paispe Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 aaaaa....cine merge maine din militari la mister moto...??? La ce ora e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 La ce ora e? la 20:00 .....dar poate a rezervat cineva o masa......! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 la 20:00 .....dar poate a rezervat cineva o masa......! Cam devreme! Nu stiu cata nevoie e de masa, acolo e de stat la caterinca, nu la betivaneala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 In padurea cu alune aveau casa doi pitici...Vine DanRadu si le spune : Vreau si eu niste pisici M-joy. Imediat il pun cu botu' pe labe siameze ? sau birmaneze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 bei blaze.....sa incepem dreaq povestirile noastre aaaaa....cine merge maine din militari la mister moto...??? Din militari vine Nebunake...aa sa nu uit Cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Din militari vine Nebunake...aa sa nu uit Cosmin ma gixx eu ma refer la cei care nu participa la mister Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 siameze ? sau birmaneze Birmaneze. K e mai frumoase la fatza si mai pufoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Ruxandra .. ajutorrrrrrrrrr !!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Ruxandra .. ajutorrrrrrrrrr !!!!!!!!!! Eu cred ca astea sunt urmari ale faptului ca ai ascultat prea mult melodia "Me,myself and I" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 (editat) Birmaneze. K e mai frumoase la fatza si mai pufoase Hmmm.. da' niste iepulashi dlagalashi ce-are? Olicum pe pitonu' meu in cul in doale de culoare.. EDIT: Dane, si tu-i vrei MAINE?? Lasa-i fetii umpiculescu de ragaz, sa poa' sa-i culeaga.. Editat Noiembrie 6, 2008 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Eu cred ca astea sunt urmari ale faptului ca ai ascultat prea mult melodia "Me,myself and I" eu cred ca ar trebui sa te gandesti , de unde ai sa faci rost de iepuroi .... mai ai putin timp la dispozitie .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 mda....nimeni nu merge sau nimeni nu-mi raspunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2008 Io si choparica lucram sambata. Deci nu merem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Hmmm.. da' niste iepulashi dlagalashi ce-are? Olicum pe pitonu' meu in cul in doale de culoare.. EDIT: Dane, si tu-i vrei MAINE?? Lasa-i fetii umpiculescu de ragaz, sa poa' sa-i culeaga.. N-am de ce sa-i culeg JJ-ule ca eu fac cat 1000 de iepurasi mda....nimeni nu merge sau nimeni nu-mi raspunde In principiu noi vrem sa mergem.Sa vedem la cat se termina petrecerea noastra. Te-ai inscris? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Hmmm.. da' niste iepulashi dlagalashi ce-are? Olicum pe pitonu' meu in cul in doale de culoare.. EDIT: Dane, si tu-i vrei MAINE?? Lasa-i fetii umpiculescu de ragaz, sa poa' sa-i culeaga.. yap , MAINE , nu de alta dar sa fie vigurosi si cu chef de viata , daca ii tine mult in captivitate se molesesc si isi pierd instinctele .... ... devin ,, de casa'' .. prefer pe cei salbatici ... am auzit ca nu-s atzosi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 N-am de ce sa-i culeg JJ-ule ca eu fac cat 1000 de iepurasi In principiu noi vrem sa mergem.Sa vedem la cat se termina petrecerea noastra. Te-ai inscris? nu si nici nu ma mai inscriu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 (editat) N-am de ce sa-i culeg JJ-ule ca eu fac cat 1000 de iepurasi Deci, Dane, se pare ca vei castiga a zecea parte din HB.. choose wisely!! EDIT: Ba iepurasi, citez: "te tine sa facem pariu pe 100 de iepuroi?" Editat Noiembrie 6, 2008 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Deci, Dane, se pare ca vei castiga a zecea parte din HB.. choose wisely!! Dan vrea pisicutze,nu iepurasi Si nu ma refeream la el ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Deci, Dane, se pare ca vei castiga a zecea parte din HB.. choose wisely!! 10%... ar fi bine , as detine controlul firmei , si as avea drept de veto Dan vrea pisicutze,nu iepurasi Si nu ma refeream la el ... plac si iepurasii ... sunt dragalasi... oau .. cu urechiuse faine au.... mai mai sa trag de ele... place sa-i urechez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 gata HB izbavirea e aici,te salvez acusica.....dupa cum vezi gura lumii e rea,tu stii cine te iubeste ps baieti,iepuroi ,neiepuroi...lupu e jupanu si vegheaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 te tine sa pui ramasag ? merge pe 100 de iepuroi ??? Dan vrea pisicutze,nu iepurasi Uite si dovada, mai sus umpiculescu.. gata HB izbavirea e aici,te salvez acusica.....dupa cum vezi gura lumii e rea,tu stii cine te iubeste ps baieti,iepuroi ,neiepuroi...lupu e jupanu si vegheaza "Have no phear, Captain Obvious is here!!" Nu ma leg de "jupanu'" ca nu's destul de plictisit de giob ca sa m-apuc sa caut manele pe iutub.. Ete, mandro, ca-ti smulgeai blondele plete ca n-are cine sa te apere.. Travolta, to the rescue!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 plac si iepurasii ... sunt dragalasi... oau .. cu urechiuse faine au.... mai mai sa trag de ele... place sa-i urechez Vezi sa nu te urecheze pe tine Ruxandra("me,myself and I"). Daca nu te descurci,te ajutam noi :lol: "place place"... uite mah unde era Iulia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Uite si dovada, mai sus umpiculescu.. "Have no phear, Captain Obvious is here!!" Nu ma leg de "jupanu'" ca nu's destul de plictisit de giob ca sa m-apuc sa caut manele pe iutub.. Ete, mandro, ca-ti smulgeai blondele plete ca n-are cine sa te apere.. Travolta, to the rescue!! pupe tata pe ea de fata ..HB oricand sunt acilea in spatele botoanelor,stai fara nici o baza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 gata HB izbavirea e aici,te salvez acusica.....dupa cum vezi gura lumii e rea,tu stii cine te iubeste ps baieti,iepuroi ,neiepuroi...lupu e jupanu si vegheaza Asa asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 (editat) pupe tata pe ea de fata ..HB oricand sunt acilea in spatele botoanelor,stai fara nici o baza Chiar asta o fi vrut sa zica? Editat Noiembrie 6, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate