claman Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Claudiul a mai pierdut un pariu. Claudiule, Âştii da? AÂştept sticla de vin Eu nu sunt sigur ca am pierdut dar daca e asa sticla o ofer cu cea mai mare placere ...la bansko in prima seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 iar va betzivitzi, bre? acu' betzi, de cand nu mai stau ieo p-acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 iar va betzivitzi, bre? acu' betzi, de cand nu mai stau ieo p-acolo... nu nu nu ,noi nu bem doar degustam ...acu ce sa facem daca sunt multe feluri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Eu nu sunt sigur ca am pierdut dar daca e asa sticla o ofer cu cea mai mare placere ...la bansko in prima seara tre sa mergem toti sa nu te lasam singur cu sticla aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 tre sa mergem toti sa nu te lasam singur cu sticla aia. Bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 e clar ori eu am probleme cu ora de trezire/culcare, ori voi faceti cumva sa dispareti cu totii cand intru eu .... pisi cedez un belet lui amiba daca si-l doreste ... nu am mess va rog comunicati-mi prin telefon ora de hantalnire .... neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 (editat) BANCUL ZILEI : @ sonea - vrei sa slabesti ca nu mai intri in cupeu am vazut eu ca stai cam inghesuit fking loooooooooooooooooooooooooooooooooool Editat Decembrie 16, 2009 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 (editat) e clar ori eu am probleme cu ora de trezire/culcare, ori voi faceti cumva sa dispareti cu totii cand intru eu .... Pisi, tu te culci la 4 dimineața Âşi te trezeÂşti la 3 după-masa. Nu fuge nimeni de tine, doar că nu suntem toți bogătani ca tine să avem programul ăsta. Poate doar ÂŞonea Mesaj completat Eu nu sunt sigur ca am pierdut dar daca e asa sticla o ofer cu cea mai mare placere ...la bansko in prima seara AÂşa-ți onorezi tu pariurile mă? La trei luni după? Urât din partea ta! Mesaj completat tre sa mergem toti sa nu te lasam singur cu sticla aia. Dacă vreți să veniți ar fi bine să vă hotărâți repejor că prețurile cresc. Noi o să facem rezervările acuÂş, în poponeataâ.nd Mesaj completat Noi o să facem rezervările acuÂş, în poponeataâ.nd ce dracu înseamnă?! eu am scris în c.urând Editat Decembrie 16, 2009 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 AÂşa-ți onorezi tu pariurile mă? La trei luni după? Urât din partea ta! Pai eu il onorez si mai devreme dar nu sunt sigur ca am pierdut , uite cum facem ...daca e cum zici tu dau o sticla de vischi acolo Mesaj completat Bineinteles ce-ai frate de te înroÂşiÂşi aÂşa , ce-i aia love ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 vand pantaloni piele, masura 46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 tre sa va anunt ca azi m-am dat cu conserva pe bulivard. Aveam 60 la ora pe Iulica Maniacu, am facut 2 ore si ceva de la servici pina acasa (fara vreun shopping pe undeva) si aici in curba de linga resedinta m-am mai pus si de-a curmezisul strazii, de fraier, fara daune da' cita senzatie don't try this at home. the stunts are made by proffesional people Woooow awesome! pai nu o sa incerc acasa....ci pe stradaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 nu nu nu ,noi nu bem doar degustam ...acu ce sa facem daca sunt multe feluri precum o "lectura" de seara, ashea, mai usheoara? ce "autori" preferatzi? Mesaj completat Bineinteles si tu, buburuzo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Neatza all.... ce zi frumoasa de iarna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 (editat) tre sa mergem toti sa nu te lasam singur cu sticla aia. shonex, vaz ca eshti tartoru' sef cand ie vorba de matoleala si de dansat pe mese... Mesaj completat Neatza all....ce zi frumoasa de iarna! ...da. s-a fardat cu alb... Editat Decembrie 16, 2009 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 /index.php?...d=2233680 topicuri " serioase " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Pisi, tu te culci la 4 dimineața Âşi te trezeÂşti la 3 după-masa. Nu fuge nimeni de tine, doar că nu suntem toți bogătani ca tine să avem programul ăsta. Borisica nu mai fi rau cu artista noastra,EA se culca la 4 dimieata pt ca pana atunci face dragoste sau se ocupa de primarie,stii doar ca are multe sate pe travian unde e primarita. Mesaj completat shonex, vaz ca eshti tartoru' sef cand ie vorba de matoleala si de dansat pe mese... Mesaj completat DKW acu e bataia pestelui ca maine poimaine fac 23 de ani si nu pot sa ma mai ating de matracucile de la liceu ca sunt prea batraior si nu mai tin minte cometarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 16, 2009 Autor Share Postat Decembrie 16, 2009 /index.php?...p;#entry2211693 Ca ma tin de cuvant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 @ sonea - vrei sa slabesti ca nu mai intri in cupeu am vazut eu ca stai cam inghesuit Cu ajutorul lui Rechinu am vazut rautate asta ,dar in loc de cupeu citisem compleu si eram foarte nedumerit a nu am nici un compleu... Stiam ca nu am facut marturisiri despre orientarea mea motociclistilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 ce-ai frate de te înroÂşiÂşi aÂşa , ce-i aia love ? Nu stiu Mesaj completat si tu, buburuzo? Dar eu ce am? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 ote name='super_buburuza' date='Dec 16 2009, 04:54 PM' Dar eu ce am? Nu mai ai nimic... As manaca o crema de zahar ars,cine ne face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Nu mai ai nimic... Eu sunt multumita cu nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Foarte frumos filmul,e primul ales de Borisika care ma da pe spate.Oricum s-a terminat aiurea rau ,sistemul invinge intodeauna...Oricum nu mai stau langa androneasca ca vorbeste mai mult decat mine.Buburuza era numai ochi si urechi cred ca asteapta si ea vreo 10 ani si dam toti de dracu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 (editat) Offff sunt suparata! De ce a trebuit sa moara cel mai frumos barbat? Vroiam sa ii vad pe aia toti cum sar in aer. Editat Decembrie 16, 2009 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Offff sunt suparata!De ce a trebuit sa moara cel mai frumos barbat? Vroiam sa ii vad pe aia toti cum sar in aer. Sunt viu ,sunt viu,cine te-a mintit ca am murit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Sunt viu ,sunt viu,cine te-a mintit ca am murit? Ma scuzati. Cel mai frumos barbat dupa Sonea Si totusi...cum arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate