alc26 Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Deci rămâne cearceafuri... Vlade, te vedem la ochi? Cum a sunat asta Sefu, vezi ca pe tine te intereseaza Breaza de Prahova Unde vremea este: http://www.accuweather.com/world-forecast-...ZA&metric=1 Dar e adevarata si vorba fetei...va intoarceti pe soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 1pm 26° C T-Storms 2pm 27° C Partly Sunny 3pm 26° C Partly Sunny 4pm 26° C T-Storms 5pm 25° C Partly Sunny 6pm 22° C Partly Sunny 7pm 20° C T-Storms 8pm 17° C Partly Clou deci voi veni ori la 3pm sau la 5pm important e sa nu ploua pe drum si macar sa apuc sa montez cortul ( adica vreo 2 ore ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 deci voi veni ori la 3pm sau la 5pm important e sa nu ploua pe drum si macar sa apuc sa montez cortul ( adica vreo 2 ore ) ) adu-ti si umbrela.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 si un borcanas de castraveciori in otet , am auzit ca sunt buni la trezire da da , mai bine castraveciori in otet ....2 borcane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 da da , mai bine castraveciori in otet ....2 borcane Tu nu zicei că nu mai bei? Mă bucuram Âşi eu că rămâne mai mult pentru noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 adu-ti si umbrela.. nu-mi trebuie umbrela , n-am par , si cum acolo nu sunt dusuri , mai bine fara Mesaj completat Tu nu zicei că nu mai bei? Mă bucuram Âşi eu că rămâne mai mult pentru noi nu te bucura inainte ca vin si o sa beu destul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Ce se mai popandeste lumea,nu va mai satura Dumnezeu.Ce ma fac eu cu voi...Daca vin la Breaza poate nu ma primeste Boris in cort,ca il simt ca e cam dusmanos.Baietelul vrea si el acolo si cred ca o sa vin si eu,poate raman si peste noapte.... Mesaj completat Alexa mai bine vi direct cu cioarba de potroace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Asa mah se poate hai ca o sa iasa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 iar va faceti de cap? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 iar va faceti de cap? unde nu-i cap, vai de picioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 pozele sunt scoase asa ca tabarati pe frumosul Borris.Am sa trimit si pozele facute de mine tot lu Boriss sa le puna el.Vreau inapoi dar musai sa ploua iar.... Mesaj completat bine ca nu a pus pozele fratelo cu sonex infometat,ba frumos mai e boris asta,sa fiti atenti cand e in pantaloni scurti ca i s-au definit gambele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 pe langa pozele de la Boris mai sunt si cateva facute de un coleg de-al meu (adi)...daca vreti sa aruncati vreun ochi: http://picasaweb.google.com/pozaru09/20090815BREAZA# - asta e albumu' http://picasaweb.google.com/pozaru09/20090...566353299549602 - poza cu noi le astept cu interes si pe celelalte. si da, suntem superbi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Buna dimineata,cred ca domnisara Hohan se va intoarce printre noi ca am vazut-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 (editat) Am ratat Breaza dar am facut drumul asta. /index.php?...p;#entry2056511 Editat August 17, 2009 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Mai bine ca ai facut drumul ala nasule ca la Breaza nu a fost cine stie ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Mai bine ca ai facut drumul ala nasule ca la Breaza nu a fost cine stie ce. cam ai dreptate cosmine , era bun de facut drumul asta ...da las ca mergem si noi anu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Nu conteaza unde mergi mah.. conteaza cu cine mergi tristilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Nu conteaza unde mergi mah.. conteaza cu cine mergi tristilor ai dreptate , dar conteaza mult unde si pe ce drumuri mergi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai_GSX Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Si pentru cei care au stat acasa ... Desi vremea a fost urata au compensat serviciile ... ceream 3 mici imi dadeau 4 ... ceream 4 primeam 5... pastrama buna... sarmalele... Corect spus... Amiba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Mai bine ca ai facut drumul ala nasule ca la Breaza nu a fost cine stie ce. Păi te cred Âşi eu că zici că n-a fost cine Âştie ce dacă tu vii la 3 dimineața când toți sunt muți de beți Âşi rup cu somnul pe unde apucă. Ce nu ți-a plăcut? Ploaia? Sau nu a funcționat desfăcătorul ăla de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Păi te cred Âşi eu că zici că n-a fost cine Âştie ce dacă tu vii la 3 dimineața când toți sunt muți de beți Âşi rup cu somnul pe unde apucă. Ce nu ți-a plăcut? Ploaia? Sau nu a funcționat desfăcătorul ăla de bere Pai daca e cu gandul la matracuci logic ca nici n-a observat ce s-a intamplat pe acolo. Bine ca a mancat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Desfacatorul il tin la indemana ca daca mi se rupe din jumate sa indeplineasca el datoriile conjugale,deci nu l-am luat pt mine ci pt prietena mea imaginara. Pa ce cami am avut loc de tine cu mancarea tu care vroiai sa pune si un caine pe gratar sa fie mai multa carne.Eu nu umblu cu matracuci ,imi pare rau cred ca ai gresit persoana.Eu sunt barbatul unei singure femei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Sonex, azi vreau sa fiu cea mai draguta ( nu ca n-as fi ) si sa-ti spun ca esti cel mai frumos barbat Tovarasi, ne vedem si noi maine in Poli? M-am cam saturat de terase. Eu aduc tablele si Cosmin aduce patura. Luam niste cico si apa plata pentru Sonex ca e la cura ( vrea sa fie si mai frumos ca Boris pe care il iubim ). VREAU SA VINA SI KALI CA NU O MAI VAZURAM DE MULT!! Deci, maine, joi, 20.08.2009, orele 20.30, ne vedem la locul nostru din Poli. Se accepta si animale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Sonex, azi vreau sa fiu cea mai draguta ( nu ca n-as fi ) si sa-ti spun ca esti cel mai frumos barbat Tovarasi, ne vedem si noi maine in Poli? M-am cam saturat de terase. Eu aduc tablele si Cosmin aduce patura. Luam niste cico si apa plata pentru Sonex ca e la cura ( vrea sa fie si mai frumos ca Boris pe care il iubim ). VREAU SA VINA SI KALI CA NU O MAI VAZURAM DE MULT!! Deci, maine, joi, 20.08.2009, orele 20.30, ne vedem la locul nostru din Poli. Se accepta si animale. care este " locul nostru " in poli , sunt mai nou si chiar nu stiu unde e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 care este " locul nostru " in poli , sunt mai nou si chiar nu stiu unde e Pe bune? "Locul nostru" este cum intri de pe Iuliu Maniu ( intrarea de la Agip ), dupa bariera pe dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate