shin Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Tac, tac, pan' ma faci sa-ti demonstrez domnisoara... Si dupa aia nu mai scap de tine, ajungi si tu sa dormi pe presu' din fata usii mele, faceti coada naibii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 7, 2008 Autor Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) .. si cand te-ai trezit era dimineata, cearsaful de sub tine - ud si alalat, cort, este? Editat Iunie 7, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 .. si cand te-ai trezit era dimineata, cerasaful de sub tine ud si alalat cort, este? Bine Eugenia, te tin minte . Esti blacklisted Ma duc macar sa-mi spal presu' sa nu fac impresie proasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 loool...Pustiulica ai mancat cumva prea mult la gratar....si ai prins tupeu ?? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 7, 2008 Autor Share Postat Iunie 7, 2008 Shinule, mi-am amintit unde te-am vazut prima data. Gata te-am recunoscut: te-am vazut in Cora, pe rafturile cu scobitori Pune, dreaq, mana si mananca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 loool...Pustiulica ai mancat cumva prea mult la gratar....si ai prins tupeu ?? =)) N-am prins tupeu, da' ma plictisesc pe buda cu craptopul in brate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 7, 2008 Autor Share Postat Iunie 7, 2008 I-ati dat sa manance mai mult si acum sta mult pe buda. Scurt, tovarasi, scurt si eficient. Shinule, un ceai de crusin, ceva? Sa nu crapi laptopul cu .. cracile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 NU-mi ridica mingea la fileu , te rog io mult Answer: Ceva ce tu nu stii si nici n-o sa inveti O centrare, ceva? Sa va fie de bine,bre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Ne organizam sa vedem toti meciul romaniei la o terasa?La nest am vazut ca au o plasma destul de mare,sau mai e o terasa cu proiector vis a vis de PLaza.Cine se inscrie pe lista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Vad ca pe aici sunt mai animate lucrurile. A fost cineva pe afara? Cum se prezinta carosabilul? M-as baga si eu la o plasma cu meciul Romaniei. Dar mi-e ca o sa ne trebuiasca bere multaaaa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Gasim noi pe undeva un butoi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 7, 2008 Autor Share Postat Iunie 7, 2008 Io o sa vaz meciul la job, cred... Aaa, ba nu, ca nu-s de editie I'm f%$#%ing in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Frateee, dar voi n-ati avut somn?? Eu am ajuns, am aprins calculatorul si am zis sa stau putin in pat. Acum m-am trezit Multumesc pentru poze Cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Mergem azi pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) Pai nu merem sa vedem meciul? Later edit: sambata viitoare mergem la gratar sau la paintball? E posibil sa fiu libera vineri si m-as putea ocupa de cumparaturi, sa prepar carnea, ca sa stea in condimente pana la gratar. Are altu gust. Editat Iunie 8, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Pai cred ca maine joaca Romania.....O locatie?Eu as vota pt paintball si dupa poate mergem la un biliard:)).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Pai nu merem sa vedem meciul? Later edit: sambata viitoare mergem la gratar sau la paintball? E posibil sa fiu libera vineri si m-as putea ocupa de cumparaturi, sa prepar carnea, ca sa stea in condimente pana la gratar. Are altu gust. na ca am ajuns si eu pe aici ) sambata viitoare e gratar la mine, invitatii se stiu Kali: am bila si kaufland langa mine asa de cumparaturi ne ocupam la locul faptei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 Romanica joaca maine, de la 7, cu Franta. Sunt free, i'm in, dupa cum ziceam. Care iesi cu rolele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 na ca am ajuns si eu pe aici ) sambata viitoare e gratar la mine, invitatii se stiu Kali: am bila si kaufland langa mine asa de cumparaturi ne ocupam la locul faptei Bine-ai venit Hammere LE: ce faceti de acu' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Romanica joaca maine, de la 7, cu Franta. Sunt free, i'm in, dupa cum ziceam. Care iesi cu rolele? Sau fara role? Unde vedem meciul pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 In primul rand, bine ai venit Hummer.Meciul am zis sa il vedem la un bar langa gara de nord,e un bar cu proiector si o sa rezerv eu o masa,problema e ca ar trebui sa stiu cine vine sa stiu cate mese rezerv.Adresa exacta o sa o pun maine pe forum. Atentie la Kali s-a pus pe facut picioare frumoase.........Pacat de tarcoalele alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 Pacat ca nu l-am luat pe ochelarica ala cu noi. Praf il faceam PS: mi-a trimis stiti voi cine poza cu stiti voi cine. Belea. Rau! > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Daca vi se pare aiurea sa mergem pana acolo sa vedem meciul putem merge la nest.Voi ce ziveti/votam ? Nu o sa pot scrie niciodata fara sa mananc sau sa pun litere in plus.....O sa ma carati cu roaba curand:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Lasa, mama, noi te iubim si asa. Bai, Militariule, am invins tehnologia, am reusit sa descarc pozele din camera foto ete o mostra cu o persoana incantatoare, vesela, bogata, smechera si mai ales modesta. Io, la mine in cotetz, printre vechituri Intre poze sunt 3 luni distanta.. Sa mor io... Grea viata asta, da' trece repede Inainte: si dupa: sau Evident, n-am somn. Si dormiti toti, ca sa nu am io cu cine vorbi ) Editat Iunie 9, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 cine doarme bre ? si cine e eugenia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate