super_buburuza Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Patinoar eu servesc maine seara la ora 21 ! Cine mai vine? Buburuza vin fiert nu avem dar un ceai fierbinte se gaseste! Au la Cocosu' Rosu...foarte bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Patinoar eu servesc maine seara la ora 21 ! Cine mai vine? M-as baga si eu:D 14. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Au la Cocosu' Rosu...foarte bun... A zis cineva COCOS ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 A zis cineva COCOS ? S-a auzit pana acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Bineinteles ! Vedem tot ...auzim tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Bineinteles ! Vedem tot ...auzim tot... Haideti la un vin fiert la Cocos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Haideti la un vin fiert la Cocos No can do ! Ailalti 2 sunt la actiunea cu Mos Cracila si eu cu treaba pe acasa ! Sorry...next time ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 No can do ! Ailalti 2 sunt la actiunea cu Mos Cracila si eu cu treaba pe acasa ! Sorry...next time ! Da... se vede ce treaba ai 14. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Da... se vede ce treaba ai 14. Sunt in pauza de publicitate ! 15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Da... se vede ce treaba ai 14. De fapt ii e fricuta sa vina fara ceilalti 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 De fapt ii e fricuta sa vina fara ceilalti 2 Cu siguranta ! I'm out ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 A zis cineva COCOS ? Buburuza care se gandeste numai la prajituri ornate cu cocos,faza nasoala e ca stiam ca nu aude dar acum sa o lase si vederea parca e prea mult,unde o fi vazut ea cocos rosu,nu pot sa-mi dau seama S-a auzit pana acolo? Stai linistit ca o sa-i spunem noi buburuzei ca ea nu aude.........Va asteptam cu o bere ca avem datorii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Buna dimineata lume! Afara e soare... DECI: Plec cu mobra la birou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 22, 2008 Autor Share Postat Decembrie 22, 2008 Neataaa pe toata stradaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Neataaa pe toata stradaaaaa! Buna de dimineata , la toata lumea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Sunt la magazinul de langa politie,daca aveti timp treceti pe la mine pe la o cafea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Neata la pranz ! Inainte sa intreb la sectiunile de vanzari accesorii moto etc , as vrea sa va intreb daca are cineva pe aici un stander de vanzare . Nu conteaza daca este nou sau este second! Va multumesc ! Btw mai vine cineva pe patinoarul Dr taberei in seara asta de la ora 21? O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Btw mai vine cineva pe patinoarul Dr taberei in seara asta de la ora 21? O zi buna! In principiu, vin eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beleth Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Sunt la magazinul de langa politie,daca aveti timp treceti pe la mine pe la o cafea... care din ele ca dak e trec si eu pe la o cafea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 22, 2008 Autor Share Postat Decembrie 22, 2008 Shonex, trec ei pe la o cafea si niste calciu, in jur de 20.30. Mai esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 care din ele ca dak e trec si eu pe la o cafea? Magazinul e lipit de sectia de politie 21 e un petshop.Maine sunt aici intre 10 teoretic si 20. Shonex, trec ei pe la o cafea si niste calciu, in jur de 20.30. Mai esti? Nu mai sunt aici la ora aia imi pare rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 In principiu, vin eu. si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 si eu. Imi pare rau, dar nu m'am putut abtine de la o plimbare de seara cu mobra... asta cat o mai fi vreme fara zapada. Deci, mergem si pe pati, data aviatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Eu am fost ! M-am uitat dupa tine Vlad insa nu te cunosc ! Dar m-am uitat ! In orice caz , nu au curatat patinoarul la ora 21 cand am ajuns si era numai zapada pe gheata! M-am obisnuit repede si sper sfarsit mi-a taiat urat de tot calea o tipa si am facut buf de nu mai puteam respira! In rest toate bune si frumoase! Cya next time! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 E vreun posesor de DUCATI prin militari ? am niste cizme / ghete / adidasi ( pentru motor) / tricouri PUMA DUCATI TEAM . Daca e cineva interesat dati un mesaj . preturi cu mult sub cel de magazin . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate