Kali Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 Mandea Si ma duc si io sa dorm, ca m-am plictisit de stat treaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Lasa, mama, noi te iubim si asa. Bai, Militariule, am invins tehnologia, am reusit sa descarc pozele din camera foto ete o mostra cu o persoana incantatoare, vesela, bogata, smechera si mai ales modesta. Io, la mine in cotetz, printre vechituri Intre poze sunt 3 luni distanta.. Sa mor io... Grea viata asta, da' trece repede Inainte: si dupa: sau Evident, n-am somn. Si dormiti toti, ca sa nu am io cu cine vorbi ) Ti-am mai spus ca-ti sta mai bine tunsa scurt, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Daca vi se pare aiurea sa mergem pana acolo sa vedem meciul putem merge la nest.Voi ce ziveti/votam ? Eu fui ieri la Nest cu gajica-mea si erau 3 sau 4 tembelizoare, ori TFT-uri ori plasme... Tocmai bune de meci, zic eu Oricum, la ora aia eu inca-s la munci Cat despre blonde fete... OMG, Kali avea par? Hmm si mie mi se pare ca-i sta mai bine tunsa scurt decat blonda LE: 'neata Kamy Editat Iunie 9, 2008 de shinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Eu fui ieri la Nest cu gajica-mea si erau 3 sau 4 tembelizoare, ori TFT-uri ori plasme... Tocmai bune de meci, zic eu Oricum, la ora aia eu inca-s la munci Cat despre blonde fete... OMG, Kali avea par? Hmm si mie mi se pare ca-i sta mai bine tunsa scurt decat blonda LE: 'neata Kamy Neata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Bey nepriceputenilor, pe uomu' frumos sta bine orice!! Kali Shinule, "Kamy"?? Gizas!! Cami: :andthensome: Editat Iunie 9, 2008 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Bey nepriceputenilor, pe uomu' frumos sta bine orice!! Kali Shinule, "Kamy"?? Gizas!! Cami: :andthensome: :D John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 revin in forta...postand dupa un wknd dragutz........Bine ai Venit FRATELLO si da-i bice cu scoala sa ai mai rpd moto si sa lasi dreaq masina aia.....! Despre meci.....eu nu stiu ce sa zic, votez pentru nest....dar cred ca voi avea treaba cu o gagik azi deci nu promit nimic daca voi veni sau nu @ Kali..... eu te stiu cu par,,,,.....) Dar nu mi vine acum de unde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Ar trebui sa ne hotaram mai repede unde mergem. E deja aproape 12 si daca nu facem rezervare s-ar putea sa nu mai gasim nici un loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 daca mergem la nest tre sa mearga cineva cu 1-2 ore inainte de meci....Eu m ofer......alti voluntari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 Io ies cu rolele iar , a inceput sa-mi placa. Ajung si eu la Nest, da' nu stiu cand. Tre sa caut o punga de seminte pt meci Sa le scuip pe jos, pt cascavalul ala pane si micii cruzi pe care mi i-au servit Sa-i f#@%^*&(*. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Eu sunt acasa acum.O sa-mi fac curaj sa ma duc pana la nest sa vad daca pot rezerva o masa de 10 pers:). P.S.Pregatiti roaba diseara ma imbat grav.O sa am in buzunar cheile si adresa,pt oamenii de bine care ma vor duce acasa:))Nasol e ca stau la 6 si roaba nu intra in lift Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 ramine nest? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 HAIDETI SA MERGEM IN FATA LA CASA POPORULUI.ESTE INSTALAT UN ECRAN GIGANT,BERE CU NEMILUITA SI MITITEI. CE PARERE AVETI??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Am facut rezervare la Nest pt meci.De la ora 18 mesele sunt rezervate.Cine poate sa vina de atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Am facut rezervare la Nest pt meci.De la ora 18 mesele sunt rezervate.Cine poate sa vina de atunci. eu o sa ajung pe la 6 si un pic. plec din bucurestii noi pe la 5 si trec pe acasa sa imi las laptopul Editat Iunie 9, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 eu nu stiu daca ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Eu ajung pe la 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Vine shi je pe la 7 shi un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 I don't think I can make it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 Am vazut o repriza acasa si am adormit, din cauza actiunii palpitane din meci Intrucat nu v-am mai prins pe "retur", va provoc maine (adica azi, deja) la role/skateboard/bicla/jogging in Poli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Eu ma pregatesc de acum pt role....O sa mi le pun la roaba sa mearga unsa.... Eu ma pregatesc de acum pt role....O sa mi le pun la roaba sa mearga unsa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 Nu stiu daca mai ajung azi... Incerc de dimineata sa ma adun si nu pot... M-a trezit telefonul cu o veste nasoala... Viata de kko... As incerca sa vorbesc cu Dan Popescu, sa vedem cum ii putem ajuta, dar nu stiu cum sa o fac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Am o mare problema ....Azi dimineatza am realizat ca nu am plecat cu roaba aseara,m-am intors in fatza la nest si nu mai era.....Ai dracu hoti....Acu am 2 solutii ;ori ma las de beutura ori imi cumpar alta roaba...As prefera una diesel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Nu stiu daca mai ajung azi... Incerc de dimineata sa ma adun si nu pot... M-a trezit telefonul cu o veste nasoala... Viata de kko... As incerca sa vorbesc cu Dan Popescu, sa vedem cum ii putem ajuta, dar nu stiu cum sa o fac... Din pacate asta e viata (scurta si plina de (cuvant urat), ma scuzati ), dar am invatat ceva: trebuie sa trecem cat mai repede peste momentele astea pentru ca, dupa cum ziceam, viata e prea scurta si nu putem sa o pierdem asa. Daca putem sa ajutam si noi cu ceva sa ne spui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate