cosmin_sn Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 iar ti-ai pierdut telefoanele? Serbane sapatamana asta le-am legat de gat,,,cu o sfoara din aia de rafie.....oricum mi-am scris tote numerele cu pixu pe o agenda.....ca nu sunt prea prieten cu tehnologia..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 eu cu boris iesimcare vrea sa dea un tel..... hai la karaoke dupa 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 Io si choparica acum picaram de la joburi. Asa ca nu va putem onora invitatia la cafea. Poate facem o Glina sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 hai la karaoke dupa 8 Ce inseamna sa fi barbat bine te napadeste lumea cu invitatii....... Acum am vazut invitatia,imi pare rau ca nu am onorat-o,data viitoare......Eu si Borris am inghetat impreuna,sper ca se gandeste la mine acum.....Cand voi fi mare imi va da si masina lui...... Care merge maine pe la o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 da' care se duce diseara la concert VH2 in Preoteasa la 19:30 , intrare libera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alc26 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Hai sa sparg si eu gheata pe topicu de Militari. Andrei, Apusului (vizavi de Zuzu) Posesor de V-Strom albastru si plimbaret de fel P.S. Plus mare grataragiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) Buna dimineatza ! neatza Cosmin , ma sunat Iulia si intreba de tine , ai rezolvat ce te-a rugat fata ? Editat Martie 27, 2009 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Hai sa sparg si eu gheata pe topicu de Militari. Andrei, Apusului (vizavi de Zuzu) Posesor de V-Strom albastru si plimbaret de fel P.S. Plus mare grataragiu Bine-ai venit alc26. AÂşteptăm să ne demonstrezi dacă eÂşti aÂşa mare grataragiu precum te lauzi P.S. Andrei ne-a convins. Până acum el e Âşeful la grătare Buna dimineatza ! neatza Cosmin , ma sunat Iulia si intreba de tine , ai rezolvat ce te-a rugat fata ? Cine-i Iulia? Mă combini pe mine cu ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Cine-i Iulia? Mă combini pe mine cu ea? Cum nu stii cine este Iulia ... ? ufff ... nu merge combinatia ... am incercat si eu , dar am primit refuz total .. nu sta la combinatie cu oameni insurati ... asa ca Sonea este cel vizat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Cum nu stii cine este Iulia ... ? ufff ... nu merge combinatia ... am incercat si eu , dar am primit refuz total .. nu sta la combinatie cu oameni insurati ... asa ca Sonea este cel vizat ... Ah... ÂŞonea ăsta... mereu ne fură toate femeie. N-avem ce face dacă este asa frumos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 buna dimineata, baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 buna dimineata, baieti! Buna dimineata , pui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) buna dimineata, baieti! Bună dimineața Dane, Âşase că te vede nevasta Editat Martie 27, 2009 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Bună dimineața Dane, Âşase că te vede nevasta este cu ochi pe mine ca pe butelie ... , dar nu-i nika , place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Bună dimineața Dane, Âşase că te vede nevasta cum? are alta nevasta si eu nu stiam? sa vezi ce-i fac este cu ochi pe mine ca pe butelie ... , dar nu-i nika , place normal, trebuie sa fiu, asa se intampla cand ai un mare crai langa tine Cum nu stii cine este Iulia ... ? ufff ... nu merge combinatia ... am incercat si eu , dar am primit refuz total .. nu sta la combinatie cu oameni insurati ... asa deci...iulia o cheama..bineeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Buna dimineatza ! neatza Cosmin , ma sunat Iulia si intreba de tine , ai rezolvat ce te-a rugat fata ? Am vb si eu cu ea azi noapte si am gasit cearceaful ud..... Bine-ai venit alc26. AÂşteptăm să ne demonstrezi dacă eÂşti aÂşa mare grataragiu precum te lauzi P.S. Andrei ne-a convins. Până acum el e Âşeful la grătar Cine-i Iulia? Mă combini pe mine cu ea? Ma al dracu e Borisake asta le ia el pe toate.......Ma una nu scapa ,ce inseamna sa fi tot timpul cu ochiu pe altu.....o studiezi si pe nevastasa.....si ai grija de ea.....sa nu fie stresanta....el face un lucru bun ,femeia daca e nervoasa la gatul boului sare....Concluzia.....Boris esti o binecuvantare pt barbati.... Cum nu stii cine este Iulia ... ? ufff ... nu merge combinatia ... am incercat si eu , dar am primit refuz total .. nu sta la combinatie cu oameni insurati ... asa ca Sonea este cel vizat ... A pus punctul rosu pe mine... Ah... ÂŞonea ăsta... mereu ne fură toate femeie. N-avem ce face dacă este asa frumos.... Al dracu Sonea le fura portofelele femeilor nu femeile......Nu fur ca imi e fricutza ca nu mai pleca ea.... buna dimineata, baieti! Dane stai palmat... Bună dimineața Dane, Âşase că te vede nevasta Dane vezi ce prieteni ai.... este cu ochi pe mine ca pe butelie ... , dar nu-i nika , place valoarea ta...... cum? are alta nevasta si eu nu stiam? sa vezi ce-i fac normal, trebuie sa fiu, asa se intampla cand ai un mare crai langa tine asa deci...iulia o cheama..bineeeee e nume de cod.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Cine-i Iulia? Mă combini pe mine cu ea? Hohan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Buburuzo ai grija ,poate intra iulia peste tine sa te paruiasca....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Buburuzo ai grija ,poate intra iulia peste tine sa te paruiasca....... Ai pierdut ... daca veneai azi la mine la munca , vrb si tu cu ea , asa m-ai lasat pe mine singur sa ma ocup de ea .. lasa ca o sa vezi tu ..., a spus ca nu te mai are la inima .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Ai pierdut ... daca veneai azi la mine la munca , vrb si tu cu ea , asa m-ai lasat pe mine singur sa ma ocup de ea .. lasa ca o sa vezi tu ..., a spus ca nu te mai are la inima .. Dane numai sa nu-i dai biciul sa ma flageleze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 iar va facetzi de cap, bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 iar va facetzi de cap, bre? Am dat de dracu cu astia...Vor sa se duca la o manastire sa se calugareasca.......CA PREA LE-A DAT DUMNEZEU...... maine plecam undeva dimineta,momentan nu stim unde cine vrea sa meraga sa ma sune din seara asta sa-i rezerv loc in coloana.... dKW TERMINA CU PROSTIILE si hai sa calarim ceva.....Daca nu motoare macar ceva crestine......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Gata s-a votat mergem la Vulcanii noroiosi.PLECAREA LA 10 FIX DE LA JORDI DIN FATZA,EU NU O SA INTARZI NICI O SECUNDA, POATE O ORA....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 28, 2009 Autor Share Postat Martie 28, 2009 (editat) Va reamintim ca, in aceasta noapte, ora 3 devine ora 4 Sunt curioasa cat ne asteptam maine unii pe altii Editat Martie 28, 2009 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karinutza_ Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 :kiss: Multi ani traiasca!!!!!!!! La multi ani!!!!! Cine sa traiasca...... Classic'ul sa Traiasca.... LA MULTI ANI, VLAD! SANATATE, BANI MULTI, LINISTE SI MUUUULTE PLIMBARI.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate