claman Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 cateva memorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 sa va fie de bine....sunteti uscati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 LA MULTI ANI !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Cea mai mare intrunire a motocilistilor din tara este pregatita in aceasta perioada la Bucov, in judetul Prahova (9-11 iulie). Avand in spate o traditie in astfel de evenimente, de data aceasta se intentioneaza ca festivalul sa devina una dintre cele mai importante manifestari dedicate pasionatilor de motociclete. Bineinteles, atmosfera rock este cea care va da startul distractiei. De data aceasta, invitati precum TRUDA, N.E.G.A.T.I.V., THUNDERSTORM, NEXUS, ACT, 9,7 RICHTER, BUCIUM, UP TO ELEVEN, LEGACY si INCIPIENT vor „incalzi” atmosfera si vor incanta urechile publicului. Marea surpriza a intrunirii va fi trupa BRAINSTORM din Germania, trupa care a zguduit de zece ani incoace rockmetalul Europei. Invitatii concerteaza pentru prima data in Romania la cel mai mare eveniment dedicat motociclistilor si iubitorilor de muzica „grea”. In cele trei zile de festival veti avea parte din plin de bere, tuica, slana si multa distractie. Nu vor lipsi nici parada moto si consursurile cu multe premii. Intrarea va fi 30 de lei, iar pentru fiecare biker si insotitorul sau vor fi oferite cate cinci beri, incluse in pret. Costul berii va fi de numai 2,5 lei. Pentru cei care vin de la mare departare, sunt puse la dispozitie locuri gratuite de campare. Festivalul va fi incununat de un adevarat spectacol de artificii. Va asteptam la o intrunire moto cum n-a fost vreodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 13, 2010 Autor Share Postat Iulie 13, 2010 Bai, am vazut cu stupoare ca la "Accidente" e un topic deschis pt Amiba. Acu' l-am vazut! E ok? dati-mi si mie nr lui, pls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Vad ca a scris acolo ca ar fi relativ ok. Se pare ca zona este foarte periculoasa, am mai vazut raportat accidente de acolo, si la pod peste dambovita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 La multi ani razvan dar cred ca oricum nu ai mai intrat aici de un an..Imi e dor de voi asa ca stabiliti o data cand sa ne vedem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_glumetu Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 salutari tuturor pe zona militari, vin si eu de la autogara militari cu o yamaha roz ( nu bombon:P) thunderace. insanatosisre grabnica coelgului! e vre-o intalnire sapatmanala/lunara a militariului?!. ms asfalt uscat si vara vesnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Merge careva vineri in Vama la Folk You"? Cred ca mai avem 2 locuri in masina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Merge careva vineri in Vama la Folk You"? Cred ca mai avem 2 locuri in masina.. Buei ,esti pe forum de motociclism si vorbesti de locuri in masina .......ai pacatuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 nu merg cu moto la mare ca mi se pare obositor si plictisitor pe autostrada iar drumul prin sate mi se pare fad,de la batranete mi se trage... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 nu merg cu moto la mare ca mi se pare obositor si plictisitor pe autostrada iar drumul prin sate mi se pare fad,de la batranete mi se trage... Bogatanuleeeeeeee , vorba aia ...exista masini si mercedezuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Weekendul asta (sambata cel mai probabil) se executa combinata alpina, insemnand: - Cheia+Transfagarasan sau - Cheia+Bran-rucar sau - Cheia+Bran-Rucar+Transfagarasan Cam 500 si ceva 600 km. Ritm sport-enduro cu incalcarea limitelor de viteza (nu foarte mult). Pana acum sunt eu f4i, un er-6n si un SV de 1000 (potentiali Jordy F4i si Rechinu gixx 600). Grup limitat, cine mai doreste, inca 1-2. Plecare, in jur de 6 dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Weekendul asta (sambata cel mai probabil) se executa combinata alpina, insemnand:- Cheia+Transfagarasan sau - Cheia+Bran-rucar sau - Cheia+Bran-Rucar+Transfagarasan Cam 500 si ceva 600 km. Ritm sport-enduro cu incalcarea limitelor de viteza (nu foarte mult). Pana acum sunt eu f4i, un er-6n si un SV de 1000 (potentiali Jordy F4i si Rechinu gixx 600). Grup limitat, cine mai doreste, inca 1-2. Plecare, in jur de 6 dimineata. Misto , am inteles ca Transfagarasanul e cam varza dupa Vidraru ..cheia e inca ok cu exceptia catorva gropi chiar in curbe stranse ...pacat ca noi o luam spre vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Misto , am inteles ca Transfagarasanul e cam varza dupa Vidraru ..cheia e inca ok cu exceptia catorva gropi chiar in curbe stranse ...pacat ca noi o luam spre vama E la fel ca anul trecut. L-am facut de doua ori. Cheia, acu vreo 2 sapt, deci stiu la ce sa ma astept. Boris o arde satanist, a plecat ca din pusca aseara la semafor, l-am vazut eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 E la fel ca anul trecut. L-am facut de doua ori. Cheia, acu vreo 2 sapt, deci stiu la ce sa ma astept. Boris o arde satanist, a plecat ca din pusca aseara la semafor, l-am vazut eu. Borris are miar acum nu-i mai vezi decat stopurile in departare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 E la fel ca anul trecut. L-am facut de doua ori. Cheia, acu vreo 2 sapt, deci stiu la ce sa ma astept. Boris o arde satanist, a plecat ca din pusca aseara la semafor, l-am vazut eu. si tu la fel alaltaieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 si tu la fel alaltaieri. Pai eu asa merg de obicei, el era mai potolit, dar acum ca are miar... Vecineee, ce mai faci, ca nu te-am mai vazut de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 16, 2010 Autor Share Postat Iulie 16, 2010 La multi ani, Ruxandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 care ruxandra ???? bbl ...poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Pai eu asa merg de obicei, el era mai potolit, dar acum ca are miar... Vecineee, ce mai faci, ca nu te-am mai vazut de mult. deocamdata stau pe bara o vreme. accident moto...adica m-am dus cu mobra la un santier,am urcat pe cea mai inalta cladire din bucale, si am f.tut un genunchi la o balustrada. PS: LMA Ruxandra PPS: cine e Ruxandra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 nu mai conteaza .. LMA RUXANDRA !!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 sunt mahmur - deci darnic. LMA Ruxandra! pup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 cam tarziu dar LMA Ruxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 la multi ANI ruxNDRA. bAIETELUL E terminat de caldura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate