Kali Postat Ianuarie 2, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2010 Chinurile choparicului s-au incheiat. Pentru azi http://kalimeradreaming.blogspot.com/2010/...mele-semne.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Suntem in Alter Ego si Buburuza e betiva Recunosc! Betiva de mine a baut apa plata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Recunosc! Betiva de mine a baut apa plata Mintii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Ehhh....doar am gustat putin vin sa nu ma puna Sonea sa conduc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 E o conspiratie impotriva mea.Cioparica mai misti? sau ti-ai dat mobila de cap?Maine dupa amiaza sa mergem sa va arate baietelul ce superpatinator este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Vrei sa fi profesorul meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Azi mi-am luat liber, asa ca pot sa patinez cand vreti voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Patinoar de la 19 la 21 în CiÂşmigiu, da? Următorul e de la 22:00 la 24:00. Mesaj completat Data viitoare cand te duci sa te imbeti, da-mi un semn, am cateva beri datorii morale la tine Stii tu de ce! Bineînțeles moÂşiule. Dacă-i vorba de rachiu, mă bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 baaaaaa Gheata e facuta la furtun,deci e naspa rau de tot.Eu votez sa mergem ori in drumul taberei ori floreasca ori afi.Dar merg neconditionat unde hotaraste grupul. Mesaj completat programul la floreasca e de la 19 la 21 si intrarea e 10 lei,cica e cea mai buna gheata...oricum sper sa fie si moale pt fundul meu.Lacismigiu nasol si cu parcarea.Dacae cineva impotriva la floreasca ziceti ca vreau sa-i sun pe mai multi angel,Roxana etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Sonex nu vrea sa fie profesorul meu pentru ca nu stie sa patineze Maine incepe muncaaa na na na na na Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Sonex nu vrea sa fie profesorul meu pentru ca nu stie sa patineze Maine incepe muncaaa na na na na na Sonex nu stie sa se tina pe el pe picioare de ce sa te incurce si pe tine? Nu incepem nicio munca incepe lasarea la vatra. Ramane la 19 la Floreasca,deci sa plecam pe la 18. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Mergem mergem sa ne patinam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Mergem mergem sa ne patinam Cum i-am spus Âşi lui Cosmin la telefon mai devreme, Floreasca e mic Âşi aglomerat. Degeaba e gheață bună (dacă e gheață bună) dacă nu ai loc să dai din picioare. Măcar în CiÂşmigiu e loc grămadă Âşi chiar dacă ar fi gheața mai proastă, nu-i ca Âşi cum noi suntem campioni la patinaj artistic ca să conteze. Oricum, dacă decideți Floreasca merg Âşi eu acolo dar măcar băgați niÂşte motive mai bune, nu că nu sunt locuri de parcare la CiÂşmigiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 eu merg la floreasca pt ca am vb si cu 2 prietene sa vina acolo.Mai vine si gixx-ul si fratelo tot acolo..Asa ca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 In Cismigiu s-ar putea sa gasim toti manelistii cu vin la bord si pusi pe scandal . Aglomerat este peste tot , pana nu mergem nu avem de unde sa stim cum este , nici in cismigiu nici la floreasca . Eu zic sa ne oprim la cismigiu sa luam pulsul iar daca nu ne place mergem la floreasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Eu zic ca de acum incolo cand vrem sa facem ceva impreuna sa ne auzim la telefon mai intai. Poate pe forum unii nu stau nonstop sau din diverse motive n-au acces la net asa ca nu e normal sa scriem ceva, sa asteptam raspuns iar daca nu ne raspunde nimeni sa consideram ca toata lumea e de acord cu ce am spus. In plus cred ca ar trebui sa intelegem ca nu suntem identici. Fiecare are personalitatea lui si problemele lui. Hai sa patinam mai bine. Si veniti toti ca n-am de cine sa ma tin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 cineva s-a prins ca forumul nu-i chatroom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 La multi ani cu SANATATE, sa fim fericiti si impliniti si motorizati si bine! (Ca aici nu am scris de anul trecut nimic!) Mai copii, va anunt cu multumire in suflet ca Sonex Barbarul a ajuns pe primul loc si desi era sa si-l piarda foarte repede, dimpotriva, si l-a consolidat, anuntandu-ma telefonic de ambele iesiri ale militarilor (ALter ego si patinuar). Asadar sa se retina: SONEA ESTE BARBATUL NUMARUL 1 DIN VIATA MEA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 La multi ani! cum a fost la patinoar? ca prin oras am vazut ca patinau destui azi dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 La multi ani! A fost frumos. Mai tre sa mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 La multi ani si un an nou mult mai bun ca cel care a trecut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 La multi ani de pe drum. Hai ca am ajuns si eu acasa in sfarsit... Io cand ziceam de patinoar...nu ca batman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Buna dimineata Vietnaaaaaaaaaaaaam.Radu, bine ai venit, vrem sa vedem cat esti de bronzat Eu mai trandavesc un pic si ma duc in Afi la patinoar,mai vine careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Buna dimineata Vietnaaaaaaaaaaaaam.Radu, bine ai venit, vrem sa vedem cat esti de bronzat Eu mai trandavesc un pic si ma duc in Afi la patinoar,mai vine careva? Dute tu miezule ca altii lucreaza la patron A inceput sa-ti placa pe patine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate