mandibula Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 BORRISAKE SAN !!! duminica se merge la pac-pac. te bagi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Rechine, ia ma asta. Sa vezi de ce isi ia lumea Honda: http://www.bascalie.ro/content_view/4b03c5e5bf498 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Aloo... mooooaaam' nu-i nimeni aici! unde sunteti oameni buni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Aloo... mooooaaam' nu-i nimeni aici! unde sunteti oameni buni? SHSHSh. Tu n-ai somn? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 SHSHSh. Tu n-ai somn? ce somn bre? j'ai responsabilitati, alea alea....am avut si eu somn doua zile ca nu a mers metroul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 ce somn bre?j'ai responsabilitati, alea alea....am avut si eu somn doua zile ca nu a mers metroul De ce Oana , dormi la metrou ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Ce facem diseara? Mergem sa mancam un mic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Ce facem diseara? Mergem sa mancam un mic? Eu aÂş merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 (editat) Eu aÂş merge. De data asta nu pe Dealu' Negru...Va rog! Editat Noiembrie 19, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 De data asta nu pe Dealu' Negru...Va rog! Mergi Gixxule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Mergi Gixxule? Pe Dealu Negru nu mai vreau, e frig si in plus nu gasesc niciodata the city of Targoviste Ms pt invit Cam , ma rezum doar la o clatita cu F-istii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Ms pt invit Cam , ma rezum doar la o clatita cu F-istii Iar clatite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Iar clatite? Fara mustar de data asta...!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Buna dimineata,asa se trezesc oamenii care muncesc din greu, nu ca voi la 8-9.Sper sa vi se puna mici aia exact pe manerele dragostei si sa raman eu singurul suplu din gasca.Duminica facem ceva sexi si noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Buna dimineata,asa se trezesc oamenii care muncesc din greu, nu ca voi la 8-9.Sper sa vi se puna mici aia exact pe manerele dragostei si sa raman eu singurul suplu din gasca.Duminica facem ceva sexi si noi? daca tu esti suplu .... io's balerina si top-model ! da...duminica ne-mpuscam !, nu stii sa citesti ? si azi nu e vreme de kart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Buna dimineata,asa se trezesc oamenii care muncesc din greu, nu ca voi la 8-9.Sper sa vi se puna mici aia exact pe manerele dragostei si sa raman eu singurul suplu din gasca.Duminica facem ceva sexi si noi? Ce sa spunem , te-ai trezit la 3 jumate dimineata . Nu zici ca acum ai ajuns acasa si incerci sa te scoti pe forum Micii aia au fost aripioare la bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Cine vrea film sambata? propuneri: 2012- ora 18:00 sau 20:00 saw VI - ora 18:00 sotia calatorului in timp- ora 18:00 sau 20:15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Cine vrea film sambata?propuneri: 2012- ora 18:00 sau 20:00 saw VI - ora 18:00 sotia calatorului in timp- ora 18:00 sau 20:15 2012 l-am vazut si eu saptamana trecuta , recomand ,a fost dragut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 daca tu esti suplu .... io's balerina si top-model !da...duminica ne-mpuscam !, nu stii sa citesti ? si azi nu e vreme de kart. Cum ma nu e vreme de kart? La 3 ne vedem acolo. Ai bile sau iei de la mine? Ca eu le vand scump? Borris, hai ma si tu la pacpac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 PROPUNERE REVELION Ai Sapori Romexpo Bucuresti!!! Meniu Revelion 2010 restaurant Ai Sapori Romexpo Bucuresti Primire Zacusca, icre, salata de boeuf, salata de telina cu pui Gustare Sunculita afumata Macrou afumat Rulada de pui Ardei rosu cu Bolognese Curcan in aspic Ciuperci umplute cu gorgonzola Oua umplute cu pate de gasca Crema de branza Cascaval Masline Castravete verde Pastrav la gratar cu lamaie si garnitura de orez cu legume. Rulada de porc cu carnaciori Ciocanele de pui la cuptor Cartofi cu rozmarin Salata de muraturi Sampanie Tort Bauturi cu consum nelimitat: Tuica Vodka Coniac Whisky Gin tonic Martini bianco Vin alb la carafa Vin rosu la carafa Apa minerala Apa plata Pepsi, Mirinda, 7UP Prigat Visine Prigat Grapefruit Limonada Espresso Capucino Tarif Meniu Revelion 2010 restaurant Ai Sapori Romexpo Bucuresti: 300 lei/persoana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 PROPUNERE REVELIONTarif Meniu Revelion 2010 restaurant Ai Sapori Romexpo Bucuresti: 300 lei/persoana CAAAAAAAAAAT? Moama, deci oferta din Bulgaria la ski de 8 milioane pe 7 zile cu demipensiune la apartament de o camera +living este incredibila. Cum dracu sa dai atatia bani pe O NOAPTE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 CAAAAAAAAAAT? Moama, deci oferta din Bulgaria la ski de 8 milioane pe 7 zile cu demipensiune la apartament de o camera +living este incredibila. Cum dracu sa dai atatia bani pe O NOAPTE? Io caut oferte.... sunt de altfel singura care o face si parca vad cum ma trezesc cu toata gasca la poarta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Cum ma nu e vreme de kart? La 3 ne vedem acolo. Ai bile sau iei de la mine? Ca eu le vand scump? Borris, hai ma si tu la pacpac. Ce bile , ce kart ? alooo ce se executa aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Ce bile , ce kart ? alooo ce se executa aici ? Niste planuri strategii de wd , chestii trestii. Nu stii ca lui Golden Boy ii place violenta? am stabilit; maine ora 18:00 film platza 2012 - cine mai doreste , cine mai pofteste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Cum ma nu e vreme de kart? La 3 ne vedem acolo. Ai bile sau iei de la mine? Ca eu le vand scump? Borris, hai ma si tu la pacpac. Weekend-ul ăsta n-am cum să vin, dar data viitoare poate mă bag. Mesaj completat Io caut oferte.... sunt de altfel singura care o face si parca vad cum ma trezesc cu toata gasca la poarta ) ÂŞi noi vorbim de revelion, dar rămânem doar cu vorba. Faptele sunt depăÂşite Mesaj completat Niste planuri strategii de wd , chestii trestii. Nu stii ca lui Golden Boy ii place violenta? am stabilit; maine ora 18:00 film platza 2012 - cine mai doreste , cine mai pofteste? Eu mă duc miercuri la 2012, deci n-o să fiu prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate