danradu Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 k , albastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu_GSXR Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Voi stati la albasta ca noi o sa dam foc casei din Caineni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Voi stati la albasta ca noi o sa dam foc casei din Caineni fiecare cu timpul pe care il are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Salut unde este "albastra" poate apar shi eu cu toate ca ma simt cam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Bd Uverturii , cladire albastra cu terasa in fatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Bd Uverturii , cladire albastra cu terasa in fatza ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Albastra la 21 it is! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Mai devreme nu se poate...? pustiulica..vezi ca maimuta e liber azi:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 LOL, cine e pustiulica mai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 LOL, cine e pustiulica mai ? TU The ONLY ONE =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 TU The ONLY ONE =)) is lup batran mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 is lup batran mai ;) :laugh: :hug: nenea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 se pare ca ati uitat ce ospitalieri sunt aia de la albastra cu motociclistii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Ceva poze de azi?? ravenitooo...... nu, in acea zi nu am avut aparatul si ai plecat inainte sa ma intorc. de ce am impresia ca Ravenitza nu prea intra pe topicul de Militari? Ravenita a mai postat cateva poze si in trecut pe militari.....so mai intra serbane rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 PUSTIULICA !!! am auzit ceva de un suzuki rf de 400 40de mii pe bord la vreo 2mii de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 PUSTIULICA !!! am auzit ceva de un suzuki rf de 400 40de mii pe bord la vreo 2mii de euro. Ce an? Tu vrei musai sa ma vezi batran, nu ? N-ai vazut ca m-am indragostit de cbr-urile de 600 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 SAL Ma alatur si eu grupului,stau pe virtutii si calaresc un gsxf rosu.Cine are chef de plimabari sa-mi dea si mie un semn pe mess,cosmin_sn.Astept sa ne vedem la o bere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Mda eu i-am zis lui alex sa posteze de suzuki ala...40 k km 95 parca 2000 epuroi........o plimbare ceva azi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 (editat) :laugh: :hug: :lol: nenea..... Abia asteptam reactia ta!!! SALMa alatur si eu grupului,stau pe virtutii si calaresc un gsxf rosu.Cine are chef de plimabari sa-mi dea si mie un semn pe mess,cosmin_sn.Astept sa ne vedem la o bere.... Bine ai venit!! Si daca ai chef de plimbari, eu zic sa ne vedem la un suc! Editat Mai 17, 2008 de Amrita Devi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Mda eu i-am zis lui alex sa posteze de suzuki ala...40 k km 95 parca 2000 epuroi........o plimbare ceva azi?? Ma duci pana in sebastian, ca am o treaba 3 minute, platesc benzina, clatita dupa si suculetu? Si-apoi merem si noi pe unde se aduna lumea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 ma bag si eu la o plimbare azi pe la 16..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 :hug: nenea..... da, daaa, asa sa-mi zici de-acum PUSTIULICA !!! am auzit ceva de un suzuki rf de 400 40de mii pe bord la vreo 2mii de euro. neah.. m-am hotarat. musai honda! musai cb 500 sau cbr 600 daca traiesc, asta e cum mi-o fi norocul Abia asteptam reactia ta!!! mereu carcotasa Bine ai venit!! Si daca ai chef de plimbari, eu zic sa ne vedem la un suc! nici n-a venit bine omu' si-ai sarit sa-l inviti repede "la un suc" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 da, daaa, asa sa-mi zici de-acum neah.. m-am hotarat. musai honda! musai cb 500 sau cbr 600 daca traiesc, asta e cum mi-o fi norocul nici n-a venit bine omu' si-ai sarit sa-l inviti repede "la un suc" Shinule... pustiule, tu cam pierzi informatiile pe drum, lucreaza mama putin la instalatia electrica! Am inteles ca esti putin greu de cap cand vine vorba de motorete, dar nu alege acelasi drum si in viata reala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Shinule... pustiule, tu cam pierzi informatiile pe drum, lucreaza mama putin la instalatia electrica! Am inteles ca esti putin greu de cap cand vine vorba de motorete, dar nu alege acelasi drum si in viata reala! Cui ii trebuie finete, cand exista forta bruta? PS: te rooog, incearca sa n-o iei mot-a-mot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Cui ii trebuie finete, cand exista forta bruta? PS: te rooog, incearca sa n-o iei mot-a-mot Bre,cum ti-o fi mai cald, ce sa zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate