jordy Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Si mie mi-a placut filmul. Si nu numai filmul. Mi-au placut si floricelele si prajiturica aia si suculetul. Mi-a parut rau de Claudiu caruia i-a fost cam fricuta si n- a avut cine sa-l ia si pe el in brate. Stia ca daca sare la mine in brate in urmatoarele 2 secunde ar fi vazut stele verzi SONEX CE INSEAMNA DESTRABALAREA ASTA? Tovarasi, ne vedem la 8 la Plaza, dar nu vreti sa mergem pana la Belciugatele sa bem un cico pe malul lacului? Mesaj completat Era sa uit. Putem manca si papanasi. Sunt cei mai buni va hotariti pina ajung si eu acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 iar va facetzi de cap? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 deci : faza cu belciugatele a cazut , am auzit din surse sigure ..ramane de ales o terasa prin cartier Mesaj completat pana la urma mergem la belciugatele sa mancam papanasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 (editat) deci : faza cu belciugatele a cazut , am auzit din surse sigure ..ramane de ales o terasa prin cartierMesaj completat pana la urma mergem la belciugatele sa mancam papanasi merg si eu nu se mai anunta nimeni? Editat Septembrie 10, 2009 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 merg si eunu se mai anunta nimeni? Eu merg. Cine mai vrea să vină e aÂşteptat la ora 20:00 la benzinăria Mol de pe Iuliu Maniu (după Cora, la liceul TV) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 cine vrea sa mearga la belciugatele la papanasi ...la ora 20,00 la benzinaria MOL de langa liceul TV , cea de pe iuliu maniu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 cine vrea sa mearga la belciugatele la papanasi ...la ora 20,00 la benzinaria MOL de langa liceul TV , cea de pe iuliu maniu eu si bbl venim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 eu si bbl venim Vine Âşi Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 As veni si eu - dar acuma sunt confuz, s-au creat 2 locuri de intalnire? Eu merg la plaza, la 20.00, daca nu gasecs pe nimemi incep sa caut MOL-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 As veni si eu - dar acuma sunt confuz, s-au creat 2 locuri de intalnire?Eu merg la plaza, la 20.00, daca nu gasecs pe nimemi incep sa caut MOL-uri. vino la mol langa tv , e chiar pe iuliu maniu dupa ce treci de cora ..pe dreapta intalnirea de la plaza a cazut , facem ca spp-isti alegem 2 trasee sa nu picam in vreo ambuscada Mesaj completat Mi-a parut rau de Claudiu caruia i-a fost cam fricuta si n- a avut cine sa-l ia si pe el in brate. Stia ca daca sare la mine in brate in urmatoarele 2 secunde ar fi vazut stele verzi da , mi-a fost fricuta cand l-am vazut p`ala cu bata cu fata aia senila cum lovea...dar orice ar fi fost nu as fi sarit la tine in brate (as fi sarit eu la cineva in brate ) fiindca sunt un baiat educat si baietii educati nu sar in bratele fetelor ci dau dovada de tarie de caracter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Parca au fost mai buni mici de saptamana asta. Chiar daca ne am pierdut int-un camp intai si am invatat cate ceva despre stele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Parca au fost mai buni mici de saptamana asta. Chiar daca ne am pierdut int-un camp intai si am invatat cate ceva despre stele. totul a fost mai bun in seara asta ....si micii si salata si mai ales cartofii (avea dreptate andrei) parca si cola era mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Bai... va las singuri 5 minute si gata va dati drumul.. la viatza? Mai bine ganditi-va si la fratili vostru care e plecat si ziceti... luni, marti seara (adika 14,15) ce faceti? Nu de alta dar ma intorc flamand si cu chef de scandal ca mi-au mancat astia nervii pe aici, mama lor de nayisti cu tastaturile lor pe invers. Deci fratilor, crestini si milostivi .. bem si noi ceva luni seara, ca asa mi-e o foame ... ca as canta ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Da suntem impreuna si acum numai ca ea nu stie...Daca a fost cu tine in acelasi timp am si eu o intrebare la tine...Si pe tine de batea? Ma batea la cap in fiecare seara sa ii dau bani de vodka si se ducea la carciuma cu Nea Ionel de la Republica si Mos Vasile de a fost maistru la Timpuri Noi si cu Grigore fochistul de la CET Vest. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 rechinu e off topic azi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 rechinu e off topic azi . Ce-ai ma? Frumoasa plimbarea de aseara. Borris frumosule chiparosule baga si tu pozele alea sa vada si ochiu nostru (cat poa' sa mai vada dupa ce ne-ai dat cu blitzu in el). Aseara am inteles si eu de ce e Borris asa subtirel si tras prin inel. Bai nene au aia la dracu'n praznic acolo (a se citi in camp la Belciugatele) o piscina de plangi. E de tinut minte pentru zile cu soare. PS: Iulia de aseara nu e Iulia Hohan. Ce imi plac glumele mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 (editat) Parca au fost mai buni mici de saptamana asta. Chiar daca ne am pierdut int-un camp intai si am invatat cate ceva despre stele. Păi dacă mă puneți pe mine primul, normal că am ajuns într-un câmp. Eu câteodată mă pierd Âşi în drum spre bucătărie, d'apăi într-un sat Mesaj completat Ce-ai ma? Frumoasa plimbarea de aseara. Borris frumosule chiparosule baga si tu pozele alea sa vada si ochiu nostru (cat poa' sa mai vada dupa ce ne-ai dat cu blitzu in el). Aseara am inteles si eu de ce e Borris asa subtirel si tras prin inel. Bai nene au aia la dracu'n praznic acolo (a se citi in camp la Belciugatele) o piscina de plangi. E de tinut minte pentru zile cu soare. PS: Iulia de aseara nu e Iulia Hohan. Ce imi plac glumele mele. Buburuzo, ăsta-i papanaÂşul. Eu am vrut să-ți iau să-ți aduc acasă, dar tu nu Âşi nu.... Ăsta care nu se mai satură de atâta mâncare: ÂŞi frumoÂşii ăstia doi... suntem jmecheri, avem Dainese Editat Septembrie 11, 2009 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 mah , eu nu mananc mult ...doar am gustat asa ca sa nu zica ceilalti ca sunt fitzos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 (editat) Buna dimineata ! cum facem maine .. decolam spre munte ori ramanem fiecare la treburile lui . Vremea se anunta ok , sanse minime de ploaie si la amiaza destul de cald maxime de 24 grade. Editat Septembrie 11, 2009 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Buna dimineata ! cum facem maine .. decolam spre munte ori ramanem fiecare la treburile lui . maine decolam ....binenteles, ar cam trebui sa ne gandim ce ruta alegem ...se tot aude ca transfagarasanul e cam rupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 maine decolam ....binenteles, ar cam trebui sa ne gandim ce ruta alegem ...se tot aude ca transfagarasanul e cam rupt motoretele noastre se descurca pe trans , mai subtire pe acolo cu ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 mai e alternativa pe brasov -codlea - fagaras - cartisoara ....... sau predeal - izvoru rece - rasnov - spre zarnesti - poiana marului -sinca noua - sinca veche - serchaia - fagaras - cartisoara ar fi de preferat transfagarasanu dar nu stie nimeni in ce stare e soseaua ? Mesaj completat motoretele noastre se descurca pe trans , mai subtire pe acolo cu ss atunci o luam pe transfagarasan , vedem ce zice gura lumii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Păi dacă mă puneți pe mine primul, normal că am ajuns într-un câmp. Eu câteodată mă pierd Âşi în drum spre bucătărie, d'apăi într-un sat Mesaj completat Buburuzo, ăsta-i papanaÂşul. Eu am vrut să-ți iau să-ți aduc acasă, dar tu nu Âşi nu.... Ăsta care nu se mai satură de atâta mâncare: ÂŞi frumoÂşii ăstia doi... suntem jmecheri, avem Dainese Bai nene ce de lume noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 motoretele noastre se descurca pe trans , mai subtire pe acolo cu ss Păi Âşi eu cu ce vin? Mesaj completat mai e alternativa pe brasov -codlea - fagaras - cartisoara ....... sau predeal - izvoru rece - rasnov - spre zarnesti - poiana marului -sinca noua - sinca veche - serchaia - fagaras - cartisoara ar fi de preferat transfagarasanu dar nu stie nimeni in ce stare e soseaua ? Mesaj completat atunci o luam pe transfagarasan , vedem ce zice gura lumii Eu aÂş zice să mergem pe FăgăraÂş Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Păi Âşi eu cu ce vin?Mesaj completat Eu aÂş zice să mergem pe FăgăraÂş /index.php?showtopic=423972 ... uite maxu e cu ss pe transfagarasan , o sa te doara manutele un pic dar trece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate