cosmin_sn Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 am intrat foarte rar pe forum. plecat destul de mult timp pe la clienti cu acces limitat la net jordy cand posteaza o face pt ultimele 6 luni.Cand ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 jordy cand posteaza o face pt ultimele 6 luni.Cand ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 jordy cand posteaza o face pt ultimele 6 luni.Cand ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 jordy cand posteaza o face pt ultimele 6 luni.Cand ne vedem? Si tu postezi pe ultimele patru luni ) ...ne vedem mereu la cafea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Jordy a postat de mai multe ori sa recupereze. Claudiule sunt satul, de tine vreau sa-i vad si pe ceilalti.Ne vedem joi la 20 la cearceafuri sau aveti alta propunere? Kali imi dai si mie redresorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Jordy a postat de mai multe ori sa recupereze.Claudiule sunt satul, de tine vreau sa-i vad si pe ceilalti.Ne vedem joi la 20 la cearceafuri sau aveti alta propunere? Kali imi dai si mie redresorul? Ia uite ce trafic pe aici Ce să faci mă cu redresorul? Vrei să scoți baba la soare? Eu nici joia asta n-o să vin să ne vedem, dar data viitoare sper să nu mai lipsesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Baba mea este la soare de ceva timp,am expulzat-o din casa.Acum sta si ea cuminte si asteapta sa fie incalecata.Cine vine joi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Cine vine joi? moa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Ce rau imi pare ca o sa fim numai noi 2,poate mai bine facem intalnirea la tine la cafea.Rechinul o arde dubios cu o blonda,daca il afla dragoanca iese cu parlituri......Sa vedem cine scoate primul motorul anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 .Sa vedem cine scoate primul motorul anul asta. Din ce stiu eu ,Borris deja a facut o tura aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 10, 2011 Autor Share Postat Februarie 10, 2011 Kali imi dai si mie redresorul? Iti redresez două lăbi pisti bot urjent Scârbavnicule ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 Salutare baieti HAI cu VARA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 13, 2011 Share Postat Februarie 13, 2011 Hai cu VARAAA ca m-am saturat de ismene , sa trecem la pantalon scurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 13, 2011 Share Postat Februarie 13, 2011 Ce rau imi pare ca o sa fim numai noi 2,poate mai bine facem intalnirea la tine la cafea.Rechinul o arde dubios cu o blonda,daca il afla dragoanca iese cu parlituri......Sa vedem cine scoate primul motorul anul asta. ciocu mic si mergi tarashhhhh. ii zic ca-i sor-ta !, si tu mi-ai bagat-o pe gat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 apar si je joi.Daca imi mai aduce cineva aminte joi pe la 5 asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianpurcarin Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Salut, e cam lung topicul dedicat zonei Militari asa ca imi cer scuze dinainte ca nu am cautat peste tot si o sa intreb acum: unde este locul de intalnire?; ziua de joi am dedus-o din discutii. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usky Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Doua degetzele sus cei din Militari, hai! Ca noi am cam ramas de izbeliste. Dr. Taberei s-a inchegat, Crangasi-1 Mai, la fel, numai noi nu. Io - Kali Suzuki GSx600F negru. Salut, Unde va intalniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Din ce stiu eu ,Borris deja a facut o tura aseara Ma mir ca nu a scos-o pe zapada... Iti redresez două lăbi pisti bot urjent Scârbavnicule ) Nu cunosc terminologia... Hai cu VARAAA ca m-am saturat de ismene , sa trecem la pantalon scurt Eu sunt unicul purtator de 2 izmene pe sub pantaloni si tu imi povestesti de slapi si pantaloni scurti... Salut, e cam lung topicul dedicat zonei Militari asa ca imi cer scuze dinainte ca nu am cautat peste tot si o sa intreb acum: unde este locul de intalnire?; ziua de joi am dedus-o din discutii. Merci Joi la 20.30 la Cearcefuri sau il facem pt vineri?Pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usky Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Salut, e cam lung topicul dedicat zonei Militari asa ca imi cer scuze dinainte ca nu am cautat peste tot si o sa intreb acum: unde este locul de intalnire?; ziua de joi am dedus-o din discutii. Merci Salut, Ai intruder? Vreau sa-mi iau si eu unul dar vreau sa vorbesc cu cineva care are inainte de a da banii pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianpurcarin Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Salut, Ai intruder? Vreau sa-mi iau si eu unul dar vreau sa vorbesc cu cineva care are inainte de a da banii pe el. Nici o problema. Intruderul este pentru mine un fel de a doua motocicleta intrucat sta in provincie si beneficiaza de plimbari cand ma duc pe acolo asa ca experienta de drum este limitata. Dar daca iti pot raspunde la intrebari o sa o fac cu cea mai mare placere asa ca ..... PM. In alta ordine de idei....ce inseamna "la cearceafuri"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Vis a vis de Sir e o carciuma Sole Italia Mesaj completat tineti-va de scaune,a intrat Cami pe forum.Inspectia de seara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyanide Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 unde era casa verde mai inainte...localul ala cu terasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianpurcarin Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 gata, acum stiu unde e locul.....merci. Acum ramane doar sa se imbunatateasca vremea. Vinerea asta se anunta 10 grade, deci am putea sa ne intalnim in aer liber si cu amantele la purtator..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usky Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Nici o problema. Intruderul este pentru mine un fel de a doua motocicleta intrucat sta in provincie si beneficiaza de plimbari cand ma duc pe acolo asa ca experienta de drum este limitata. Dar daca iti pot raspunde la intrebari o sa o fac cu cea mai mare placere asa ca ..... PM. In alta ordine de idei....ce inseamna "la cearceafuri"? OK,poate ne vedem sa-mi spui mai multe ca a inceput lumea sa scoata la vanzare intruder-uri,dar sincer parca sunt cam scumpe,adica 11.500euro la reprezentanta si S.H. 8000-9000euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 15, 2011 Autor Share Postat Februarie 15, 2011 Bun venit tuturor! Ramane pe vineri, ora 20.00, la Sole d'Italia (or smthg). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate