paispe Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Azi am fost cu x5-ul roz, deci nu eram eu...mai ales la ora aia Maine ies cu moto, ca nu mai ploua, daca vretzi sa ma vedetzi Te-am salutat eu din Q7-le lila )) Io nu cant, ca ii alung clientii lu ursu Poate facem o combinatie si luam un premiu pentru cea mai proasta interpretare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 (editat) Parca ziceai ca p-acolo e "boschetareala" ! Sau unde vreti sa v-apucati sa cantati inpreuna?! Editat Noiembrie 26, 2008 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Avand in vedere ca recent am baut in suburbia pana am cazut in genunchi si ne-au dat afara, cred ca pot suporta boschetareala din ursu 10 ron 4 shoturi de tequila cu vodka si 12 ron whisky cu energizant, muzica beeeeton, in suburbia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 (editat) Suburbia?!!? Opa?! Iata pe unde a inceput sa umble 14! O fi criza economica de vina!?! . Clar! Tre' sa vin si eu prin suburbia mai des! Si seara. Editat Noiembrie 26, 2008 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Ai o parere usor eronata despre ancuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 (editat) Nu prea cred ca imi pot da cu adevarat cu parerea despre ea de vreme ce n-o cunosc aproape deloc! Dar... nu e timpul pierdut. Corect?! PS: Imi place ca ai folosit si "usor" cand te-ai referit la parere! Editat Noiembrie 26, 2008 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Nu am vrut sa sune a "nu ma faci, nu ma cunosti, g-yeah, n-ai mancat cu mine din aceeasi farfurie, te pupa sora ta, hau hau" Ai dreptate, nu este timpul pierdut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 (editat) Dar nici n-a sunat asa cum ai zis ca nu ai vrut sa sune. Eu chiar vorbeam serios mai sus. Editat Noiembrie 26, 2008 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Bine, bine imi asum fapta... sunt o finuta cu gusturi fine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 (editat) Yo YO yo YO!! You! Am tricou. Si am maieu! Yeu yeu. Si sunt mega derbedeu, chekerap nigaz! Lasa, Anca! Come to the darkside! We may not have cookies, but we "gotz" cheap(er) booze! Editat Noiembrie 26, 2008 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Prinde bucata asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 "Chiiillldren ov za night!"... Ok, am dat-o in diverse... stiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Se numeste EFECTUL 14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 (editat) Mai prezinta si alte "pericole" de care ar trebui sa stim efectul acesta?! Editat Noiembrie 26, 2008 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 super tare la patinoar ... am patinat pana mi-au iesit neste zone musculare din oase ... nene trei sa ma antrenez ca nu mai stiu cum e, dupa o ora am capotat see you all next time sa vezi ce va alerg daca ma lasati singura si data viitoare ... 10q Serban de companie si vreau pozile neatza tutulora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) Poate facem o combinatie si luam un premiu pentru cea mai proasta interpretare Poate....noi sa fim sanatosi, si-om vedea Parca ziceai ca p-acolo e "boschetareala" ! Sau unde vreti sa v-apucati sa cantati inpreuna?! Boschetareala inseamna sa bei si sa canti in boscheti bre din cate stiu eu... Pai eu zic sa cantam cu totii cand o da vara sa fie boschetii mari pe acolo, sa putem spune ca ne boschetarim Avand in vedere ca recent am baut in suburbia pana am cazut in genunchi si ne-au dat afara, cred ca pot suporta boschetareala din ursu V-au data fara din suburbia?Nu de alta da am invitatie la o lansare de rap underground a unor prieteni acolo, si sa stiu daca le sparg sticlele in cap daca ma dau afara Din ce-am auzit, clubu' nu-i rau, da daca e de cantari, sonorizarea e pilaf asa ca tre sa apeleze la profesinisti(cum e si cazul Corner si Malibu)...Daca vrei boschetareala, du-te in club Acolo...cade WC'u pe tine @militari: scuzati offtopicul, iar ontopic: Ba da departe stati Editat Noiembrie 27, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 14...sa te vedem diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 14...sa te vedem diseara UNDEEE ca eu nu mai stiu programu' ?? PS: 'neataaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Neata, copii! Ce facem zilele astea ca sunt libera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Ne imbatam..evident! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Ne imbatam..evident! Vrei sa-ti vajaie iar capul la munca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 14...sa te vedem diseara Am vorbit cu barbie si venim si noi la ursu la karaoke. Ne vedem acolo. Promit sa nu-ti mai spun de data asta ca erai mai frumos pe hi5 V-au data fara din suburbia? Da Ne imbatam..evident! Eu nu pot sa beau, maine trebuie sa ma duc la un client si trebuie sa fiu fresh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 ce misto a fost la patinoar.... Vreau si eu la patinoar... nu ca as sti sa patinez,da e fun neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 si cine va tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 si cine va tine? au trecut 15 minute? Serban ,cu cine vorbeai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate