cosmin_sn Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Bine ai venit. Astea cu mobra sunt minciuni,spera sa fi si tu pe langa mobra....Niste sacali....uni dintre ei cu energie nedeterminata "Boris"...Ne-a alergat azi toata politehnica credeam ca vrea sa scoata sange din noi,nu stim ce i-am facut... In unanimitate ii acordam lu Boris medalia de aur la Concursul national cu paricipare internationala "GAMBA DE OTEL". Facem maine o iesire pana la barajul de la Mihailesti sa fumam o tigara acolo?Eu vin cu bricheta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Duminica sper sa aduc cealalta mobra, poate o iesi o combinatie castigatoare. Rajnitza pentru p'ese! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 salut. tot eu strumfita. hai ca pun o poza cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 acuma mai lipseste o poza cu tine sa te recunosca lumea pe strada sau cind mergi vinerea la adunarea de cartier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Bine ai venit.Astea cu mobra sunt minciuni,spera sa fi si tu pe langa mobra....Niste sacali....uni dintre ei cu energie nedeterminata "Boris"...Ne-a alergat azi toata politehnica credeam ca vrea sa scoata sange din noi,nu stim ce i-am facut... In unanimitate ii acordam lu Boris medalia de aur la Concursul national cu paricipare internationala "GAMBA DE OTEL". Facem maine o iesire pana la barajul de la Mihailesti sa fumam o tigara acolo?Eu vin cu bricheta In unanimitate ii acordam lu Boris medalia de aur la Concursul national cu paricipare internationala "GAMBA DE OTEL". Bine ca nu ai spus "LABA DE AUR" Facem maine o iesire pana la barajul de la Mihailesti sa fumam o tigara acolo?Eu vin cu bricheta Ce baraj e asta? Unde e? Alergam? salut.tot eu strumfita. hai ca pun o poza cu motorul. ÂŞtrumfițo, frumos motor. Sa-l stapanesti sanatoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Moama, ce vehement suntem... Bai Borris, ma uimesti Strumfitza, bine ai venit in grupul de dementi. Borris e un tip misto, o sa vezi Da' io il iubesc pe cosmin_sn, iar el o iubeste pe super_buburuza, care il iubeste pe Uncle Fester, care nu ma iubeste si asa mai departe Frateee ce incalceala pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Frateee ce incalceala pe aici E un icosagon amoreuz.. :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 E un icosagon amoreuz.. :lol: sa vezi cind or trece la Icosaedru. Acolo unghiuri si fetzte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 E un icosagon amoreuz.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 saluteu azi imi luai motor. si sunt din militari. e unul de incepatori de 125 avand in vedere ca sunt fata Bine ai venit printre noi......si mare grija in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 neaatzaaa....bueii da cei aci mah..bar de negri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Boris merge pe curent, cred ca a fost aseara la incarcat aeara daca vrea sa alergam pana la Mihailesti,sau e cel mai bun om de pe pamant si vrea sa ma ajute sa scap de burta mai repede decat imi doresc eu. Lasand gluma la o parte merem la baraj.....Sunt vreo 7-8 km de la bragadiru..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Ce baraj mah? La Cornetu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 buei nene o zi am avut si eu treaba nu am intrat pe forum si deja vad ca aveti planuri marete..... burti, baraje, jogging...etc bravo mei tinereilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 (editat) Mergeti, tata, au aia niste mici p-acolo, de plangi cu vorbe. Si toti cainii ies la "apel", deci e carne de mici pe bune Nesimtitilor, profitati ca mi s-a rupt cablul de ambreiaj. O sa ma duc in Poli singura, na... Oricum, e clar ca Borris e "in love", ca mereu scrie "ÂŞtrumfițo". Daca pt ea se oboseste sa treaca pe tastatura in romana si pt noi nu.... ce sa credem si noi... Editat Iunie 11, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Kali sa ne localizezi pe harta terasa unde era sa te piarda angel cu loganisti...Nu era in zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Cand iti faci ambreiaju' mon amour? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Cand iti faci ambreiaju' mon amour? Mah tu ce faci le iei la rand pe toate.....remember cristina, acum kali....hmmm mare gija ca s-ar putea sa dea metroul peste tine la eroilor.......nu sa mai bati cuba cu el inca o data =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Lasa Prodigy ca ma bea cosmin vineri 2 bari si il da iar in fapt:)))). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 tot strumfita sunt. o scoala de soferi prin militari la care sa dau si se carnet stiti? mersi anticipat la care sa dau si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 (editat) ÂŞtrumfițo, stiu ca la intrare in Poli, la bariera, fac niste copii poligon, dar nu stiu ce scoala de moto sa-ti spun ca este... Daca ii prind, ii intreb. Mai este o scoala in Sema Parc, la Semanatoarea, cu instructori buni si o recomand, sau in Dr Taberei - Rodell. Mai mult nu te pot ajuta Vino si tu cu noi la plimbarica (pasager sau la alergat - fara moto - in Poli) si vedem ce gasim. Shinule, ca era sa uit de tine, o sa-mi fac ambreiajul cand gasesc cablu. Si cam arde... Si nu de distractie ma grabesc sa-l fac.. Editat Iunie 11, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 as merge la plimbare, dar fara motor nu prea merge. astept sa termin scoala. daca mai aveti ceva informatii astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 tot strumfita sunt.o scoala de soferi prin militari la care sa dau si se carnet stiti? mersi anticipat la care sa dau si eu... rodel prelungirea ghencea.....instructor pisoi....sau petre....sub podul grand poligon fugi acolo..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 rodel prelungirea ghencea.....instructor pisoi....sau petre....sub podul grand poligon fugi acolo..... recomand, si eu tot cu pisoi am facut..de treaba omu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 recomand, si eu tot cu pisoi am facut..de treaba omu'... adevarul este ca daca intrebi in Rodell de 'Pisoi' stiu cine e dar poate ca ar trebui sa stie lumea ca e vorba de Goicea Petre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate