Sari la conținut

Haotika

Super Membra
  • Număr conținut

    805
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Haotika

  1. N-ar fi rau daca s-ar putea transfera lenea. Azi-noapte la 1 jumate ea avea chef de joaca. Chiar! Cei care aveti doi sau mai multi caini ati constatat o diminuare a interesului pentru stapani?
  2. Salut! Ma poate ajuta cineva cu un manual de service pentru un KLR 600 din '93? Sau macar cu schema electrica. Codul de pe motor e KL600B. Multumesc!
  3. Voi sunteti serialul meu preferat! Transmite-i Anei admiratia mea pentru ceea ce face, alaturi de ganduri bune si incurajari adresate amandurora.
  4. Vine cineva din Cluj la targul de pe Muntele Gaina weekend-ul viitor?
  5. Corect... Pompa de frana are un pistonas cu niste garnituri, daca acele garnituri nu inchid pompa este ineficienta.... Acele garnituri se cam duc daca nu se baga un lichid de frana corespunzator (ex: DOT 3 in loc de DOT 4).
  6. Cum zicea si @napoleon, benzina in cutia de la filtrul de aer intra doar daca nu inchide bine cuiul pontou. Si asta poate aparea din mai multe cauze: - cuiul pontou are mizerie si nu inchide bine pe scaun, sau este deformata partea conica ce vine pe scaun (oricare dintre cele 2 cuie) - scaunul pe care inchide cuiul sa aiba mizerie sau sa fie putin deformat - plutitoarele sa aiba vreo bubita si sa nu impinga cuiele foarte bine in scaune In cazul prezentat de mine mai sus, nu pierdeam din putere ci amestecul era prea bogat in carburant deoarece spalasem filtru de aer si il unsesem cu un ulei nespecific pentru filtru de aer blocand accesul aerului in cantitate necesara (deh, incerci sa te descurci cu ce ai). Simptomele erau exact cele descrise de tine Mergeam frumos vreo 5-10 km dupa care cand opream se oprea si motocicleta si doar daca ii cantam un cantecel frumos mai pleca de acolo P.S. Ahhh am uitat sa mai spun ceva.... Cand am curatat carburatoarele, am zis sa fiu mai destept decat prevede legea si la o proba a acestora mi-am improvizat o perfuzie in locul rezervorului, si atunci mi s-a intamplat sa imi curga benzina in filtru de aer, ceea ce ma duce cu gandul ca exista posibilitatea ca sa fie defect si intrerupatorul de rezerva.... La ex se creeaza un fel de vacuum pe furtunasul care vine de la carburatorul stang, iar daca exista un flux continuu de benzina creeat doar prin cadere cred ca nici mama cuiului pontou nu poate sa-l opreasca Pentru a verifica sa vezi daca functioneaza, da rezervorul jos impreuna cu intrerupatorul, si ar trebui sa merga dupa cum urmeaza: - pe pozitia ON sa NU curga benzina - pe pozitia PRI sa curga benzina - Pe pozitia REZ sa NU curga benzina Apropos - @prafuit este la butoane
  7. Incearca sa speli filtrul de aer cu un solvent neinflamabil (detergent de vase) apoi lasa-l la uscat. Dupa ce s-a uscat spray-aza-l cu spray pentru filtru de aer. Mie asa mi se intampla la KLE si mi-a trecut dupa ce am facut aceasta operatiune.
  8. Ca solutie de urgenta, pentru acele stripe-uri de cauciuc cu o parte adeziva, poti sa folosesti purfix. Nu cel de burete ordinar... Exista la magazinele de bricolaj, mai mari sau mai mici, din acela de cauciuc, care se pune la usile de metal. Are un adeziv foarte bun si profile diferite: "P", "D", "U", poate sa fie simplu sau dublu lat. Bafta!
  9. Mai ai o solutie. Sunt unele firme care repara asa ceva, dar pun sticla (plexi) simplu fara striatii, doar cauta pe net si sigur vei gasi pe undeva reparatii faruri.
  10. Eu am gasit in Praktiker. Fibra de sticla simpla nu in kit, undeva la 2mp. Nu mai tin minte pretul.
  11. Mai trebuie sa fii foarte atent si ce calitate are benzina. Cand am avut VFR-ul V-tec cu benzina din rezervor de toamna nu a vrut sa o ia si pace primavara, desi schimbasem tot ce se putea schimba la aprindere (ba, mai mult, luasem si bujii NGK Iridium Laser). Eu mai stiam ca NGK-urile odata udate poti sa le pui cruce ca nu mai sunt optime, dar poate ma insel. Prafuit sunt.
  12. Eu sugerez ca inainte de a verifica/schimba termostat si/sau termocupla sa faci o aerisire a instalatiei, sa verifici daca exista vreo gatuire sau problema atat la capetele radiatorului/toarelor cat si la furtune. Dupa ce faci acest lucru si experimentezi in continuare aceleasi probleme atunci te duci la piese si le verifici. In altaordine de idie, mie mi se pare ca motocicleta este in parametri normali, doar ca porneste prea des ventilatorul si scade temperatura prea mult la mers cu viteza cevamai mare. De aici faptul ca in instalatia de racire este prea putin lichid La butoane @prafuit.
  13. Tourmax fac relee foarte bune. Tot la dillypoint le gasesti.
  14. Noah, las-o naibii! Ce s-a intamplat cu silfidele? S-au transformat in balene? Edit: Am sters poza, ma doare cei mai ochi verzi doi.
  15. Eu asteptam sa vad si alte poze cu Adrian B, doar nu-ti poti forma o parere dupa ce vezi o singura ipostaza. Si ma uitam la fotografii artistice.
  16. Servus, Eu am un Er6F cu ABS si pana acum nu a intrat decat pe spate, iar senzatia este mult mai putin evidenta decat la masina. Se simte un mic balbait dar nu afecteaza directia motocicletei. In pedala nu se simte foarte tare doar ca si cum ai merge pe piatra cubica. Bafta!
  17. Hei! De potrivit, sigur nu ti se potriveste. Esti prea inalt pentru a te simti confortabil pe ea. Ce anume cauti? De ce te-ai oprit la er6n?
  18. Tu tocmai ai descoperit miracolul scrisului pe forum? Nu de alta, dar esti omniprezent....
  19. Imi poate recomanda cineva un fotograf pentru un botez? Din Bucuresti. Merci!
  20. Puig (aduc cei de la motorteam parca - www.motorteam.ro ) http://www.puig.tv/tuning-bikes/crash-protectors/c171en/f212/ SW-motech (se vand prin reteaua de magazine Louis) http://shop.sw-motech.com/en/by+products/Protection/Frame+Slider+Kits/index.htm
  21. Incearca si la Puig. Si mai sunt cei de la SW- motech
×
×
  • Creează nouă...