claman Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 yap , normal ca pot veni motivul .. serbarea zilei de 03.10.2009 o zi obisnuita Sa vina fiecare cu cate o bucata de carne s-o punem pe gratar , iar mie sa-mi spune-ti cata paine sa aduc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Sa vina fiecare cu cate o bucata de carne s-o punem pe gratar , iar mie sa-mi spune-ti cata paine sa aduc parca vad ca iar o sa-ti pui tu platoul in fata si noua nu ne mai lasi nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 parca vad ca iar o sa-ti pui tu platoul in fata si noua nu ne mai lasi nimic Nu , gresit ...eu nu prea mananc carne ...doar daca e carne de peste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 (editat) motivul .. serbarea zilei de 03.10.2009 o zi obisnuita plm,io tocmai luasem cado`. io apar pe la 16.45. fac focul si plec...de la 18.00 sunt consemnat rau. aa..sa-mi dea si mie careva o locatie. Mesaj completat Nu , gresit ...eu nu prea mananc carne ...doar daca e carne de peste nu e masa fara peste si carne ca cartofu` prajit. Editat Octombrie 2, 2009 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 bucuresti-targoviste 4 , iesi spre Mogosoaia , dupa ce treci de Mol -benzinarie pe dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Cred ca ar trebui sa ne strangem mai devreme sa nu stam pe intuneric sa ardem carnea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 @danradu: in ce ordine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 @danradu: in ce ordine? deci .. doi cocosi.. mai sus dai la mol ( dreapta ai merge spre Otopeni , pe centura ) dar tu intri inspre Mogosoaia , si prima casa pe dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Daneee sa pregatesti vaza. Cant singura ca Sonea e dus pe alte meleaguri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Daneee sa pregatesti vaza. Cant singura ca Sonea e dus pe alte meleaguri Am net in tren sunt foarte smecher,dar nu mai am baterie asa ca am net degeab,imi gasesc nevasta la oradea si nu mai vin innapoi,deja ma dor toate oasele,nu mai stiu de capul meu....uff ce ma oftc,chiar ma dor toate oasele.......daca nu a vrut nimeni sa vina cu mine,avea cine sa-mi faca si mie masaj.Domne ce plictiseala.nu e nimeni pe formumsunt singurel ding bang.IMi e foame ra de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Am net in tren sunt foarte smecher,dar nu mai am baterie asa ca am net degeab,imi gasesc nevasta la oradea si nu mai vin innapoi,deja ma dor toate oasele,nu mai stiu de capul meu....uff ce ma oftc,chiar ma dor toate oasele.......daca nu a vrut nimeni sa vina cu mine,avea cine sa-mi faca si mie masaj.Domne ce plictiseala.nu e nimeni pe formumsunt singurel ding bang.IMi e foame ra de tot. Vezi ca in tren la wc exista priza , poate gasesti una buna si te asezi pe vas si stai pe net de acolo .....ca boierii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Am net in tren sunt foarte smecher,dar nu mai am baterie asa ca am net degeab,imi gasesc nevasta la oradea si nu mai vin innapoi,deja ma dor toate oasele,nu mai stiu de capul meu....uff ce ma oftc,chiar ma dor toate oasele.......daca nu a vrut nimeni sa vina cu mine,avea cine sa-mi faca si mie masaj.Domne ce plictiseala.nu e nimeni pe formumsunt singurel ding bang.IMi e foame ra de tot. prapaditule Poate vrei sa vin dupa tine sa te iau de ciuf. Pardon...de urechi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 prapaditulePoate vrei sa vin dupa tine sa te iau de ciuf. Pardon...de urechi ) Hai maaa, nu te simti macar un pic vinovata pentru faptul ca nu mai are ciuf? @Raducu - adu' si cadoul.Nu ma supar Daca te ratacesti, suna-ma. Daca nu-s calare, iti raspund si te lamuresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Hai maaa, nu te simti macar un pic vinovata pentru faptul ca nu mai are ciuf? @Raducu - adu' si cadoul.Nu ma supar Daca te ratacesti, suna-ma. Daca nu-s calare, iti raspund si te lamuresc. Ce face Ducati din om Mesaj completat Cosmin are rost sa mai pun o data reclama la Bergembier ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Hai maaa, nu te simti macar un pic vinovata pentru faptul ca nu mai are ciuf? Euu??? Sonea s-a rugat de mine sa-l duc la tuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Daneee sa pregatesti vaza. Cant singura ca Sonea e dus pe alte meleaguri Eu vin cu clatitele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Eu vin cu clatitele Sunt delicioase clatitele alea. Dar eu sunt marinimoasa sa ii las si pe altii sa manance. Sonea prapaditul zice ca va iubeste pe toti. Cred ca se simte singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Hai maaa, nu te simti macar un pic vinovata pentru faptul ca nu mai are ciuf? @Raducu - adu' si cadoul.Nu ma supar Daca te ratacesti, suna-ma. Daca nu-s calare, iti raspund si te lamuresc. poi te sun din timp si ne ratacim impreuna. ahh..si sigur te superi daca-ti dau tie cadoul ala. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 (editat) Vezi ca in tren la wc exista priza , poate gasesti una buna si te asezi pe vas si stai pe net de acolo .....ca boierii de cma minti ma ca ma asezasem pe tron dar curent ioc....... : prapaditulePoate vrei sa vin dupa tine sa te iau de ciuf. Pardon...de urechi ciufuls-a dus odata cu mintea. Hai maaa, nu te simti macar un pic vinovata pentru faptul ca nu mai are ciuf? @Raducu - adu' si cadoul.Nu ma supar Daca te ratacesti, suna-ma. Daca nu-s calare, iti raspund si te lamuresc. Nu ca numai ea a stat cu gura pe mie si din mandrete de barbat am ajuns mandrete de puscaris ca aia era surda ca ea.... cadoul de nunta poate.... Euu??? Sonea s-a rugat de mine sa-l duc la tuns si tu m-ai dus u lantul de gat ca pe aia sado maso.... Editat Octombrie 2, 2009 de cosmin_sn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Lui Sonex i-a murit.....bateria..... Acum cauta alt wc.....in zadar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dbeca Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 nou nout, doar ca fabricat in 2007- 6700 euroMesaj completat baaaaah, nu serveste nimeni teatru? ba, io servesc. despre motoare, vezi si http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikereviews/ o sa gasesti o parere cat de cat obiectiva. pa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Lui Sonex i-a murit.....bateria.....Acum cauta alt wc.....in zadar... Eu cred ca a gasit vreo matracuca prin tren ,vreo navetista sa doarma si el cu cineva sau sa-i faca masaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Lui Sonex i-a murit.....bateria.....Acum cauta alt wc.....in zadar... Si aum mai caut wc desi am coborat din tren,tot nu gasesc,macar nu mai am problemecu usurarea. Eu cred ca a gasit vreo matracuca prin tren ,vreo navetista sa doarma si el cu cineva sau sa-i faca masaj Mi-as fi dorit dar in afara de 2 tiganci blatiste nu era nimic si am prins nimic,cred ca alea imi faceau masaj la buzunar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Am net in tren sunt foarte smecher,dar nu mai am baterie asa ca am net degeab,imi gasesc nevasta la oradea si nu mai vin innapoi,deja ma dor toate oasele,nu mai stiu de capul meu....uff ce ma oftc,chiar ma dor toate oasele.......daca nu a vrut nimeni sa vina cu mine,avea cine sa-mi faca si mie masaj.Domne ce plictiseala.nu e nimeni pe formumsunt singurel ding bang.IMi e foame ra de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate