachet, pensiune + dresaj. Peste 2 luni o sa am caine ascultator (sper). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 sa vad ce-i zic sefei mele(k nu m-am invoit inca...) ahaaaa uite cum vine sticla de vin , eu spioneaza pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 Va pupa mama. Gata si noi de decolare. Maine dimineata (f de dimineata) plecam. Daca este cineva care vrea sa mearga cu noi cu masina, sa spuna, avem 3 locuri libere. O singura pbl: duminica dimineata plec f devreme inapoi spre Bucuresti. Mamaie lucreaza, dupa cum stim cu totii. Am uitat sa intrrb gashca de petrecareti daca sa iau nist peste pt gratar sa-l trag in folie cu mar si menta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Va pupa mama. Gata si noi de decolare. Maine dimineata (f de dimineata) plecam. Daca este cineva care vrea sa mearga cu noi cu masina, sa spuna, avem 3 locuri libere. O singura pbl: duminica dimineata plec f devreme inapoi spre Bucuresti. Mamaie lucreaza, dupa cum stim cu totii. Am uitat sa intrrb gashca de petrecareti daca sa iau nist peste pt gratar sa-l trag in folie cu mar si menta Miky ti-ar fii recunoscatoare. Un tip intr-un autobuz se uita ganditor pe fereastra si zice cu voce tare, ca pentru el: - Cum p**a mea? Dupa 3 minute iar: - Cum p**a mea? Un politist aflat si el in autobuz incearca sa-l linisteasca: - Dom'le, ne aflam intr-un mijloc de transport in comun, mai sunt copii, oameni in varsta, etc... ai putea sa te abtii macar! - Ma scuzati dar nevasta mea a nascut azi dimineata un copil alb si unul negru... Dupa 10 secunde de gandire politistul: - Cum p**a mea? asa ma intreb si eu : cum p**a mea o scot la capat cu oligofrenii astia din firma ? cred ca incep sa fac niste restructurari..cu angajari si trimiteri la plimbare @BBL - tu lasi cainele acolo 2 luni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Miky ti-ar fii recunoscatoare. Un tip intr-un autobuz se uita ganditor pe fereastra si zice cu voce tare, ca pentru el: - Cum p**a mea? Dupa 3 minute iar: - Cum p**a mea? Un politist aflat si el in autobuz incearca sa-l linisteasca: - Dom'le, ne aflam intr-un mijloc de transport in comun, mai sunt copii, oameni in varsta, etc... ai putea sa te abtii macar! - Ma scuzati dar nevasta mea a nascut azi dimineata un copil alb si unul negru... Dupa 10 secunde de gandire politistul: - Cum p**a mea? asa ma intreb si eu : cum p**a mea o scot la capat cu oligofrenii astia din firma ? cred ca incep sa fac niste restructurari..cu angajari si trimiteri la plimbare @BBL - tu lasi cainele acolo 2 luni ? Cum p**la mea sa il las 2 luni acolo. Il las pana duminica. 2 luni dureaza dresajul (ma rog undeva intre 1-2 luni), depinde de caine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Va pupa mama. Gata si noi de decolare. Maine dimineata (f de dimineata) plecam. Daca este cineva care vrea sa mearga cu noi cu masina, sa spuna, avem 3 locuri libere. O singura pbl: duminica dimineata plec f devreme inapoi spre Bucuresti. Mamaie lucreaza, dupa cum stim cu totii. Am uitat sa intrrb gashca de petrecareti daca sa iau nist peste pt gratar sa-l trag in folie cu mar si menta miky vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Stiati ca ? 1.O celula umana contine 75 MB informatie genetica 2.Un spermatozoid doar 37,5 MB. 3.Intr-un mililitru sunt 100 milioane de spermatozoizi. In medie eliberam la o singura ejaculare 2,25 ml in 5 secunde. Deci logic latimea de banda a p***ii: (37.5MB x 100M x 2,25)/5 = (37.500.000 x 100.000.000 x 2.25)/5 = 1 687 500 000 000 000 1687,5 TeraBytes/s De unde si privirea post coitum ... poate vor aprecia si fetele ce efort intelectual depunem noi barbatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) Stiati ca ? 1.O celula umana contine 75 MB informatie genetica 2.Un spermatozoid doar 37,5 MB. 3.Intr-un mililitru sunt 100 milioane de spermatozoizi. In medie eliberam la o singura ejaculare 2,25 ml in 5 secunde. Deci logic latimea de banda a p***ii: (37.5MB x 100M x 2,25)/5 = (37.500.000 x 100.000.000 x 2.25)/5 = 1 687 500 000 000 000 1687,5 TeraBytes/s De unde si privirea post coitum ...poate vor aprecia si fetele ce efort intelectual depunem noi barbatii Cum PM? LE: 1.6k Terra de informatie intr-o l@b@? Va dati seama ce pereti geniali are Blazeu' ? Editat Octombrie 31, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Un dinamovist intra intr-o biblioteca si o intreaba pe bibliotecara: - Buna Ziua! Aveti cartea "Dinamo in Liga Campionilor"? - Da. Vedeti ca e la raftul cu SF. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Un dinamovist intra intr-o biblioteca si o intreaba pe bibliotecara: - Buna Ziua! Aveti cartea "Dinamo in Liga Campionilor"? - Da. Vedeti ca e la raftul cu SF. Invatatoarea : - george tatal tau ce meserie are? George :- tatal meu e instalator Invatatoarea : - adi tatal tau ce meserie are? Adi:- e zugrav Invatatoarea : bula tatal tau cu ce meserie are? Bula:- tatal meu este striper intr-un club de gay... Toti au ramas masca dupa ce au auzit ce a zis bula.. A doua zi invatatoarea: -bula tatal tau char e striper intr-un club de gay Bula: nu dar imi era rusina sa zic.....tata e jucator la Steaua Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Un dinamovist intra intr-o biblioteca si o intreaba pe bibliotecara: - Buna Ziua! Aveti cartea "Dinamo in Liga Campionilor"? - Da. Vedeti ca e la raftul cu SF. Invatatoarea : - george tatal tau ce meserie are? George :- tatal meu e instalator Invatatoarea : - adi tatal tau ce meserie are? Adi:- e zugrav Invatatoarea : bula tatal tau cu ce meserie are? Bula:- tatal meu este striper intr-un club de gay... Toti au ramas masca dupa ce au auzit ce a zis bula.. A doua zi invatatoarea: -bula tatal tau char e striper intr-un club de gay Bula: nu dar imi era rusina sa zic.....tata e jucator la Steaua Bucuresti Dupa meciul Steaua - Olimpique Lyon 3-5: - Cum se saluta stelistii? Give me five! - Care e animalul preferat al stelistilor? Cincila. - Ce oras viseaza sa viziteze stelistii de Craciun? Cincinnati. - Cum dau noroc stelistii dupa marele meci cu Lyon? Cin-cin. - Care e site-ul favorit al stelistilor? HI5. - Cladirea preferata? Pentagon - Povestea preferata? 5 paini, de Ion Creanga I: De ce isi bat dinamovistii copiii in ziua de Craciun? R: Pentru ca umbla cu steaua. Bula mergea cu metroul si statea ganditor pe un scaun.Deodata o baba ii zice:Nesimtitule,nu stii sa oferi locul la o persoana in varsta? Bula: -Te dor picioarele? Baba: -Da. Bula: -Cand erai de varsta mea ofereai locul celor mai in varsta? Baba: -Da. Bula: -Uite de asta te dor picioarele acuma. Bula in armata. -Bula,ce este patria? -Nu stiu. -Esti prost.?Mihai ce este patria? -Patria este mama mea. -Corect.Bula ce este patria? -Patria este mama lui mihai. -(cuvant jignitor) ,patria este si mama ta,ai inteles? -Inteles. -Ce ai inteles? -Ca sunt frate cu Mihai. in noaptea de Craciun, un politist calare statea in intersectie, linga semafor. Alaturi opreste si Bula, pe noua lui bicicleta. - Frumoasa bicicleta ai, zice copoiul. Ti-a adus-o Mos Craciun? -Da, zice Bula. -Ia sa-i zici tu lui Mos Craciun la anu sa-ti aduca si un far si niste ochi de pisica, zice plitistul amendand-ul pe Bula. -Da ce cal frumos ai si tu, zice si Bula. Tot mos Craciun ti l-a adus si tie? -Da, zise gaboru` glumind la Bula. Sigur ca el mi l-a adus. -Ia sa-i spui tu lu` mosu ca p**a se pune sub cal nu pe cal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 miky vrea vrea peste sau vrea sa vina cu masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 vrea peste sau vrea sa vina cu masina? vrea peste. miky nu mananca alata carne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Cum PM? LE: 1.6k Terra de informatie intr-o l@b@? Va dati seama ce pereti geniali are Blazeu' ? Mai desteptii peretii mei ca tine ! Daca vrei sa ai copii asa desteptii pot sa te ajut, da-mi idu lu gagicata si ma mai gandesc. Si frumosii si desteptii ce dracu mai vrei ? Or sa te intrebe copii peste 10 ani de ce nu seamana cu tine ,si tu o sa le spui ca ai fost adoptat si crescut de o familie de nurci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 si tu o sa le spui ca ai fost adoptat si crescut de o familie de nurci ! de curci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 de curci! de turci !! CE ZICE TIGARA CAND IESE DIN PACHET ? HMMM IA SA FUMEZ UN SHINU ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Buna Ruxandra... Salut C...cum te simti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 Pupicei, Costin! Cum esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Este foarte frumos aici. Kali si Choparica, va asteptam Va pupam. Buburuza here Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Buna Ruxandra... Salut C...cum te simti? Buna Gixxx Si buna si tie, Dan (ca sa nu te superi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Se vede ca sunteti plecatzi cu totzii la chermeza cade topicul in lista cum rareori se intampla veniti in pana mea mai repede back, ca nu mai am ce citi! si nici de cine ma lua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate