legally_blonde Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 tu ti-ai pus masca mea pe fatza,blondo? ca io vorbesc de aia primita de la voi. masca aia se poate pune doar pe capul baietilor. fetili are unu si bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Si cum ziceti ca ramine cu Revelionul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Si cum ziceti ca ramine cu Revelionul? io am sunat la downtown si inca nu au stabilit nimic. cred ca spre safrsitul lunii o sa apara ofertele in cluburi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 io am sunat la downtown si inca nu au stabilit nimic.cred ca spre safrsitul lunii o sa apara ofertele in cluburi. Eu nu vreau sa aud de cluburi , ne bombane aia cu muzica de clubbing in stomac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 v'ar mastile de ras de paranoici...eu nu port masca si nu mi-e frica de gripa porcina ca am raceala umana care ma tine cu nasu infundat/semi infundat tot timpu' si mereu cand vad mascati d'astia de ocazie m'apuca un ras asa...pe interior...da' ma abtin ca's baiat finutz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Da , azi trebuie sa mancam peste si sa bem un vin ...toti sunt invitati (my place) si daca nu ajunge pestele cumparam ceva conserve Vedeti ca un peste e doar al meu Mai devreme ma intreba Borisake cum vrem sa fie pestele. I-am raspuns "BUN" si sper ca sunteti de acord Mesaj completat Eu nu vreau sa aud de cluburi , ne bombane aia cu muzica de clubbing in stomac Lasa Claudiule ca tragem neste dansuri de nu mai simti nimic la stomac Eu merg oriunde daca sunt cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2009 Mi-am tras par de culoare maronie oricum nu prea aveam Da , azi trebuie sa mancam peste si sa bem un vin ...toti sunt invitati (my place) si daca nu ajunge pestele cumparam ceva conserve Am eu 3 acvarii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Am eu 3 acvarii ) Am si eu ceva undite poate pescuim ceva Mesaj completat Eu merg oriunde daca sunt cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zevzecus Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Salut copii, aveti vreunul simtzaminte de presimtzire pentru vremea inspre Brasov maine? Ma manana sa trag of fuga si clownii de la meteo bat campii... de fapt se bat cap in cap cu prognozele lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Pai nu tre sa astepti pana la anu'. Socializeaza, fiule! Bun venit la noi in salon oricum am mici probleme tehnice adica .............am dat permisul cu imprumut politistilor si nu se grabesc sa mi-l returneze dar am facut o mica contestatie si sper sa il recuperez cu o grefa judecatoerasca saptamana asta.Daca saptamana viitoare nu e prea frig poate ma risc sa ies cu mobra dar inca incerc sa ma obisnuiesc cu gixx-ul pentru ca il am de o ........saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Pai nu tre sa astepti pana la anu'. Socializeaza, fiule! Bun venit la noi in salon oricum am mici probleme tehnice adica .............am dat permisul cu imprumut politistilor si nu se grabesc sa mi-l returneze dar am facut o mica contestatie si sper sa il recuperez cu o grefa judecatoerasca saptamana asta.Daca saptamana viitoare nu e prea frig poate ma risc sa ies cu mobra dar inca incerc sa ma obisnuiesc cu gixx-ul pentru ca il am de o ........saptamana Cam nasol cu permisul imprumutat , hmmm mai avem o cunostinta in cazul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 azi am gasit iin sfarsit masca sterila. E smekera are filtru de aer si nu intra bacteriile ). Mandibula dupa ce trece gripa iti da oana masca ca e d vopsitor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Mandibula dupa ce trece gripa iti da oana masca ca e d vopsitor.... Zeule, mergi pe burta....te asteptam cu peste prajt , rasol cu cartofi natur ....hmmm , nu raspunzi la tel , te-ai tras pe fash .. PS Sunt toti aici dar lipsesti tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 tot cu gandu' la crapelnitza si matoleala, 'ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 tot cu gandu' la crapelnitza si matoleala, 'ai? Nu DKW-ule , e vorba de salau (rapitor , carne alba ) ceva de vis ... data viitoare la biliard sa o inveti pe "domnisoara" regulile ca iau bataie de la fete fara vina Mesaj completat Ai nimerit-o cu matoleala Ce le stii tu ca un om mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Nu DKW-ule , e vorba de salau (rapitor , carne alba ) ceva de vis ... data viitoare la biliard sa o inveti pe "domnisoara" regulile ca iau bataie de la fete fara vina Mesaj completat Ai nimerit-o cu matoleala Ce le stii tu ca un om mare bre, don'shuara ie ca Windowsu', orice i-ai face functioneaza la fel! la faza cu matoleala vorbesc si ieo din amintiri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 (editat) bre, don'shuara ie ca Windowsu', orice i-ai face functioneaza la fel! la faza cu matoleala vorbesc si ieo din amintiri... Off mai DKW-ule pana si windousu` are upgradeuri mai nou au aparut versiuni noi ;..... e , ce zici ? Upgradeaz-o Editat Noiembrie 11, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Off mai DKW-ule pana si windousu` are upgradeuri mai nou au aparut versiuni noi ;..... e , ce zici ? Upgradeaz-o bre...ssst! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 madama nu are nevoie de upgrade , este doar o eroare de genul ''bad comand or file name'' din partea ta/voastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 si tz'am zis bre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 ok , deci distractia s-a terminat ... in 5 min stingerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 (editat) ok , deci distractia s-a terminat ... in 5 min stingerea se pare ca am dat de o dracoaica dracu! Editat Noiembrie 11, 2009 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2009 Ooooo, buna seara, familia DKW&alexa Bun venit in cartier! Claman, pune de cafea, la 5.45 venim sa o bem Multumim frumos, ai fost gazda perfecta! Shonex, chilotii aia rosii ai tai au stat acasa! Daca ai sti tu ce peste bun au gatit copiii astia... Si pt tanti hebe5p1n....... Sa traiasca ma-ta care te-a facut, Datorita maaaa-tiiiii noi te-am cunoscut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 (editat) Androneasco vezi ca maine afara e prea cald si nu vrem sa ne racorim cu o apa plata. Vrem BEEREEE Editat Noiembrie 11, 2009 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate