scorpioanca Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Pe unde v-ati plimbat? Am iesit si eu la o raita prin oras. Destul de frig dar inca mai merge de "motoreala". Raducu, data viitoare da si tu un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 eu sunt un baietel cuminte care nu se gandeste atat de departe.Kido numai la combinatii iti sta gandul... eu, combinatii? nu recunosc nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Pe unde v-ati plimbat? Am iesit si eu la o raita prin oras. Destul de frig dar inca mai merge de "motoreala". Raducu, data viitoare da si tu un semn. varzo..am dat semne peste tot. tu m-ai sustinut p-aici si tu nu stii ca joia la 8 se iese la drum de seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 gata ...toata lumea acasa?se pare ca sunt mai multi care tin la frig. fu perfect..coafura rezista. eu sunt acasa , ceilalti cred ca sunt si eu acasa , se dezgheata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Ce de domnisoare de pension pe aici .Nici macar nu a fost frig [pana la 120 ca dupa se schimba un pic treaba]. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 ce caterinca de vreme. diseara ping pong? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 http://credingeorgi.blogspot.com/2009/10/e...tru-georgi.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 ce caterinca de vreme. diseara ping pong? ma io azi am beauty time si mai pe seara team drinking. daca nu aveti ce face si vrei o clubareala..... call me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 ma io azi am beauty time si mai pe seara team drinking.daca nu aveti ce face si vrei o clubareala..... call me clubareala , suna bine ...muzica la maxim, fum , animatoare Mesaj completat Rah..t , maine lucrez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 clubareala , suna bine ...muzica la maxim, fum , animatoare Mesaj completat Rah..t , maine lucrez oricum ramane cum am stabilit, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Buna dimineata ! Miros de weekend .. ! un drac la spalat ploaia de afara , trebuie gasit un cuibusor , un loc caldutz pentru weekend . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Buna dimineata ! Miros de weekend .. ! un drac la spalat ploaia de afara , trebuie gasit un cuibusor , un loc caldutz pentru weekend . ma hai duminica la mine la palat la un gratar e caldutz la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) ma hai duminica la mine la palat la un gratare caldutz la mine Iote bogatanca; si palat si caldura. mai tineti minte cum era cu jipanul, firma si palatul (casa)? (ziceti voi ca eu ma incurc in "coveruri"-le aparute dup-aia) Editat Octombrie 16, 2009 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Iote bogatanca; si palat si caldura. mai tineti minte cum era cu jipanul, firma si palatul (casa)? (ziceti voi ca eu ma incurc in "coveruri"-le aparute dup-aia) nu sunt bogata. da l-am parafrazat pe danradu cu palatul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) ma hai duminica la mine la palat la un gratare caldutz la mine mergem , vedem doi la mana , vezi ca cer drepturi de autor .. legat de Palat - numai unul este si acela la Mogosoaia , pentru licenta .. negociem Editat Octombrie 16, 2009 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 mergem , vedem doi la mana , vezi ca cer drepturi de autor .. legat de Palat - numai unul este si acela la Mogosoaia , pentru licenta .. negociem bine, atunci io zic...Mosie...la mine la Mosie. Bine asa? Tu ramai cu licenta pe Palat si eu pe Mosie. k la tine se si potriveste ca e la mogosoaia, la mine in porumb merge mai bine Mosie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 mai bine castel. io nu va onorez..ma duc sa ma bag la o salina in we. brrr..urat e afara..vroiam sa plec cu mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) uff si eu care credeam ca scot in ban din drepturile de autor.... deci Palat ... rezervat Mosie ... rezervat ramane Conac .. Domeniu .. Castel .. Editat Octombrie 16, 2009 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 nu sunt bogata.da l-am parafrazat pe danradu cu palatul lui Vad ca palavragii astia tac cind e vorba sa zica ceva. Era ceva de genul: " Palatul - palat jipanul - jipan firma - firma BOGATANCA" Anul trecut erau mai creativi si haiosi, anul asta s-a cam dus umorul. (a se vedea "sa-ti fie tare" , "Ti-ai doooooriiiiii" si altele) mergem , vedem doi la mana , vezi ca cer drepturi de autor .. legat de Palat - numai unul este si acela la Mogosoaia , pentru licenta .. negociem Ziceti ceva de "casuta din preerie" sa-mi fac si eu bani de o punga de 1 leu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 uff si eu care credeam ca scot in ban din drepturile de autor.... deci Palat ... rezervat Mosie ... rezervat ramane Conac .. Domeniu .. Castel .. Cort = e rezervat de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Cort = e rezervat de mine Rezerv Âşi eu "cutie de carton" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Vad ca palavragii astia tac cind e vorba sa zica ceva. Era ceva de genul: " Palatul - palat- check jipanul - jipan- nu am firma - firma- nu am BOGATANCA"- nu sunt Anul trecut erau mai creativi si haiosi, anul asta s-a cam dus umorul. (a se vedea "sa-ti fie tare" , "Ti-ai doooooriiiiii" si altele) Ziceti ceva de "casuta din preerie" sa-mi fac si eu bani de o punga de 1 leu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) @ser79ban: te-am vazut marti la eroilor Neatza everyone Editat Octombrie 16, 2009 de kidda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Miercurea viitoare mă duc la unul din filmele astea (deocamdată nu Âştiu sigur care): Orphan http://www.imdb.com/title/tt1148204/ http://www.youtube.com/watch?v=P8OjaV3gyOI sau Pandorum http://www.imdb.com/title/tt1188729/ http://www.youtube.com/watch?v=yMEhkTxs3_E Cine mai vrea, să-mi spună să Âştiu câte rezervări fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Neatza everyone neatza. dragii mei eu plec home ca am treaba- trebuie sa dorm. va pupez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate