Gixu. Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Ai fost cu militaristii la film? Vezi, io zic sa te muti in Militari, la Universitar si ai rezolvat problemele. Neaa,nu-mi place la Universitar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 liceul tv e sufletul meu acolo mi-am petrecut 4 ani din viata Poi nu stiaaam . Aia te pregatesc sa devii tehnician Turbomecanica. Il stii pe prof. Dan Gardu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Salut tuturor, si o plimbare placuta asta seara. Peste doua saptamani cine este tentat de un drum in delta? La Sulina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Poi nu stiaaam . Aia te pregatesc sa devii tehnician Turbomecanica. Il stii pe prof. Dan Gardu? Daca de la Tudor Vladimirescu iesi cu turbomecanica in cap, oare de la Traian Vuia cu ce naiba te alegi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Poi nu stiaaam . Aia te pregatesc sa devii tehnician Turbomecanica. Il stii pe prof. Dan Gardu? Si dc termini profil uman, intensiv franceza tot tehnician devii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Si dc termini profil uman, intensiv franceza tot tehnician devii? Tehnician la Tourbomecanique nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Vin si eu, e voie? Normal. Să vină toată lumea că avem loc pe Âşosele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 (editat) Bai in ciuda faptului ca femela alpha a haitei nu a incuvintat daca pot sa vin sau nu, io vin, prea-s ademenitori micii. @Ser79ban cred ca de la Traian Vuia te indrepti catre Romaero, cel putin asa era odata. Editat Septembrie 24, 2009 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Bai in ciuda faptului ca femela alpha a haitei nu a incuvintat daca pot sa vin sau nu, io vin, prea-s ademenitori micii. @Ser79ban cred ca de la Traian Vuia te indrepti catre Romaero, cel putin asa era odata. exista o femeie alpha a haitei? care haita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Bai in ciuda faptului ca femela alpha a haitei nu a incuvintat daca pot sa vin sau nu, io vin, prea-s ademenitori micii. te astept Mesaj completat Auzti maii dragilor, da la teatru mergeti? ca io mai am obiceiul sa merg si mai fac si un fel de team building cu colegii si mergem in gasca. va tenteaza o comedie nice la Teatrul de Comedie? Mesaj completat mda....la teatru nu prea se ingramadeste lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 mda....la teatru nu prea se ingramadeste lumea Pai daca si la teatru chicotesti ca la G-Force, cine crezi ca are curaj sa vina cu tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Pai daca si la teatru chicotesti ca la G-Force, cine crezi ca are curaj sa vina cu tine? hai m aca nu am fost asa zgomotoasa rad baietii astia de mine. da er afun filmu ce voiai sa fac s anu mai rad? Dana mai facea caterinca cu colegul meu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 (editat) Bai eu nu am inteles nimic , pana la urma cine chitaia in sala ? eu am crezut ca e din film deci nu eram hamsterii din film Editat Septembrie 24, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai_GSX Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Olla ppl Boys & Girls ... ! Pentru acela/aceea dintre voi care se plictisesc acasa >>> SAMBATA ora 19:00 ...pune mana pe pistoale si cizmele de cowboy, incaleca pe motor sau urcate in caruta pe care o detii si hai cu noi la "COUNTRY PARTY"... Palaria o primesti GRATIS de la noi... EVENIMENT MARCA >>> BIKERS CLUB <<< Premii instant... muzica buna... Distractie GARANTATA... COWGIRLS intretin atmosfera si dau 10 metri de bere pentru cei mai indrazneti... Pentru mai multe detalii CLICK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Da, nu Âştiu ce le-a făcut Claudiu, dar au chițăit în continu Asta sigur umbla pe undeva de erau fetel chitaitoare.... da' sonea vine si el azi ?sa vin si eu special pt el La dracu pt cine sa vii cand eu te-am cerut de nvasta si tu ai acceptat,Mai nasol e ca tre sa te cer si pe acolo pe unde se pune harta-n cui.Eu oricum te iubesc si vreau sa-ti fac niste copii frumosi si sanatosi.....Sifilisul se mosteneste.....??/ ÂŞonea e fițos Âşi ne-a cam abandonatDar poți să vii pentru mine Mesaj completat Boris tot ce a fost intre noi s-a dus ,daca tu pe faa de dai la sotia mea mult iubita cu mine ai terminat-o. Oh,doamne, stii doar ca pt tine traiesc oaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Nevasta ce dracu faci cu sufletul meu?Tu ai ceva cu Boriis ?Eu sunt o gluga de coceni? liceul tv e sufletul meu acolo mi-am petrecut 4 ani din viata Si eu a facut tot tV asa ca sigur ne completam la orice... Si dc termini profil uman, intensiv franceza tot tehnician devii? Tot cu creta ai facut? exista o femeie alpha a haitei? care haita? Tot boris,are accese de feminitate uneori.... Mesaj completat VREAU SA VA COMUNIC CEVA FOARTE IMPORTANT........ FEMEILE NU MA MERITA..........DAR SUNT AL DRACU DE FERICIT...SUNT FOARTE FERICIT.... Mesaj completat SUNT FERICIT ,SUNT FERICIT,SUNT FERICIT....SI NU AM NICI UN MOTIV NOU,DACA NU V-AM SPUNS PANA ACUM VA SPUN ACUM....SUNT FERICIT..... Mesaj completat Eu vreau la teatru,dar sa ma duci la ala de copii sa il inteleg si eu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 nici nu il bag in seama pe sonea ca e tradator! restul care vreti poze maine dimi le descarc ... pana pe la 3 sunt acasa ... va astept pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 (editat) nici nu il bag in seama pe sonea ca e tradator! Bujorul meu vezi ca ai gresit Sonea nu e tradator,este carnivor .In acelasi timp mai are ceva calitati recunoscute chiar pe forum de Angel,Boris Etc Editat Septembrie 25, 2009 de cosmin_sn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Buna dimineta ! miros de weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Boris tot ce a fost intre noi s-a dus ,daca tu pe fata te dai la sotia mea mult iubita cu mine ai terminat-o.oaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Nevasta ce dracu faci cu sufletul meu?Tu ai ceva cu Boriis ?Eu sunt o gluga de coceni Si eu a facut tot tV asa ca sigur ne completam la orice... Tot cu creta ai facut? Tot boris,are accese de feminitate uneori.... Repede te mai aprinzi Borris este fratiorul meu mult iubit , el este viata mea si tu esti sufletul meu(vezi cum stiu eu sa impac si capra si varza? ) ,scumpul meu sot. Si eu vreau la teatru!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 (editat) Buna dimineta ! miros de weekend Buna dimineta , deja incepe sa miroasa a ciorba de peste si a saramura ce zici Borris ? Mesaj completat Nu stiu dar de la o vreme nimic nu-l mai misca pe Sonea sa iasa din barlog , eu cred ca sa-ndragostit de vreo matracuca si ne lasa balta Editat Septembrie 25, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Buna dimineta , deja incepe sa miroasa a ciorba de peste si a saramura ce zici Borris ? Bine ca ai corectat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Buna dimineta , deja incepe sa miroasa a ciorba de peste si a saramura ce zici Borris ?Mesaj completat Nu stiu dar de la o vreme nimic nu-l mai misca pe Sonea sa iasa din barlog , eu cred ca sa-ndragostit de vreo matracuca si ne lasa balta Cum se merge pana la urma? Cand plecati si pe unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Buna dimineta , deja incepe sa miroasa a ciorba de peste si a saramura ce zici Borris ?Mesaj completat Nu stiu dar de la o vreme nimic nu-l mai misca pe Sonea sa iasa din barlog , eu cred ca sa-ndragostit de vreo matracuca si ne lasa balta Neața! Numai la ciorbă de peÂşte Âşi la sarmuzac mă gândesc. Buburuza la cât de mâncăcioasă e, cred că deja mestecă în somn ÂŞi ai dreptate, matracucile astea i-au mâncat zilele lui zeus! Mai lasă-le bă că or să-ți scoată peri albi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 (editat) Neața! Numai la ciorbă de peÂşte Âşi la sarmuzac mă gândesc. Buburuza la cât de mâncăcioasă e, cred că deja mestecă în somn ÂŞi ai dreptate, matracucile astea i-au mâncat zilele lui zeus! Mai lasă-le bă că or să-ți scoată peri albi cine vorbea Editat Septembrie 25, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate