mandibula Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 care mai esti pici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 care mai esti pici ? io mai sunt p'ici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 care mai esti pici ? ce mai faci rechine, ai terminat cu examenele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 22, 2010 Autor Share Postat Septembrie 22, 2010 Da, rechinul a terminat examenul ... proctologic Va pupa mamaaaaaaaaaa!!!. Io acu' m-am trezis sa ma dau cu mobra, cand vin ploile. M-am nascut anacronica si o sa crap anacronica ) V-am povestit ca, acu' fo cativa ani, cand am cumparat-o pe Suza, am fost pe 28 decembrie la munte? ) Am parcat Suzetta in zapada si m-am dat pe partie. A fost ... de nedescris. Mai ales ca mi-a inghetat oarece extremitate pana la Bucuresti, pentru că mă dădusem cu un celofan ) Celofan era in capul meu, ca nu mai era celofan de mult si ma dadeam direct pe izmana. A fost, cu adevarat, "cool" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 dap. am terminat examenele sambata as vrea sa ma bag in mobra un pic ...apoi, ne dam racing ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Noi ieÂşim în seara asta la o plimbărică. Cine vrea să vină... call Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian9292 Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 pe unde va plimbati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 pe unde va plimbati? Încă n-am stabilit foarte clar traseul, dar o să ieÂşim din oraÂş oleacă. Poate pe la BrăneÂşti, nu Âştiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Noi ieÂşim în seara asta la o plimbărică. Cine vrea să vină... call Cred ca ies si eu putin . Cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Cred ca ies si eu putin . Cred Tu n-ai cuvânt aici. EÂşti deja pe listă, nu există "cred" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alc26 Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Ma luati si pe mine la plimbare? Nu am inca moto, dar de indata ce vine primavara dau de permis si vreau sa vad cum e Asfalt uscat si moarte conservarilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Ma luati si pe mine la plimbare? Nu am inca moto, dar de indata ce vine primavara dau de permis si vreau sa vad cum e Asfalt uscat si moarte conservarilor! Te luam cu o conditie , sa nu ne incurci ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 (editat) feldefel de urari de bine ,sanatate ..etc etc ,,,,hai la multi ani ! Editat Septembrie 24, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 /index.php?...586578&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Dragilor,asa nu se mai poate,trebuie sa ne vedem.Va rog sa veniti toti la Cearceafuri Joi la 20.30.Daca nu vine vreunul nu-l mai las sa se joace cu jucariile mele.Absenta nemotivata se pedepseste cu bataie la palma cu linia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EfesExtra Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Salutare, arunc de ceva vreme ochiul pe aici, sunt nou in zona, si imi permit sa pun si eu o intrebare, destul de simpla zic eu... Unde se afla "la Cearceafuri" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 (editat) Bine ai venit. Mi se pare mie sau in poza semeni cu Adi de la Valcea? E terasa/barul aflat vizavi de SIR, peste pasajul Lujerului cum ar veni. Cred ca numele este Bella Italia (parca). Corectati-ma daca gresesc cu numele. Editat Septembrie 28, 2010 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EfesExtra Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Multam' frumos. Ma bucur ca cineva, in sfarsit, si-a dat seama cu cine vroiam sa aduc in poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 caut URGENT garsoniera de inchiriat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Un amic al unui amic vad ca are status la mess de cateva zile Se inchiriaza garsoniera cnf. I :750Ron - tel: 0724382622 Nu stiu mai multe, risca un telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Dragilor,asa nu se mai poate,trebuie sa ne vedem.Va rog sa veniti toti la Cearceafuri Joi la 20.30.Daca nu vine vreunul nu-l mai las sa se joace cu jucariile mele.Absenta nemotivata se pedepseste cu bataie la palma cu linia. Nu la palma. Bataie cu linia de lemn peste degetele "buchetel", apoi plimbati din clasa in clasa cu cartonasul de "nu mi-am facut tema si am si chiulit" si in final dusi la cancelarie la sobolani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Nu la palma. Bataie cu linia de lemn peste degetele "buchetel", apoi plimbati din clasa in clasa cu cartonasul de "nu mi-am facut tema si am si chiulit" si in final dusi la cancelarie la sobolani aoleu ..am "pus-o" da macar o sa am scutire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 30, 2010 Autor Share Postat Septembrie 30, 2010 La multi ani, Iulia Hohan ))) Avem motive de baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 La multi ani, Iulia Hohan ))) Avem motive de baut La multi ani si lui gogoÂşică că e Âşi ziua lui . Cred că o să fie aglomerat la cearceafuri din cauza meciului de fotbal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 cu mobrele sau fara? alcoale sau sucuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate