cosmin_sn Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 sal,un service de schimbat cauciucuri in ZONA Militari stie careva.....MERCI Dupa padurea din Rosu e un service costa 30 lei/ roata cu tot cu echilibrat, daca te duci cu cauciucul in brate daca il dau ei jos 45 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 sal,un service de schimbat cauciucuri in ZONA Militari stie careva.....MERCI Sama pe iuliu maniu,dupa capatul lu' 178 e langa benzinaria petrom.Eu acolo am schimbat caucioacele la scuterica si la a' mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Si daca te duci cu cauciucurile montate 15lei )))) 30lei cu cauciucurile in brate care din ele cele noi sau cele vechi adica dupa ce ma chinuii sa merg cu cauciucurile de git pe mobra sa mai vin si cu mobra pe jante si pina in rosu ) Stie cineva de unde pot sa fac si eu rost de crasbar pentru R6 sau cunoasteti pe cineva prin zona noastra mioritica (militari) si vecinatatile ei care face asa ceva Multam Mesaj completat Si daca te duci cu cauciucurile montate 15lei ))))30lei cu cauciucurile in brate care din ele cele noi sau cele vechi adica dupa ce ma chinuii sa merg cu cauciucurile de git pe mobra sa mai vin si cu mobra pe jante si pina in rosu ) Stie cineva de unde pot sa fac si eu rost de crasbar pentru R6 sau cunoasteti pe cineva prin zona noastra mioritica (militari) si vecinatatile ei care face asa ceva Multam A am uitat la SAMA le-am facut si eu e Ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Ce este linistea asta pe aici? Ne vedem si noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 (editat) Ne vedem si noi? Joi? Cine vine? Editat Aprilie 5, 2011 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Ce este linistea asta pe aici? Ne vedem si noi? Joi? Care vine? Oare v-ati vorbit ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Oare v-ati vorbit ?! NUUUUU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyanide Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 eee...pacat ca unii munceste joi ...pana tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Ne vedem vineri la un cico? Mesaj completat Daca nu vine nimeni,ma intalnesc eu cu Cami.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Ne vedem vineri la un cico?Mesaj completat Daca nu vine nimeni,ma intalnesc eu cu Cami.... dragutule, vineri am program de slabit. poate duminica, ca sambata mergem la smaeb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 dragutule, vineri am program de slabit. Rechinu' vrea sa se transforme in aschie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Rechinu' vrea sa se transforme in aschie Rechinu' vrea să se facă păstrăv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 8, 2011 Autor Share Postat Aprilie 8, 2011 Mergem la SMAEB? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Rechinu' vrea să se facă păstrăv Cred ca vrea sa se faca peste...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyanide Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 eu merg la smaeb...care mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 eu merg la smaeb...care mai vine? majoritatea or sa mearga la smaeb , fiecare cum poate ...adica pe barba lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Cine vine la Expoconstruct?) Reusim si noi sa ne vedem saptamana asta? daca imi raspunde doar Cami imi iau campii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Cine vine la Expoconstruct?)Reusim si noi sa ne vedem saptamana asta? daca imi raspunde doar Cami imi iau campii.... Adica sa ne vedem la Expoconstruct ?! devenim forum de constructori ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Eu nu raspund sa nu-si ia Sonea campii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Cine vine la Expoconstruct?)Reusim si noi sa ne vedem saptamana asta? daca imi raspunde doar Cami imi iau campii.... Noi mergem la saloane moto mosule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 cand este ? ( expoconstrct ) io ma bag ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Ce e cu expoconstruct? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Expozitie de materiale de constructii. Ma duc cu Rechinu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Aham Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Unde sa fac si eu ITP pt moto? Sa fie ieeeeeeeeeftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate