mandibula Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 de azi innainte nu mai sunt rekinu, cunoscut si ca mandibula ... I'M IRON MAN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 de azi innainte nu mai sunt rekinu, cunoscut si ca mandibula ... I'M IRON MAN !!! detalieaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 pai vezi filmul ! si cand ala se tavaleste pe jos, si se ridica.... eu eram ! cred ca-mi modific casca si stiu ce tema imi fac pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 de azi innainte nu mai sunt rekinu, cunoscut si ca mandibula ... I'M IRON MAN !!! IRON MAN si celalalt BATMAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 ce film rechine? pai vezi filmul ! si cand ala se tavaleste pe jos, si se ridica.... eu eram ! cred ca-mi modific casca si stiu ce tema imi fac pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 ce film rechine? IRON MAN !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Rechinul zis si spargatorul de nUCI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Rechinul zis si spargatorul de nUCI. ÂŞonex, ce-ai vrut să scrii acolo? Spărgătorul de nUCI sau de bUCI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Deci , iar e joi ...iar ne biciclim prin poli la coloana ,da?! am zis. Care n-aveti bicle va primim cu motoretele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Deci , iar e joi ...iar ne biciclim prin poli la coloana ,da?! am zis. Care n-aveti bicle va primim cu motoretele cu role sau palete de bedminton primiti? daca nu, hai fie, si cu motoretele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 (editat) ÂŞonex, ce-ai vrut să scrii acolo? Spărgătorul de nUCI sau de bUCI? Pai nu stie toata lumea ca-i spargator de b.U.C.I? Editat Iulie 21, 2011 de angel pila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 (editat) cu role sau palete de bedminton primiti? daca nu, hai fie, si cu motoretele... Merge si cu rolele.Cu palete de bedminton numai insotite de fileu . Repet ,in Poli' la coloana nu la Municipal sau Sf. Pantelimon Editat Iulie 21, 2011 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Pai pe saptamana asta am bifat vizita la spital. Asa ca eu prezent cu cubu. Angel, te asteptam si pe tine? Rechinu e spargatorul de b.u.c.i., problema e ca isi sparge bucile lui )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Rechinul asteapta sa i se interpreteze ,,Spargatorul de nuci" de Ceaikpvski dar la flaut:)). Noi nu venim azi in Poli,ramane pe data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 (editat) Rechinul asteapta sa i se interpreteze ,,Spargatorul de nuci" de Ceaikpvski dar la flaut:)). Noi nu venim azi in Poli,ramane pe data viitoare. Deja iei decizii pt amandoi Editat Iulie 21, 2011 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Deja iei decizii pt amandoi Sau poate decizia a fost luată de altcineva Âşi el doar o comunică Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Decizia a fost luat de muncitori, care sunt in concediu noi transformandu-ne in paznici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 22, 2011 Autor Share Postat Iulie 22, 2011 Fetelor, vad ca va faceti de cap ) profitati k nu.s in tzara, huh? Am inteles ca rechinul n.a bifat, deci este iron man doar la cap, ca in rest...) P.s. bulgaria este un vis!! As usual... dc as gasi si de unde se pot atasa poze, ca nu vad putoanili aferente, ar fi minunat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabic 72 Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Fetelor, vad ca va faceti de cap ) profitati k nu.s in tzara, huh? Am inteles ca rechinul n.a bifat, deci este iron man doar la cap, ca in rest...) P.s. bulgaria este un vis!! As usual... dc as gasi si de unde se pot atasa poze, ca nu vad putoanili aferente, ar fi minunat Vacanta placuta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Fetelor, vad ca va faceti de cap ) profitati k nu.s in tzara, huh? Am inteles ca rechinul n.a bifat, deci este iron man doar la cap, ca in rest...) P.s. bulgaria este un vis!! As usual... dc as gasi si de unde se pot atasa poze, ca nu vad putoanili aferente, ar fi minunat Click To Attach Files Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 sonex ... imi imprumuti si mie capra ? jur ca nu mai pot ! daca nu ma urc pe 2 roti ma topesc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 sonex ... imi imprumuti si mie capra ? jur ca nu mai pot ! daca nu ma urc pe 2 roti ma topesc ... bre, da' te mananca in qur, rau de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 sonex ... imi imprumuti si mie capra ? jur ca nu mai pot ! daca nu ma urc pe 2 roti ma topesc ... Iti dau 'io scuterul de doi jumate,te coafeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 23, 2011 Autor Share Postat Iulie 23, 2011 Vacanta placuta.... Tiiii, B-..-WDW.. Omul cu vopseaua misto pe motoreta. Welcome Bai, copii, are omul asta un perlaj in vopseaua de pe rezervor, de mi-am bagat unghia in gat de invidie... 4-5 culori. Pe fond visiniu. Paradis! Click To Attach Files @ DKW: Bine ca esti tu destept, ma! ) HTC-ul nu mi-l arata, are o interfatza ciudata. @ Iron-Balangane: Iti dau eu Suza, dc promiti ca nu-i dai in gura, ca o scot la vanzare si vreau sa povestesc cu mana pe inima si pe Biblie despre trecutul ei ) Vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 @ DKW: Bine ca esti tu destept, ma! ) HTC-ul nu mi-l arata, are o interfatza ciudata. Sar'na shefa, n-am stiut ca estetzi pa HTC, adeca mobil... @ Iron-Balangane: Iti dau eu Suza, dc promiti ca nu-i dai in gura, ca o scot la vanzare si vreau sa povestesc cu mana pe inima si pe Biblie despre trecutul ei ) Vrei? Gata, il faci fericit, iese din sevraj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate