cosmin_sn Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Vld o baga in topcase asa cum isi baga chinezii,dusmanii.Gata cu destrabalarea plec si eu acolo unde nu am net.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Auuu mainile,auuu genunchii...auuuuuuuuuuuuuuu Dupa cum am mai spus,data viitoare cand propuneti o plimbare mai departe de cheia eu imi fac si carte verde,preventiv Asa ziceam si eu aseara si azi dimineata cand m-am ridicat din pat. Sa nu mai zic ca mi-a intrat la vant prin viziera de am innebunit,am niste ochi de zici ca-s broasca Oricum a fost fun ,mai vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Asa ziceam si eu aseara si azi dimineata cand m-am ridicat din pat. Sa nu mai zic ca mi-a intrat la vant prin viziera de am innebunit,am niste ochi de zici ca-s broasca Oricum a fost fun ,mai vreau Te-a dus Sonea ca vantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Mai mergem Si prin alte parti. Multumesc frumos pentru laude... le transmit balaurului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Te-a dus Sonea ca vantul Daaaa A avut el momente de slabiciune cand a chinuit-o pe suzi ,dar in rest a fost ok Si acelasi lucru pot sa-l spun si de Gixx,care a mers foarte frumos cu mine rucsacel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 (editat) Salutare! Io-s Radu si mi-am dat seama ca stau in militari abia acum ...dupa 3 ani insa,nu stiu numarul blocului ..pe cativa va stiu,pe multi nu cred.Cand mai e plimbarica? Editat Septembrie 28, 2009 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Salutare! Io-s Radu si mi-am dat seama ca stau in militari abia acum ...dupa 3 ani insa,nu stiu numarul blocului ..pe cativa va stiu,pe multi nu cred.Cand mai e plimbarica? Salutare Radu , urmatoare intalnire este Joi .......urmareste topicul ,vom stabili unde ne intalnim si la ce popas mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Sonea e un zeu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Sonea e un zeu! d-abia acum ti-ai dat seama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Salutare Radu , urmatoare intalnire este Joi .......urmareste topicul ,vom stabili unde ne intalnim si la ce popas mergem Sal, ma bag si eu la o plimbare...dak ma luati :-? :-" ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Sal, ma bag si eu la o plimbare...dak ma luati :-? :-" ??? Te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 facem un gratar la palat ? in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 facem un gratar la palat ? in weekend Daaaaa Anul asta n am facut niciunul. Tre sa ne punem o dorinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 facem un gratar la palat ? in weekend vin si io , dar sambata dupa 2 ca lucrez ....va gasesc eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 cam pe unde e palatul ala?...si ce puneti pe gratar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 cam pe unde e palatul ala?...si ce puneti pe gratar? Salut Raducule... Palatul e pe domeniul printului Dan Radu, in Mogosoaia. Pe gratar se pune ce pica .... PS - for all. Pentru Raducu aci de fata garantez eu ca e baiat ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 po` sa fac eu focul? PS: merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Sonea e un zeu! Pai pentru el a scris MC Hammer, Can't touch this. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) Ba pt el s-a facut reclama la Bergembier Mesaj completat Mesaj completat Editat Septembrie 29, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 N`eata forumisti . Dupa cum bine stiti ,miercuri este ziua de mers la film . Pentru saptamana asta sunt doua filme din care sa alegem . 1. GAMER 2. ORPHAN Sa-nceapa votul Eu sunt pentru Orphan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Neazta dragilor, uite link cu plimbarea /index.php?...p;#entry2123018 pai parc aalesesem gamer! Borrrrris ma induci in eroare? mai sunt locuri libere? ca eu vin cu daniela si inca 3 pers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Am vazut GAMER. Ii cam fad daca nu esti 'baut'/'fumat'. Orphan nu-mi suna mai bine. Recomand "the proposal", "the Hangover", "the ugly truth" (special le-am pus una dupa alta), "Year one" sau "ice age 3" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Neazta dragilor, uite link cu plimbarea /index.php?...p;#entry2123018 pai parc aalesesem gamer! Borrrrris ma induci in eroare? mai sunt locuri libere? ca eu vin cu daniela si inca 3 pers. Blondo eu merg la Gamer, dar Claudiu nu prea e fericit cu filmul ăsta Âşi s-a gândit să mergă la altceva. Orphan nu e o alegere prea bună pentru că există un singur spectacol miercuri de la 21:45 unde nu mai sunt locuri libere. La Gamer mai sunt încă vreo 6 locuri libere din rezervare aÂşa că cine vrea să sară Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Blondo eu merg la Gamer, dar Claudiu nu prea e fericit cu filmul ăsta Âşi s-a gândit să mergă la altceva. Orphan nu e o alegere prea bună pentru că există un singur spectacol miercuri de la 21:45 unde nu mai sunt locuri libere. La Gamer mai sunt încă vreo 6 locuri libere din rezervare aÂşa că cine vrea să sară dragutzule eu vin la gamer cu inca 4 persoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Blondo eu merg la Gamer, dar Claudiu nu prea e fericit cu filmul ăsta Âşi s-a gândit să mergă la altceva. Orphan nu e o alegere prea bună pentru că există un singur spectacol miercuri de la 21:45 unde nu mai sunt locuri libere. La Gamer mai sunt încă vreo 6 locuri libere din rezervare aÂşa că cine vrea să sară Bine "dragutzule' se pare ca n-am de ales si va trebui sa vizionez jocuri video cu actori ........oare or sa ne dea si un mouse sa impuscam si noi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate