shin Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Nu conteste, Jean boxeste Care iesi la un cico? E deprimant sa stai in casa si nu vreau sa ajung emo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poloistul Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Doua degetzele sus cei din Militari, hai! Ca noi am cam ramas de izbeliste. Dr. Taberei s-a inchegat, Crangasi-1 Mai, la fel, numai noi nu. Frate m-a sunat un prieten si mi-a spus de un accident in Pasajul Lujerul. Avand in vedere k e pe "felia" voastra ce stiti despre asta? Am auzit ca-l resuscitau pe motociclist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Momentan nici unul din noi nu stie prea multe. Unii zic ca il resuscitau, altii ca-i deja decedat. Clar, de bine nu-i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Ptr plimbare moto anuntati-va.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 iesim de iesit , dar mai pe seara , acum am venit de la Floresti si ma bag la masa si o berica dupa somnik , daca este ceva.....dati o sarma.. zi buna in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 @ amrita : Am cautat de mi-am stors creierii si tot n am gasit unde e postul in care te luasei de mine poate mi dai o mana sau un deget de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Cui ii trebuie finete, cand exista forta bruta? PS: te rooog, incearca sa n-o iei mot-a-mot Dragule, cand sunt finuta, nu te prinzi tu! Cat despre forta bruta, ai avea probabil nevoie chiar de una reala, noroc ca in acest caz nu sunt singura de aceasta parere! @ amrita : Am cautat de mi-am stors creierii si tot n am gasit unde e postul in care te luasei de mine poate mi dai o mana sau un deget de ajutor atat de finuta am fost in aciditatea mea incat n-ai observat? pag 94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Poate mergem la o plimbare sau la o bere maine dupa amiaza....Doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 iesim cu motorete pe undeva ? astazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 merg si eu la o plimbare in principiu,sau la o bere la cat e de cald afara:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 cine se anunta ptr plimbare azi...?dupa 18 00 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 cine se anunta ptr plimbare azi...?dupa 18 00 ? Daca ajung acasa in timp util te sun, ca as iesi si eu. Fratilor e vreun service bun pe langa noi? Unul la care a-ti apelat nu din auzite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Daca ajung acasa in timp util te sun, ca as iesi si eu. Fratilor e vreun service bun pe langa noi? Unul la care a-ti apelat nu din auzite. Eu il recomand tuturor pe Balamuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Fratilor e vreun service bun pe langa noi? Unul la care a-ti apelat nu din auzite. in incinta cladirii unde se afla BGS-ul , sau sala de forta BGS, e CartuÂş mecanic acolo.eu il recomand sunt mecanici foarte buni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 (editat) In cateva zile adresa noua a service-ului mai sus mentionat va fi Sos. Viilor 14 (langa fabrica Excelent ) - http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_...-7221&-9109 Telefonul va ramane acelasi, 072MOTOARE Editat Mai 19, 2008 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 In cateva zile adresa noua a service-ului mai sus mentionat va fi Sos. Viilor 14 (langa fabrica Excelent ) - http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_...-7221&-9109 Telefonul va ramane acelasi, 072MOTOARE fir-ar sa fie aveam si eu ceva bun aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 E, nu e chiar asa departe -> de la actuala locatie - Leu - dreapta - Panduri - Intersectia cu 13 Sept -tot inainte pe Bd Tudor Vladimirescu - intersectie cu linia de tramvai 32 <>Piata Chirigiu - inainte - pe dreapta la nr.14 = 4,5km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Uimeste-ne Shinule cu noua ta achizitie......) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 (editat) Si-a luat pustiu un Honda CBR 600 F2 din '93 cu carene de F3 si gume de racing E ceva negru cu putin galben. Frumusica. Ma duc s-o aranjez, lustruiesc etc, sa planga muierile dupa mine Fuge in draci, se aude bine, e sanatoasa. S-a uitat Ranga la ea E super ok la banii ei! Editat Mai 20, 2008 de shinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Si-a luat pustiu un Honda CBR 600 F2 din '93 cu carene de F3 si gume de racing E ceva negru cu putin galben. Frumusica. Ma duc s-o aranjez, lustruiesc etc, sa planga muierile dupa mine Fuge in draci, se aude bine, e sanatoasa. S-a uitat Ranga la ea E super ok la banii ei! alte detalii ne mai poti oferi tinere.......ce are stoc....cati km.....uzura cauciucurilor si lantului......ce bani....etc aaa si ce era sa uit SI CINE SE VA URCA CU TINE CA PILOT????)) s-o stapanesti sanatos btw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 35.000 km scrie pe bord, da' stii si tu ca nu se stie niciodata Ce are pe ea nu stiu, revin cand ma prind si eu Lantul nu prea e uzat, cauciucurile mai merg lejer un sezon. 2k o fo' jucaria. Pasager nu vreau, e mai misto solo Ehh, o sa revin eu zilele aviatoare cu detalii, dupa ce o scot din garaj la plimbare. Merci Merem s-o udam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 35.000 km scrie pe bord, da' stii si tu ca nu se stie niciodata Ce are pe ea nu stiu, revin cand ma prind si eu Lantul nu prea e uzat, cauciucurile mai merg lejer un sezon. 2k o fo' jucaria. Pasager nu vreau, e mai misto solo Ehh, o sa revin eu zilele aviatoare cu detalii, dupa ce o scot din garaj la plimbare. Merci Merem s-o udam ? neaparat s-o uzi...dar unde o tii s-o vedem si noi...sa ne dam si noi...cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 neaparat s-o uzi...dar unde o tii s-o vedem si noi...sa ne dam si noi...cu ea E in garajul unui amic Facem si noi ceva azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 AZI E ZI DE BETIE.....NU MAI SUPORT VREMEA ASTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Si-a luat pustiu un Honda CBR 600 F2 din '93 cu carene de F3 si gume de racing E ceva negru cu putin galben. Frumusica. Ma duc s-o aranjez, lustruiesc etc, sa planga muierile dupa mine Fuge in draci, se aude bine, e sanatoasa. S-a uitat Ranga la ea E super ok la banii ei! S-o stapanesti sanatos bre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate