Alex The Ripper Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 lippale, tot mai tare-i XS CHM( custom home made) corec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 fractu bahhhhhhhhhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 cat mergoi... pana te prinde militia? 8-9 luni, fara permis LA MINE pana m-au oprit. acu' il port la mine Shinule ai experienta in domeniu, explica tu la fata vezi desupra ^^^ mi am pus 2ct la carje si ma dau racing prin camera si... pe cand in sei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 si... pe cand in sei? cel mai devreme august, cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 8-9 luni, fara permis LA MINE pana m-au oprit.acu' il port la mine vezi desupra ^^^ si... pe cand in sei? ba vezi poate cunosti pe cineva ca mi dau mobra 4.500 eur final price Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 cel mai devreme august, cred Rabdare si tutun, ce sa-i faci Noi te asteptam in weekend pe amckart ba vezi poate cunosti pe cineva ca mi dau mobra 4.500 eur final price criza bre ... si la vanzatori ... si cumparatorii is lefteri. asa si eu vreau f4i da-mi mai da sulea credit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Rabdare si tutun, ce sa-i faci Noi te asteptam in weekend pe amckart criza bre ... si la vanzatori ... si cumparatorii is lefteri. asa si eu vreau f4i da-mi mai da sulea credit shinule, un scuter tata, sa il poti controla in deplina siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Nu te mai da rotund ca si tu ai picat. Daca analizam fiecare accident, raportat la nr de km, cata experienta aveam fiecare si in ce conditii ... tu iesi prost Hai, inainte de a va da motoristi, invatati sa va dati bine cu ce aveti si nu mai comentati nici de mobrele nici de skill-urile altora. Daca nu stiti decat critica, mai bine fiecare cu ograda lui, da? LE: si daca nu stii, iti zic eu : un scooter este un rahat mult mai prost decat o mobra. Nu este mai controlabil, nu este mai maleabil, desi pare.. se face tandari imediat si in plus nu ai nici un sentiment de siguranta pe el. O mobra sanatoasa e una care tine rotile bine pe asfalt deci GREA. 600RR de ex, pt o girafa ca mine e ca si cum ai pune un jumbo-jet sa calareasca un magar de hartie. Editat Aprilie 23, 2009 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Nu te mai da rotund ca si tu ai picat. Daca analizam fiecare accident, raportat la nr de km,cata experienta aveam fiecare si in ce conditii ... tu iesi prost Hai, inainte de a va da motoristi, invatati sa va dati bine cu ce aveti si nu mai comentati nici de mobrele nici de skill-urile altora. Daca nu stiti decat critica, mai bine fiecare cu ograda lui, da? LE: si daca nu stii, iti zic eu : un scooter este un rahat mult mai prost decat o mobra. Nu este mai controlabil, nu este mai maleabil, desi pare.. se face tandari imediat si in plus nu ai nici un sentiment de siguranta pe el. O mobra sanatoasa e una care tine rotile bine pe asfalt deci GREA. 600RR de ex, pt o girafa ca mine e ca si cum ai pune un jumbo-jet sa calareasca un magar de hartie. Ce-ai mah ? te-apuca iar? Termina cu prostiile astea o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Cand nu mai apar baieti de gasca, care se bat cu pumnii in piept ca ei sunt tari si arata cu degetu' spre altii spunandu-le sa-si ia scutere Cand zicea nebunake ca esti muci si sa te dai pe bicicleta, nu i-am dat dreptate si uite ca s-a dovedit ca anu' asta mergi mult mai bine pe moto. Iar ripperu inca nu merge la fel de bine ca nebunake. Ripperu merge safe, da' asta nu tine de skills E nevoie sa va amintesc ca unii din noi au motoare pentru a testa limitele pilotului si ale fierului, nu pentru a ajunge safe din A in B? Editat Aprilie 23, 2009 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 shinule, ti-o cauti...iar. eu zic sa te abtii, sa numeri pana la 10 inainte sa mai scrii/vorbesti tampenii. nu intinde coarda, ca se rupe, si cand se rupe te plesnete peste ochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haotika Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 @Ripper si @Shin: Daca adunati aveti 12 ani, e bine. Dar nu cred! Incetati amandoi, acum. Si nu ma mai deranjati de la fardat ca sa aruncati vina unul pe altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) shinule, ti-o cauti...iar. eu zic sa te abtii, sa numeri pana la 10 inainte sa mai scrii/vorbesti tampenii. nu intinde coarda, ca se rupe, si cand se rupe te plesnete peste ochi Wow, asta a fost o remarca ce denota o inteligenta orbitoare. Nu te mai obosi sa ma saluti. Suntem clar din clase diferite. Am incercat sa fiu friendly cu tine, da' chiar nu tine. De ce? Intreab-o pe Maria de ce imi permit sa tin capu' sus si nu inghit prea mult rahat de la oricine. Oricum, e o simpatica si o sa-ti ofere varianta "lights" sau o sa te minta frumos sau o sa-ti zica ceva sa ne impace. Chiar n-am nevoie de "prieteni" care sa-mi zica sa-mi iau scooter sau sa ma ameninte cu o corectie serioasa cand incerc sa le explic ca ei nu merg asa "tare" precum cred Deh, cer scuze ca ti-am naruit visele, da' nu esti tu in masura sa judeci stilul meu de mers Editat Aprilie 23, 2009 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Wow, asta a fost o remarca ce denota o inteligenta orbitoare.Nu te mai obosi sa ma saluti. Suntem clar din clase diferite. Chiar n-am nevoie de "prieteni" care sa-mi zica sa-mi iau scooter sau sa ma ameninte cu o corectie serioasa cand incerc sa le explic ca ei nu merg asa "tare" precum cred Deh, cer scuze ca ti-am naruit visele, da' nu esti tu in masura sa judeci stilul meu de mers Recomand sa va apucati voi trei sa faceti o conferinta pe mess,si sa lasati topicu asta asa cum e... Ce naiba aveti mah ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Recomand sa va apucati voi trei sa faceti o conferinta pe mess,si sa lasati topicu asta asa cum e... Uite ca a invatzat asta mica de mess si conferinta pe mess. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 shinule, ti-o cauti...iar. eu zic sa te abtii, sa numeri pana la 10 inainte sa mai scrii/vorbesti tampenii. nu intinde coarda, ca se rupe, si cand se rupe te plesnete peste ochi eu zic sa beti o bere si sa ve calmati ca pun carjele pe voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Recomand sa va apucati voi trei sa faceti o conferinta pe mess,si sa lasati topicu asta asa cum e...Ce naiba aveti mah ? Ce am? In afara de Kali, Serban si inca 3-4-5 motoristi cuminti si seriosi, in ciuda tampeniilor facute de mine, nu inghit comentarii de la nimeni legate de felul in care merg, pentru ca imi dedic tot timpul, banii si resursele de alte tipuri sportului astuia si nu vad de ce x sau y m-ar putea judeca pe mine. Iar "batraneii" mentionati ma pot critica pentru niste prostii pe care le-am facut gratuit si mi-am luat morala de rigoare pentru ele. PS: si cine m-a vazut recent cum ma dau pe amck, nu mi-a zis decat de bine si m-a incurajat. Altii mai vechi care merg pe circuite serioase, pierd timpu' cu mine sa ma invete si acu' vine el care nici nu stie despre ce vorbesc, si imi zice sa-mi iau scooter Editat Aprilie 23, 2009 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haotika Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Ce am? In afara de Kali, Serban si inca 3-4-5 motoristi cuminti si seriosi,in ciuda tampeniilor facute de mine, nu inghit comentarii de la nimeni legate de felul in care merg, pentru ca imi dedic tot timpul, banii si resursele de alte tipuri sportului astuia si nu vad de ce x sau y m-ar putea judeca pe mine. Iar "batraneii" mentionati ma pot critica pentru niste prostii pe care le-am facut gratuit si mi-am luat morala de rigoare pentru ele. PS: si cine m-a vazut recent cum ma dau pe amck, nu mi-a zis decat de bine si m-a incurajat. Altii mai vechi care merg pe circuite serioase, pierd timpu' cu mine sa ma invete si acu' vine el care nici nu stie despre ce vorbesc, si imi zice sa-mi iau scooter De ce nu te opresti? De unde atata orgoliu prostesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Zici ce vrei. Stii parerea mea. Nu imi cauta scuze, nici in fata altora. Stii ca in capul meu micut si sec am dreptate si nu ma scoti din ale mele. Cand o sa-i recunosc "nivelul" abia apoi m-o interesa altceva. Cu o atitudine de genu' io-s mare shinule, taci ca ti-o iei, nivelul lui mi-e evident. Asa argument, asa ego, asa om. Orgoliu il las in fata altui tip de oameni, stii la cine ma refer, cei ce ne ingenunchiaza pe noi. Iar aia sunt rari si... printre altele, au si ceva maniere Te pup, Shinu over and out Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Bai, n-ai si tu un blog. Te descarci acolo si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Ce am? In afara de Kali, Serban si inca 3-4-5 motoristi cuminti si seriosi,in ciuda tampeniilor facute de mine, nu inghit comentarii de la nimeni legate de felul in care merg, pentru ca imi dedic tot timpul, banii si resursele de alte tipuri sportului astuia si nu vad de ce x sau y m-ar putea judeca pe mine. Iar "batraneii" mentionati ma pot critica pentru niste prostii pe care le-am facut gratuit si mi-am luat morala de rigoare pentru ele. PS: si cine m-a vazut recent cum ma dau pe amck, nu mi-a zis decat de bine si m-a incurajat. Altii mai vechi care merg pe circuite serioase, pierd timpu' cu mine sa ma invete si acu' vine el care nici nu stie despre ce vorbesc, si imi zice sa-mi iau scooter poate nu sunt inclus in brigada de moralisti ca ai pus-o cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Prezinta-te mai bine la 7 la meeting si mai lasa prostiile deoparte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Neatza pipalsi !! Am si eu o bunica prin Militari, pot sa hang out cu voi guys ? Vad ca aveti ceva iexperti in ale circuitelor, poate mai invat si eu cate ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 nu sunt clona,insa poa cei din militari ma pot ajuta in gasirea unui moto,nr il am..PUS..UN CBRf4i caut,dak cunoasteti pe cineva care are de vanzare.militari,v.lunga,vecin cu mine un tip cu un RR,nr de prahova... Nu e i, dar totusi - /index.php?showtopic=248359 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Daca e interesat cineva de o parcare ingradita unde sa-si tina motocicleta in zona Uverturii cu Veteranilor sa-mi dea un PM. Omu vrea 400ron pe locuri, deci daca suntem 4 ar fi chiar decent pretul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate