claman Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Pe bune? "Locul nostru" este cum intri de pe Iuliu Maniu ( intrarea de la Agip ), dupa bariera pe dreapta ok , am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Deci, maine, joi, 20.08.2009, orele 20.30, ne vedem la locul nostru din Poli.Se accepta si animale. Dacă se acceptă Âşi animalele, atunci vin Âşi eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Dacă se acceptă Âşi animalele, atunci vin Âşi eu da, dar numai insotite de stapani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 19, 2009 Autor Share Postat August 19, 2009 Kali este (din nou) joi de editie, adica baga munca precum Berila si are 4 meciuri la editie, asa ca nu stie cand p^&%$& ei ajunge acasa:( M-am saturaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat:(((((((((((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Salut militari, Am nevoie sa schimb anvelopa spate ( azi luata ). Care stiti un service la care se poate manifesta actiunea asta ? Ca nu vreau sa ma duc pana la mama draq cu fustita dupa mine. Mai e MotoBoom la BGS ? Si mai stiam de Razoare, ceva cu Kawa motors. thx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 (editat) Dacă se acceptă Âşi animalele, atunci vin Âşi eu Mesaj completat da, dar numai insotite de stapani deci n-am ce sa caut acolo... Mesaj completat Salut militari, Am nevoie sa schimb anvelopa spate ( azi luata ). Care stiti un service la care se poate manifesta actiunea asta ? Ca nu vreau sa ma duc pana la mama draq cu fustita dupa mine. Mai e MotoBoom la BGS ? Si mai stiam de Razoare, ceva cu Kawa motors. thx. din cate stiu, mai este Moto Boom la BGS. Kawa Motors e la Razoare, dupa ce treci de giratoriu, spre academie, pe dreapta. Editat August 19, 2009 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Mesaj completat deci n-am ce sa caut acolo... Mesaj completat din cate stiu, mai este Moto Boom la BGS. Kawa Motors e la Razoare, dupa ce treci de giratoriu, spre academie, pe dreapta. Pai cum sa nu? Tu mereu gasesti o scuza. Vrei sa te urechez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Pai cum sa nu? Tu mereu gasesti o scuza.Vrei sa te urechez? gata, bre, cre'ca ajung si io pe la 10:30, cand nu mai e paznic la intrare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Mai e MotoBoom la BGS ? Nu mai e de un an si ceva service-ul MyMotoTuning la BGS - sunt in Viilor -> /index.php?...t&p=1770464 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 deci kawa ...atunci , Multam mult pentru raspunsuril Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Dacă se acceptă Âşi animalele, atunci vin Âşi eu Io oricum sunt acolo in fiecare seara, deci Nanook cu stapanul o sa fie acolo. Borris, sa iti dau aia ma, ca o plimb in portbagaj de vreo 2 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 (editat) daca nu's in plus pot sa'ncerc s'ajung si eu. si am o tabla de sah pe'acasa - pasioneaza pe cineva acest joc? da' sa nu fie chiar bun, ca ma face de rusine. vin? aduc si sahu? Editat August 20, 2009 de vladase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Pe bune? "Locul nostru" este cum intri de pe Iuliu Maniu ( intrarea de la Agip ), dupa bariera pe dreapta la copacul de vara trecuta e intilnirea? in seara asta ajung si eu cu siguranta Mesaj completat Pe bune? "Locul nostru" este cum intri de pe Iuliu Maniu ( intrarea de la Agip ), dupa bariera pe dreapta la copacul de vara trecuta e intilnirea? in seara asta ajung si eu cu siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 daca nu's in plus pot sa'ncerc s'ajung si eu. si am o tabla de sah pe'acasa - pasioneaza pe cineva acest joc? da' sa nu fie chiar bun, ca ma face de rusine. vin? aduc si sahu? Sigur ca esti binevenit. Sahul nu ma pasioneaza. Mesaj completat la copacul de vara trecuta e intilnirea? in seara asta ajung si eu cu siguranta Da, Jordy. La copac Eu trebuie sa ma imbrac bine ca aseara am cam inghetat pe afara asa ca daca mai e cineva friguros ca mine sa se imbrace sau poate sa alerge cu Nanook sa se incalzeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 V-ati intalnit aseara? Am stat pana pe la 8.40 si nu era nimeni asa ca am plecat sa ma uit la meci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 V-ati intalnit aseara? Am stat pana pe la 8.40 si nu era nimeni asa ca am plecat sa ma uit la meci. ne-am intalnit dar ne-am mutat la coloana infinitului in poli , acolo era mai multa lumina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Ieri Georgescu Mihai Costin (Ariciu) a avut un grav accident de moto in Bucuresti. El este internat la Municipal si are mare nevoie de sange !!!! Poate sa primeasca orice tip de sange ! Se poate dona sange la centru de hematologie de pe str. dr.felix (institutul de hematologie) . La Centru de hematologie programul e: L-V: 7,30-14. Va multumesc ! Va rog sa nu stergeti topingul iar pt restu o masina ia taiat calea (se poate intampla oricui) ! p.s. Pot fi donatori de sânge doar cei care îndeplinesc aceste condiții: - vârsta cuprinsă între 18 Âşi 62 ani - greutate minimă - 58 kg fetele Âşi 60 kg băieții - tensiune arterială - peste 110/60 mmHg - să nu fi avut sau să nu aibă următoarele boli: hepatită (de orice tip), TBC, sifilis, malarie, epilepsie, ulcer, diabet zaharat, boli de inimă sau - tensiune peste 18 mmHg, boli de piele, miopie - 6 dioptrii. - să nu fi suferit în ultimele luni intervenții chirurgicale - femeile să nu fie: însărcinate, în perioada de lăuzie, în perioada menstruală. - să nu fi consumat grăsimi sau băuturi alcoolice cu cel puțin 24 de ore înaintea donării. Pentru ca donarea să se desfăÂşoare în condiții bune se recomandă: - odihnă suficientă în noaptea prealabilă donării. - înainte de donare, alimentație uÂşoară, dar bogată în fier. De evitat produsele bogate în grăsimi, prăjelile, de preferat carnea slabă, peÂştele, cerealele, leguminoase, cereale. - aport crescut de apă Âşi evitarea băuturilor care conțin cofeină. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 V-ati intalnit aseara? Am stat pana pe la 8.40 si nu era nimeni asa ca am plecat sa ma uit la meci. Scuze ca nu ti-am raspuns aseara dar imi sunau toate telefoanele o data. Cand te-am sunat, vorbeai si apoi mi-a zis Borris ca l-ai sunat pe el Mergem si noi sa donam sange? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 care , pe unde mergeti in we ? ce plimbari faceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Alo vad ca forumul trage sa moara,asa ca va propun ori sa-i facem parastas ori sa-l revigoram cu ceva adrenalina data de niscaiva matracuci.Cine aduce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Alo vad ca forumul trage sa moara,asa ca va propun ori sa-i facem parastas ori sa-l revigoram cu ceva adrenalina data de niscaiva matracuci.Cine aduce? Sa-l "revergoram" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Salutare militaristilor, Am nevoie de ajutorul vostru. Azi mi s-a furat carena fata (model unicat) de pe moto Suzuki Bandit '96. Motorul era parca la intersectia Dimitrov. Bineinteles ca odata cu ea s-a lipit de mana hotilor si semnalizatoarele din carbon....pe care nu le-au mai desfacut cu cheia cum au procedat la carena ci le-au rupt taraneste. Daca cumva o vedeti pe vreun motor incercati va rog sa luati legatura cu respectivu` sau macar sa obtineti un nr de inmatriculare. Apoi un apel pe 0741.469.019 sau un sms. Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 s-a furat aseara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Alo vad ca forumul trage sa moara,asa ca va propun ori sa-i facem parastas ori sa-l revigoram cu ceva adrenalina data de niscaiva matracuci.Cine aduce? nu moare forumul este doar intr-o mica vacanta ...binemeritata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai_GSX Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Am terminat si al 2 montaj... Hope you Enjoy it ... puteti viziona ambele parti AICI ...cu completarea ca momntajul video se afla in josul paginii... ! Pentru comentarii reclamatii sau sugestii.... lasati un mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate