Cesar Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 (editat) Salut BBl, cred ca stiu cbrica de la intrare pe strada. Eu imi tin trompetele in alta parte si sunt mai greu de identificat Editat Ianuarie 12, 2010 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Pai io sunt de parere ca tanarul Claudiul tre sa se ocupe de bifat persoane Nu de alta, da' el sta si purica topicul de la inceputuri si pana in zilele noastre, semn ca e foarte ocupat la serviciu Bazil! O fi in tzara? Edit: Kali, desigur tanarul claudiul nu freaca menta cred ca isi poate da doctoratul in louis.de,stie tot. M-ati blestemat , azi nu mi-am vazut capu` de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Astaz scot iar capra la pascut o tura ... Ce vreme e afara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Astaz scot iar capra la pascut o tura ... Ce vreme e afara ) Ce-ți mai place să te lauzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Eu am trimis tuturor link. Daca am omis pe cineva imi cer scuze. Oricum m-a mai ajutat si Sonea si a mai sunat si el. Il anunt si pe dl Bazil. Cu el n-am vorbit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Serbane daca insisti fa tu o intalnire cu fetele,o sa fi ca un pasa intre atatea.dkw vezi cum faci sa lipsesti, Am vb si cu fel de fel vine si el. Aveti idee pe cine sa ma sunam? vin bre, ca ma aduce mandra cu caleashca! ie respectuasa cu boshorogi si ramolitzi ca mine! ma ajuta sa trec si strada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Am vorbit si cu Bazillius si vine si el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Eu am trimis tuturor link. vrajeala. mie nu mi-a dat link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 vrajeala. mie nu mi-a dat link Tu erai deja pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 12, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2010 Cati venim? Ca sa stiu cat de mare fac tortul. Merele asteapta executia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Pai hai sa facem prezenta. Eu trec ce stiu sigur. Completati voi mai departe 1. Miezul ( eu ) 2. Kali 3. Choparica 4. Sonex 5. Borisake 6. Bazillius 7. Claudiul 8. VLD 9. Vadumbre 10.Gixxxu' 11.DKW Mesaj completat Pai hai sa facem prezenta. Eu trec ce stiu sigur. Completati voi mai departe 1. Miezul ( eu ) 2. Kali 3. Choparica 4. Sonex 5. Borisake 6. Bazillius 7. Claudiul 8. VLD 9. Vadumbre 10.Gixxxu' 11.DKW 12.Angelino 13.DanRadu trebuie convins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 ce bine ca e DanRadu pe 13 ca cica ala e cu ghinion ) 14. vine si al lu' Breten!! va pup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 (editat) Eu am stat toata viata la apartamentul cu nr 13 si chiar ma consider o persoana norocoasa Si bravo, mai baiatule! In sfarsit iti mai vede omu' ochisorii. 15. Amrita Mesaj completat 16. BBL+Iulia fara Nanook 17. Raducu 18. Nebunake Editat Ianuarie 12, 2010 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Cati venim? Ca sa stiu cat de mare fac tortul. Merele asteapta executia O sa trec si eu draga mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 12, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2010 jonlup, babanu? cu ei ati vb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 (editat) 13.DanRadu trebuie convins ... vedem cum termin cu treburile cu sedinta , trebuie sa fiu prezent ca doar sunt administrator Editat Ianuarie 12, 2010 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Prezent! Cu JJ,Angel a vb cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 BA,SHINUL a fost invitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Angelino e pe lista. Lui JJ si lui Shinu le-am trimis si mesaje mai devreme dar inca n-au raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 BA,SHINUL a fost invitat? auzi da oare de ce nu invita totu useri d epe forum sau cel putin aia din bucuresti. Io cred ca asa ar fi fair, no? Mesaj completat aa, intrebare...banuiesc ca nu va suparati daca sun si eu doi prieteni sa vina....respectiv pe Hammer si pe Prodigy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Oana, Shinu este din Militari. Si este vorba despre cei din MIlitari sau despre cei care au iesit cu noi de cand s-a infiintat topicul, nu despre tot Bucurestiul. Si noi n-avem nimic impotriva lui Hammer sau a lui Prodigy. Ii stim foarte bine. Prodigy sta in Militari chiar Dar nu se pune asa problema. Nimeni nu vine cu prieteni. Eu am foarte multi dar nu-i aduc. E vorba de cu totul altceva aici. Sper ca s-a inteles ideea. Si este foarte frumos sa vii si tu si Prodigy si Hammer. Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 jonlup, babanu? cu ei ati vb? Jonlup cu Simona este ceva mai complicat sa vina... nu de alta, dar intre timp au emigrat un pic in Australia... Zicea cineva de Antenutza... tocmai a deschis conserva de o luna si un pic...asa ca cred ca sta toata ziua cu ala micu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Jonlup cu Simona este ceva mai complicat sa vina... nu de alta, dar intre timp au emigrat un pic in Australia... Zicea cineva de Antenutza... tocmai a deschis conserva de o luna si un pic...asa ca cred ca sta toata ziua cu ala micu' A deschis conserva...tare asta, trebuie retinuta. Mesaj completat auzi da oare de ce nu invita totu useri d epe forum sau cel putin aia din bucuresti. Io cred ca asa ar fi fair, no? Mesaj completat aa, intrebare...banuiesc ca nu va suparati daca sun si eu doi prieteni sa vina....respectiv pe Hammer si pe Prodigy. Pai Prodigy si Hammer au iesit cu Militariul in vremurile bune cand se mergea in Politehnica si se juca table, asa ca trebuie sa vina si ei. Da nu am vazut pe lista Jordy si Mandibula, HoneyBunny si altii chiar daca unii s-au dat la fund in ultima vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Da nu am vazut pe lista Jordy si Mandibula, HoneyBunny si altii chiar daca unii s-au dat la fund in ultima vreme. pai LISTA e cu cei care confirma ca vin. Pe lista de INVITATI zice Super-Buburuza ca e multa lume (desi eu nu o cred ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Pai atunci sa se faca o lista cu INVITATI si in dreptul fiecaruia confirmat/motivul absentei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate