Prodigy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Cum asa? avem ceva de discutat in prv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 avem ceva de discutat in prv Gogule probleme ma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 avem ceva de discutat in prv E de bine sau de rau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Gogule probleme ma ? nu chiar ....adidas...avem timp de discutat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Gogule probleme ma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 nu chiar ....adidas...avem timp de discutat Da zii frate, ca-s curios.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Buna dimineatza ! Militari. buna Ruxandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Buna dimineatza ! Militari. buna Ruxandra nu te tine sa te sui pe bloc sa zbieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 nu te tine sa te sui pe bloc sa zbieri ce-ai ma vrei sa-l omoare vlad ??? il impingi catre sinucidere , criminalule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 pune ba mana si invata la istorie si lasa prostiile te vad la anu cum dai din colt in colt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 pune ba mana si invata la istorie si lasa prostiile te vad la anu cum dai din colt in colt... vrei ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 pune ba mana si invata la istorie si lasa prostiile te vad la anu cum dai din colt in colt... da pe piz.....aa.....masii....eu l-am incurajat ca N-O Sa Intre la ACademie!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 cre' ca bate tasu la el ca la fasole...ii face hornetu guler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 da pe piz.....aa.....masii....eu l-am incurajat ca N-O Sa Intre la ACademie!!!!! invat baaa ! PUTIN OPTIMISM ,asa ma susti tu ? Daca iau dau de baut 1 weekend la toti care ma sustin ! wisky bere gin vodka tzuica rachiu de sfecla ce vreti voi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 invat baaa ! PUTIN OPTIMISM ,asa ma susti tu ? Daca iau dau de baut 1 weekend la toti care ma sustin ! wisky bere gin vodka tzuica rachiu de sfecla ce vreti voi ! da ma..oricum se bea si de suparare sa stii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 blaze, care e povestea ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 da ma..oricum se bea si de suparare sa stii... te-ai manelizat , parca era o melodie ? nu beau de suparare si durere, beau bere dupa bere ca sa simt placere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 blaze, care e povestea ta? baiat tanar, destept, cu bani nevoie, iubaret....cauta un ALT baiat cel putin la fel ca el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 blaze, care e povestea ta? se iau astia de mine cas mai mic ,da ce (cuvant urat) mea hai sa bem ca de sarbatoare sa nu mai fie suparare ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 baiat tanar, destept, cu bani nevoie, iubaret....cauta un ALT baiat cel putin la fel ca el mama tare asta..te'a spart blaze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Bei nene cica s-a deschis un local dragut in militari special ptr Pasagerii moto....blaze stie detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Se dau prezervative aromate la intrare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 mama tare asta..te'a spart blaze ! nu defapt era mai bine : Tanar atragator, cu defect de vedere, caut o tanara, placuta la palpare ! Bei nene cica s-a deschis un local dragut in militari special ptr Pasagerii moto....blaze stie detalii hai ca m-am incins ! saptamana viitoare scot mobra din service ! stiu pub-uri de lesbiene da mi-e greu sa le gasesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Se dau prezervative aromate la intrare? ti e sete??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 ti e sete??? Owned... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate