hebe5p1n Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) alo..babo, trecu multi ani de la ultima ora de gramatica sau ai studiat limba romana cu portaru?reisaritzo, tot intr-un derapaj o tinea animalu tau din cauza celor 160 de Nm, si cand dadeai a6a derapa, e prea puternica mobra,eu zic sa o vinzi si sa cumperi o hayabusa de la mine, sau macar sa-mi cumperi mobra in general cand vrei sa exprimi o anumita intonatie, pentru care nu exista semne specifice, te folosesti de cele existente deja!! pentru cei care nu au inteles: in armata se foloseste o anumita forma de intonare "sculaaaaa(pauza)rea!" la asta m-am referit ....!! Neatza! din nou... stiu v-am dezamagit. promisesem ora 14 ... asta e am cutzu batran imi urla in creieri de dimineata) Editat Noiembrie 21, 2008 de hebe5p1n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Ba nu,v-am salutat pe amandoi ca va cunosc Pe tine te vad cam des, pe Panterutza cam rar,asa k pe ea o si pup acum,na! Hahaha In your face, mister Kea. Te pup, gagico in general cand vrei sa exprimi o anumita intonatie, pentru care nu exista semne specifice, te folosesti de cele existente deja!! pentru cei care au nu au inteles: in armata se foloseste o anumita forma de intonare "sculaaaaa(pauza)rea!" la asta m-am ref:erit ....!! pentru ceilalti: Neatza! din nou... stiu v-am dezamagit. promisesem ora 14 ... asta e am cutzu batran imi urla in creieri de dimineata) Neaaaaaaaaaatzaaaaaa Rooooooooox!!!! Ce matinala eeeeeeeeeesti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Virusul gripal tip A,ala cu blanitza uoz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Hahaha In your face, mister Kea. Te pup, gagico auch, lovesti sub centura..poate vrei sa sun la gara din juma in juma de ora sa le spun pe unde mut bomba si sa mai pleci la primavara in OLTENIAAA in general cand vrei sa exprimi o anumita intonatie, pentru care nu exista semne specifice, te folosesti de cele existente deja!! pentru cei care nu au inteles: in armata se foloseste o anumita forma de intonare "sculaaaaa(pauza)rea!" la asta m-am referit ....!! Neatza! din nou... stiu v-am dezamagit. promisesem ora 14 ... asta e am cutzu batran imi urla in creieri de dimineata) aha,m-am mai linistit vazand ca stii gramatica, cand eram la puscarie aveam o tanti foarte simpatica si ne invata chestii de genu si le-am retinut..si na,stii cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Lasa ma fata k te bat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Virusul gripal tip A,ala cu blanitza uoz aa,e dinala smecher nu e vreo facatura de virus oarecare..si cam cat vrei pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Il dau gratis,numai sa scap de el (nu de alta,dar nu-mi place culoarea uoz) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Il dau gratis,numai sa scap de el (nu de alta,dar nu-mi place culoarea uoz) doar daca il livrezi la domiciliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Tiiii-ai doriiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) Tiiii-ai doriiiii nu sunt acasa e alina si daca mergi sa bati la usa va gasi o explicatie a celor 3 prezervative luate din garajul roxanei, defapt mi le-a bagat careva in buzunar..si sa stii ca e o fata pasnica defapt era Editat Noiembrie 21, 2008 de redslayer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) Baietelul este frumos,foarte frumos,cel mai frumos barbat pe care l-am cunoscut...Sunt mandara ca am cunoscut o persoanaca el, asa de frumoasa,desteapta,inteligenta,musculoasa dar mai ales modesta........Nu stiu cum mai vb cu mine cand eu sunt surda si in marinimia lui repete de 2-3 ori fiecare fraza pt a putea auzii si urechile mele batrane.... Concluzionand....Sonea e cel mai frumos dintre pamanteni si toate fiintele extraterestre cunoscute sau nu... Sonex here Editat Noiembrie 21, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Doamne,mare Ti-e Gradina.... PS : Am vazut ca ai editat postul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Stai cu ochiul ala pe mine....Unul ti l=-ai pierdut de la stralucirea frumusetii mele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) si eu am vazut ca l-a editat; si am si textul "original" ce se petrece in seara asta. Cine, unde, pe la cit? Editat Noiembrie 21, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 super tare:D nu mai e online,acum sigur se bat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 si eu am vazut ca l-a editat; si am si textul "original" ce se petrece in seara asta. Cine, unde, pe la cit? Rautati....Hai ma credeam si eu in fratia baieteilor.........Tre sa ne vedem pe undeva azi sa bem un ceai.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) auch, lovesti sub centura..poate vrei sa sun la gara din juma in juma de ora sa le spun pe unde mut bomba si sa mai pleci la primavara in OLTENIAAA aha,m-am mai linistit vazand ca stii gramatica, cand eram la puscarie aveam o tanti foarte simpatica si ne invata chestii de genu si le-am retinut..si na,stii cum e Chiar ca esti naspa P.S.: sunt in tren Editat Noiembrie 21, 2008 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Chiar ca esti naspa P.S.: sunt in tren sa mor de nu aflu nr trenului si dau telefon la cfr ca este bomba in el si sa te vad atunci cum alergi in camp ca asa fac toti de frica unui gratarel asa ca haide repede cu o declaratie ca deja am facut rost de nr trenului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 sa mor de nu aflu nr trenului si dau telefon la cfr ca este bomba in el si sa te vad atunci cum alergi in camp ca asa fac toti de frica unui gratarel asa ca haide repede cu o declaratie ca deja am facut rost de nr trenului Esti cel mai frumos si mai reisar motociclist si ai motoreta cea mai tare din lumea asta...ah, si 954 se strica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 ne strangem azi pe undeva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Esti cel mai frumos si mai reisar motociclist si ai motoreta cea mai tare din lumea asta...ah, si 954 se strica cu siguranta ai gresit...Mie imi adresai asta nu???Eu sunt frumosul si desteptul...Daca trebunul tau trece prin caracal saluta-mi rudele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Esti cel mai frumos si mai reisar motociclist si ai motoreta cea mai tare din lumea asta...ah, si 954 se strica rog organele si autoritatile sa consemnze acest aspect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Acest post este special pentru vecinu' meu care ma cearta ca tac atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Sonea, tu n-ai bomba Nush daca trece prin Caracal...daca trece o sa-ti strang neamul la gara sa le transmit mesajul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 AS VREA SA VAD MECIUL SA VAD CUM VA MANANCA OLTENII CU FULGI CU TOT.....VA DAM 2-0 SA NU ZICETI CA SUNTEM RAI......dACA NU-I BAT LA FOTBAL TOT LE COMBINA GAGICILE ........OLTENIA ETERNA TERRA NOVA..... mAMA CE ULTRAS SUNT DAR NU STIU 2 FOTBALISTI DE LA CRAIOVA SI NICI NU MA INTERESEAZA FOTBALUL DAR MA DAU BAIETEL.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate