Honey Bunny Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Daca nu plec pe undeva - in speta auzisem ceva gen Constanta - merg si eu la patinoar. BTW, in afara de Lia Manoliu care e la dracu in praznic si sigur nu ajung pana acolo...unde se mai pot ascuti/cantui lamele de patina? Ti-am zis pe mess,daca vrei iti trimit si PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 HB , ce faci ? cum stai cu stransul iepuroilor ? am nevoie de ei , este fomica la baietel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) HB , ce faci ? cum stai cu stransul iepuroilor ? am nevoie de ei , este fomica la baietel ? FELICITARI !!!!! Si ca sa-ti raspund si la intrebare .... n-a picat nici unul Dar fomica dc?? N-ai destule puicutze? Editat Noiembrie 11, 2008 de Honey Bunny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 nu e el. Dupa virsta sigur nu e el. Era mult prea hilar sa apara la doua zile dupa ce am intrebat-o pe Oana despre el. Nu e bre, e un prieten d'al meu, dar il las pe el sa se prezinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 HB , prefer iepuroii ptr mancare , cu puicutzele am alte ganduri , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Nu e bre, e un prieten d'al meu, dar il las pe el sa se prezinte Deci cu d-astea umblati : lol: Buna Mihnea HB , prefer iepuroii ptr mancare , cu puicutzele am alte ganduri , Adica ce vrei sa spui cu asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Eu ? nu,nasa...tu ma luai daca puteai,stiu eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) numai la suc . umbla mintea ... la altceva nu te mai gandesti Editat Noiembrie 11, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 nu,nasa...tu ma luai daca puteai,stiu eu Eu n-as mai merge la cursuri azi Iesim la suc ? Radem .. glumim .. dar... ILEANA COSANZEANA.... ce mai face ? Sonea ...? cum era Stiiiiiiiiuuuu eeeeeeeeeeeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Eu n-as mai merge la cursuri azi Iesim la suc ? iesim....te sunt acusica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihnea_D Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Salut, sunt Mihnea, I'm the new guy si sunt dependent... de motoare bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 HB ? daca stii de ce nu ne spui si noua ? ardem de nerabdare sa stim ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Salut, sunt Mihnea, I'm the new guy si sunt dependent... de motoare bineinteles Da, da... lasa vrajeala... recunoaste ca de alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Salut, sunt Mihnea, I'm the new guy si sunt dependent... de motoare bineinteles Ce-am baut noi tequila in B52 sambata Bine te-ai inscris ! Acum descrie-te putin .... nu pt mine .... pt fete numai la suc . umbla mintea ... la altceva nu te mai gandesti Umbla umbla place place Da, da... lasa vrajeala... recunoaste ca de alcool Cine vooorbeaaaaaaaaaaaaaaa HB ? daca stii de ce nu ne spui si noua ? ardem de nerabdare sa stim ... Fat Frumos ii impletea parul Ilenei Cosanzeana ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) Ce-am baut noi tequila in B52 sambata Cine vooorbeaaaaaaaaaaaaaaa Eu nu sunt dependent de alcool. Alcoolul e dependent de mine Editat Noiembrie 11, 2008 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Eu nu sunt dependent de alcool. Alcoolul e dependent de mine Borris ... doar o vorba sa-ti mai spun .. vrb lui Pruteanu , trebuie sa discutam o treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Eu nu sunt dependent de alcool. Alcoolul e dependent de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Eu n-as mai merge la cursuri azi Iesim la suc ? a asteptat sa ies pe usa, sa plec si dup-aia a intrebat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Ce-am baut noi tequila in B52 sambata Bine te-ai inscris ! Acum descrie-te putin .... nu pt mine .... pt fete asa viata mea...vezi ca eu veghez aici...frate am iesit acum afara si e un frigu dracu....si am doar sacou ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihnea_D Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Am baut tequilla dar jur sa nu mai amestec cu bere......cel putin nu cu atata bere Si daca tot zici de descriere: Tanar, student, atletic, saten cu ochii verzi, 24 ani, 1.80 .....VAND CAMION! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Eat your heart out EMO's Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Sclavi, stapane, ratb, rautati & other shit. Io renunt la forum. Daca cineva doreste sa imi vada moaka sau sa iasa la o plimbare cu moto (mai greu acum, de dimineata am inghetat rau de tot) ma gaseste pe mess sau tel. Ne vedem la urmatoarea plimbare.. Pentru frig exista solutii.. eu am tot iesit seara pe intuneric si am rezistat cu bine la frig in costumul de piele si cu ceva chestii groase pe sub el.. mai greu e cu aderenta la asfaltul sloi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 DanRadu,vad ca suntem doi noi pe forum .... ce faci,sarbatoresti k am devenit supermembrii? @Serban : Bre,daca ai iesit si nici "Pa!" nu mi-ai zis ... stiai ca vrem sa iesim la suc azi... @Mihnea : Hai k n-a fost chiar atat de rau ... @Razvan : Stai linistit,viata mea k eu il cunosc si suntem doar amici ... PS : Fetelor,cam cu asta seamana ... http://www.sheknowsbest.com/wp-content/upl...s-details_2.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihnea_D Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 HB ce se intampla dom'le de nu mai zice nimeni nimic?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Nush...cred ca sunt plecati cu sorcova....dar vezi ce reclama iti fac ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate