raducu. Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 merci! Helou ....maine o plimbarica scurta spre oltenita-calarasi ...cu o masa pe malul dunarii Daca e uscat pi jos hai sariti la 12:15 la benzinaria mol de la giurgiului (langa mall) Mesaj completat Hai sariti , s-ar putea sa fie ultima pe anul asta unde dreaq??...ca nu mai stiu sa merg nici pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zevzecus Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Salut! Suzuki Burgman negru pe Apusului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Salut!Suzuki Burgman negru pe Apusului. Bine ai venit Cum merge pe frig? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 BUna dimineata zmeii mei,baietelul e in pat rapus de boala(tot ce ma rapune e de gen feminin).vad ca e cam slaba activitatea pe aici...hi sa auzim propuneri pt revelion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 BUna dimineata zmeii mei,baietelul e in pat rapus de boala(tot ce ma rapune e de gen feminin).vad ca e cam slaba activitatea pe aici...hi sa auzim propuneri pt revelion. ce dracu te-a apucat, ma, cu revelionul de luni dimineata?! cred ca tre' sa te mai rapuna ceva de doua-trei ori.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 dimineata e un sfetnic bun cand stai in pat cu febra.Nu-mi place sa fiu bolnavior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 dimineata e un sfetnic bun cand stai in pat cu febra.Nu-mi place sa fiu bolnavior. nici mie. deci fa-te bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 ce dracu te-a apucat, ma, cu revelionul de luni dimineata?! cred ca tre' sa te mai rapuna ceva de doua-trei ori.. Da chiar ,ce te-a apucat cu revelionul . Nici macar nu a venit Craciunul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Da chiar ,ce te-a apucat cu revelionul . Nici macar nu a venit Craciunul Uf de craciun se fac cadouri,mie nici nu ii place sa primesc nici sa fac cadouri. Imi doresc anul asta un raciun fara zpada s cu 25 de grade afara. Mesaj completat Daca va fi asa de cald pot sa ies la plaja cu irezistibili mei chiloti rosii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 auzi bai ...fiul prazului, tu stii ce-i ala PRAZ BOBINAT ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 dimineata e un sfetnic bun cand stai in pat cu febra.Nu-mi place sa fiu bolnavior. Mesaj completat Buna dimineatza !!!! ce faceti? uite ceva trist dar de care trebuie sa luam aminte /index.php?...7584&st=110 voi ce mai calariti inca aveti mare grija de voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 auzi bai ...fiul prazului,tu stii ce-i ala PRAZ BOBINAT ???? ba nu stiu dar ai face bine sa te pui on line pe mess. Bai vedeti ce status ae cami...a venit vara........Cred ca vrea sa ma vada in minunatul meu sort rosu cat mai devreme.Care face niste rugaciuni pt insanatosirea mea grabnica,as vrea sa fie o persoana preacucernica si smerita ca rugaciunile sa mearga drept la tinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Buna dimineata ! Cosmin .. cate grade a avut aseara ? si doar ti-am spus ca da reactii adverse ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 sa auzim propuneri pt revelion. propuneri: 1. la mine la mosie 2. http://ofertederevelion2010.com/index.php?...;nume=Ai_Sapori 3. mai caut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 propuneri: 1. la mine la mosie 2. http://ofertederevelion2010.com/index.php?...;nume=Ai_Sapori 3. mai caut... Eu zic să-l facem acasă la unul dintre noi . Eu până atunci n-o să mai am nici casa unde stau cu chirie, aÂşa că ies din discuție Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 eu propun sa-l facem a mine ca tot amnevoie de paza la santier,dca avem nrocavem si caldura,cine stie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 bun asa , la Cosmin este ok , am loc intindem repejor corturile , si facem si un foc de tabara , sanatate curata , aer curat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 ideal ar fi la un bar ceva pt ca oricum de mancare o sa fim satuli plus ca facem deranj pe unde ne ducem si tot tmpul cativa tre sa e sacrifice.pana la urma poatebagam un somn dde la 22 si gata.oricum la 22 m-am culcat si data trecuta.... Mesaj completat pana atunci una sigure acoperita si va avea si geamuri chiar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 ideal ar fi la un bar ceva pt ca oricum de mancare o sa fim satuli plus ca facem deranj pe unde ne ducem si tot tmpul cativa tre sa e sacrifice.pana la urma poatebagam un somn dde la 22 si gata.oricum la 22 m-am culcat si data trecuta....Mesaj completat pana atunci una sigure acoperita si va avea si geamuri chiar da la un bar/pub/restaurant ar fii f ok, pe de o parte din motivul aratat de Cosmin, iar pe de alta parte ca e mai confortabil sa avem toate de-a gata. Eu as propune un downtown ca am facut odata acolo si a iesit f misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zevzecus Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Bine ai venit Cum merge pe frig? Merge bine, nu ma deranjeaza frigul, ci mai degraba frunzele moarte si umede Stau pe baricade pana vine zapada si poleiul sau pana plec din nou din tzara ( Mesaj completat dimineata e un sfetnic bun cand stai in pat cu febra.Nu-mi place sa fiu bolnavior. Sa te faci bine repede, sa profiti de asfaltul uscat. Cat mai este asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 motoreta mea e inconjurata de mlastini nu am cum a o salvez de acolo momentan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 motoreta mea e inconjurata de mlastini nu am cum a o salvez de acolo momentan. Trebuia sa o bagi si tu in baraca aia de lemn . De cand cu mertzuri ai uitat de motoreta ,acum ai in cap numai coupe-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Care face niste rugaciuni pt insanatosirea mea grabnica,as vrea sa fie o persoana preacucernica si smerita ca rugaciunile sa mearga drept la tinta. EU Mesaj completat Eu zic să-l facem acasă la unul dintre noi . Eu până atunci n-o să mai am nici casa unde stau cu chirie, aÂşa că ies din discuție Mesaj completat propuneri: 1. la mine la mosie 2. http://ofertederevelion2010.com/index.php?...;nume=Ai_Sapori 3. mai caut... Acum am citit oferta. CATA MANCAREEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 (editat) Acum am citit oferta. CATA MANCAREEEE Daaaa ,cata mancare da mai ales BAUTURI cu consum nelimitat hmm , ma intreb ce fel de bauturi or fi ? Editat Noiembrie 9, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2009 Asta e oferta de revelion, bre? Facem revelionu' cu Vanghele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate