claman Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 ) da ce draga crezi ca numai fructele de mare ma arajeaza?? Pentru mine cina romantica este numai cu fructe de mare da nu prea ma tine buzunaru si ma aleg mereu cu hering marinat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Eu nu pot chiar la 8.00. Sper ca ma asteptati un pic Te asteapta, dar nu mai mult de 15 min, ca si eu am intarziat data trecuta. Noi in seara asta spunem pas, suntem prea obositi si maine baietii tre sa arate bine pe sticla, stiu ei de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
my_lupu Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 am si eu o prietena incepatoare, o luati si pe ea cu voi , ar pune ea post dar nu se poate loga ) intrebarea e unde va intalniti si la ce ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 am si eu o prietena incepatoare, o luati si pe ea cu voi , ar pune ea post dar nu se poate loga )intrebarea e unde va intalniti si la ce ora daca e din militari sa vina , locatia si ora sunt puse cu cateva posturi in urma Mesaj completat Te asteapta, dar nu mai mult de 15 min, ca si eu am intarziat data trecuta. Noi in seara asta spunem pas, suntem prea obositi si maine baietii tre sa arate bine pe sticla, stiu ei de ce. Stiti ce ciorbita pierdeti , treaba voastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
my_lupu Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 e din drumu taberei da presupun ca nu conteaza kiar asha mult gaseshte ea locatia in post-urile mai vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 e din drumu taberei da presupun ca nu conteaza kiar asha mult gaseshte ea locatia in post-urile mai vechi locatia este : benzinaria Mol de pe Iuliu Maniu langa liceul TV , la ora 20:00 Parca e intalnirea cand am mers la Mihailesti de nu mai aveam loc pe sosea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
feldefel Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Vin si eu cu baba mea ! See ya' ! locatia este : benzinaria Mol de pe Iuliu Maniu langa liceul TV , la ora 20:00 Parca e intalnirea cand am mers la Mihailesti de nu mai aveam loc pe sosea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Vin si eu cu baba mea ! See ya' ! in sfarsit te arati la fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Zeule, da LogOut si apoi LogIn ca ai user de zeita momentan Pentru ca zeita a scris Trebuia sa raspunda Sonea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 A trecut si intalnirea asta , cam slabuta prezenta , totusi au venit fete noi (a se citi chipuri ) se mareste grupul asa ca data viitoare daca veniti toti ar trebui cautata o locatie unde sa intram toti , ce ziceti de casa poporului BBL a trecut sa ne salute cu Nanook Acum m-am prins , daca e plecat Borris va trageti pe fash .....de asta il iubim pe Borris Mesaj completat Sper ca ati ajuns cu totii bine ca pana la urma ne-am pierdut in orasul asta minunat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Nu mai confirma nimeni ? E ok la 20:00 , Zeule ? Zeul a fost calare pe cofrag nu pe motor,imi e dor de voi....... eu plec home, daca nu ne mai intalnim ma anunti...sau cum vrei daca ramanem noi doi facem cina romantica nu-i bai te ucide claudiu cu colectia lui de benzi de magnetofon are niste melodi de odinioara......... Eu nu pot chiar la 8.00. Sper ca ma asteptati un pic Buburuza a luat-o pe urmele mele anunta intarzierea......a ajuns sau inca o asteptati? Zeule, da LogOut si apoi LogIn ca ai user de zeita momentan Zeita era la aparat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Buna dimineata, va duceti spre cernica duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
feldefel Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Micii sunt mai buni intr-o companie asa placuta ! grrr... now back 2 work A trecut si intalnirea asta , cam slabuta prezenta , totusi au venit fete noi (a se citi chipuri ) se mareste grupul asa ca data viitoare daca veniti toti ar trebui cautata o locatie unde sa intram toti , ce ziceti de casa poporului BBL a trecut sa ne salute cu Nanook Acum m-am prins , daca e plecat Borris va trageti pe fash .....de asta il iubim pe Borris Mesaj completat Sper ca ati ajuns cu totii bine ca pana la urma ne-am pierdut in orasul asta minunat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Buna dimineata, va duceti spre cernica duminica? salut s-ar putea sa dam o fuga pe acolo sa vedem ce se intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Buna dimineatza am ajunsara bine home. A fost nice aseara, si poate ne vedem mai multi next time @ iulian- diminica e ultima zi si nu cred ca va fii cine stie ce, dar daca va organizati vin si eu. text me Mesaj completat Micii sunt mai buni intr-o companie asa placuta ! grrr... now back 2 work subscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 (editat) @ Oana Este ultima zi, dar ii vedem pe cei mai rezistenti, care au mai ramas Din pacate sambata nu ma intorc decat seara acasa, dar daca mergeti mai pe seara cred ca ar fi ok, numai sa nu ploua, dar avem si masini, nu? Editat Septembrie 18, 2009 de iulianminzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 dar avem si masini, nu? Doar bogatanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 (editat) Doar bogatanii asa e , bogatanii au masini ....eu am dacie altii au cate 3-4 masini (se stie cine ) Editat Septembrie 18, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 asa e , bogatanii au masini ....eu am dacie altii au cate 3-4 masini (se stie cine ) Dar poate sunt milosi bogatanii, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 (editat) uite propunerile mele Clau Balan : Aleea cu Brazi, Nr. 1, Buftea, Romania( 20 km- pe malul lacului) Casa Pustincu: http://www.restaurantpustnicu.ro/meniu/default.html Mesaj completat La mine incap 4...so ...be my guests si cred ca mai pot face rost de una ca doar sunt legally blonde ce mama ma'sii ) Editat Septembrie 18, 2009 de legally_blonde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 uite propunerile mele Clau Balan : Aleea cu Brazi, Nr. 1, Buftea, Romania( 20 km- pe malul lacului) Casa Pustincu: http://www.restaurantpustnicu.ro/meniu/default.html Mesaj completat La mine incap 4...so ...be my guests si cred ca mai pot face rost de una ca doar sunt legally blonde ce mama ma'sii ) Dar pentru cand ganditi iesirea? Mai am si eu 2-3....locuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Dar pentru cand ganditi iesirea?Mai am si eu 2-3....locuri Iesirea pentru next week- joi locuri= unde sa iesim joia viitoare? locuri= in masina ta pentru dacorum ? lumineaza-ma ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Iesirea pentru next week- joilocuri= unde sa iesim joia viitoare? locuri= in masina ta pentru dacorum ? lumineaza-ma ! In masina...dar nu functioneaza luminile Mesaj completat Va salut, pentru azi, si voi verifica maine dupa amiaza daca mergeti la dacorum, la ce ora, si de unde. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 In masina...dar nu functioneaza luminile nu-i bai ! stralucesc eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 joia viitoare mergem tot cu mobrele , ce atata lux cu masinile ....noi suntem bikeri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate