sandu07 Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Ce bine de mine ca nu am masina,ma deplasez numa cu mobra/scuterul cand e sezon,in rest...sunt un R.A.T.B-ist convins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Am dat si eu zapada de langa masina nu stiu de ce ca oricum nu merg cu ea Caudiule cand mai ai avant din asta muncitoresc te astept cu drag sa dai zapada si de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Caudiule cand mai ai avant din asta muncitoresc te astept cu drag sa dai zapada si de la mine. Pana ajung la tine , obosesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 (editat) Editat Februarie 10, 2010 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Pana ajung la tine , obosesc Da ca esti cam batran dar sti sa te imbraci sa nu te acoperi de penibilitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Da ca esti cam batran dar sti sa te imbraci sa nu te acoperi de penibilitate. Plus ca la un moment dat aveai atatea masini de nu le mai stiai numarul iti trebuia un plug sa le dezapezesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Plus ca la un moment dat aveai atatea masini de nu le mai stiai numarul iti trebuia un plug sa le dezapezesti Acum lasa plugul si da fuga dupa colaci de salvare sa nu le ia apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 auzi bei sonecs : te iubesc bei !!!! continuarea ... o intelegi tu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Mai am doua examene saptamana viitoare si gata, nu va mai las de capul vostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 (editat) Mai am doua examene saptamana viitoare si gata, nu va mai las de capul vostru Da da , mai ai doua examene si apoi te mariti Editat Februarie 13, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Mai dureaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Mai dureaza Examenul sau ce mai dureaza ? Mesaj completat Hai ca incepe sa se vada soarele ,azi un pic maine un pic si tot asa . Se apropieee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 14, 2010 Autor Share Postat Februarie 14, 2010 Baaai, uitasem sa va pun o poza cu antoneasca facand voodoo la intrunirea de doi ani )) Voila! PS: cred ca ma omoara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 (editat) Daca tot nu mai vine caldura sa ne plimbam si noi .... uitati o idee Mesaj completat Mesaj completat Hai la vot dragilor /index.php?...78319&st=10 Editat Februarie 15, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Buna dimineata, Care ati mai primit PM de la @EddieTrr, prin care va anunta ca aveti computerul virusat, si va da un link de urmat pentru devirusare? Mie mi se pare ciudat. Este membru de azi dimineata si deja mi-a gasit virusi in calculator. E tare baiatu" nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alc26 Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Cam toata lumea cred Oricum, i-am dat delete si asta e...micul spammer sa fie sanatos la el acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Daca a trimis la toti, are un cui impotriva motociclistilor. Sau nu are carnet, sau nu are bani de motor, sau....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Eu nu am primit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 (editat) Eu nu am primit nimic. Imi pare rau ca l-am sters, ca t-il trimiteam eu Dar exista deja discutii pe forum. /index.php?showtopic=483410 Editat Februarie 17, 2010 de iulianminzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 si eu am primit si cand am vrut sa deschid pagina respectiva de scan, mi-a blocat antivirusul intentia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Buna dimineata tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 ce e cu linistea asta aici?a venit soarele si voi tot inghetati sunteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 Cu cryza asta cred ca nu mai sunt bany de Internet. Poate maine dimineata mai multe sperante. Trece si sesiunea si poate se dezmortesc degetele. Sau se doreste sa se renunte la pozitia de lider cu cele mai multe post-uri. Noapte buna, si pe saptamana viitoare. Mesaj completat Buna ziua, a iesit soarele, si chiar si cateva motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 ce cateva, ca am vazut azi prin bucuresti o gramada de motociclisti ca sa nu mai zic de scuteristi care ai vedeam si pe zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 Si eu am vazut doua motoare azi si am mai auzit vreo patru cum treceau ....ce senzatie Mult a fost , putin a ramas Mesaj completat pana atunci uitati-va cum se dau unii cu placa de snowboard Mesaj completat cam face figuri forumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate