lexysexy Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 Salutare. Ma anunt si eu aici ....MILITARI ...intre Gorjului si Veteranilor . HAI CU VARA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_horica Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Sal all! Vand motocicleta YAMAHA FZ6N (2004) - super pret. Motocicleta este in stare f buna. http://bikeshop.ro/m...004-420326.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Soare, caldura, gagici dezbracate, gagici dezbracate, motocicleta....Toate sunt asa departe...... Si totusi......Gagici dezbracate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Salutare. Ma anunt si eu aici ....MILITARI ...intre Gorjului si Veteranilor . HAI CU VARA Salutare , hai macar cu primavara Soare, caldura, gagici dezbracate, gagici dezbracate, motocicleta....Toate sunt asa departe...... Si totusi......Gagici dezbracate... ce Gajici dezbracate mah ?! unde ?!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 La strandul de langa dambovita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 3, 2012 Share Postat Martie 3, 2012 Daca nu stiati Angelica se facu furnizor de uleiuri, placute si cariciutze. Eu il banuiam de mult ca umbla cu caricioplanul pe la palamagioaice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Martie 3, 2012 Share Postat Martie 3, 2012 iesi careva azi la o tura de bulevard? (doar pe MANIU) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_glumetu Postat Martie 3, 2012 Share Postat Martie 3, 2012 am facut una mica Apusului - Metro...fu asa frumossss . sa vina caldura +15 grade! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Martie 3, 2012 Share Postat Martie 3, 2012 am dat cateva ture pe la mine pe aci dar pe urma am vazut pe la metro bajetzii tot au facut ture spre autostrada inapoi hai cu caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Kali, implinste aproape 19 primaveri,hai cu "la multi ani".Daca mai tine mult noroiu asta cred ca renunt la masina si motor si ma orientez la un aeroglisor ) Claudiul nu mai iubeste forumul, posteaza prima data pe facebok poze. |Rusine sa-i fie, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 feisbucu e la moda ,dude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Un ITP prin Militari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 (editat) Un ITP prin Militari? Itp in militari pe bd timisoara mergand catre capatul tramvaiului (8 parca) pe dreapta pana in cladirea Radox. Service-ul (concept-car-service-vest)are itp auto si moto,costa 80 de lei .Tavi este inspector itp la moto, recomand. Acum sa ai motoreta cat de cat ok altfel vorbeste inainte. Editat Martie 14, 2012 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Kali, implinste aproape 19 primaveri,hai cu "la multi ani".Daca mai tine mult noroiu asta cred ca renunt la masina si motor si ma orientez la un aeroglisor ) Claudiul nu mai iubeste forumul, posteaza prima data pe facebok poze. |Rusine sa-i fie, Dar să nu uităm că Âşi ÂŞonex împlineÂşte aproape 19 primăveri în curând, nu? Nu-ți zic încă La Mulți Ani, nu te bucura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Atunci eu fac aproape 18 primaveri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Sonea pregateste petrecerea de majorat !!! cred ca ne serveste cu bomboane de ciucalata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazillius Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 La multi ani ! si...fff multi km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 La multi ani ! si...fff multi km. A promis ca anu' asta face 500 de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 (editat) Dar să nu uităm că Âşi ÂŞonex împlineÂşte aproape 19 primăveri în curând, nu? Nu-ți zic încă La Mulți Ani, nu te bucura. La Mulți Ani bă berbecule! ÂŞi vorba ta: Să-ți fie tareeeeee! La majorat să aduci Âşi tu două minore d'alea de la tine din clasă A promis ca anu' asta face 500 de km Lasă că Âşi anul trecut a făcut niÂşte kilometri doar mutând motocicleta dintr-un colț al altul al moÂşiei lui Editat Martie 16, 2012 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 La multi ani!!!! barosan'e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 La multi ani Cosmin!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Itp in militari pe bd timisoara mergand catre capatul tramvaiului (8 parca) pe dreapta pana in cladirea Radox. Service-ul (concept-car-service-vest)are itp auto si moto,costa 80 de lei .Tavi este inspector itp la moto, recomand. Acum sa ai motoreta cat de cat ok altfel vorbeste inainte. ms man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Multumesc, multumesc. Baietelul anul asta si-a propus sa fie mai mototciclist decat anul trecut.Va astept sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beleth Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Salutare Milita(u)rilor Octav, ex - viraga 535, apoi ex- nighthawk, actual pieton. Am vazut pe la gorjului vis-a-vis de piata, la o scara de langa semafor un cbr vechiut, albastru si cam parasit. Stiti ceva de el? Ma gandesc la el saracul sta de pomana, si poate are propietaru nevoie de ceva banuti. AVE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Salutare Milita(u)rilor Octav, ex - viraga 535, apoi ex- nighthawk, actual pieton. Am vazut pe la gorjului vis-a-vis de piata, la o scara de langa semafor un cbr vechiut, albastru si cam parasit. Stiti ceva de el? Ma gandesc la el saracul sta de pomana, si poate are propietaru nevoie de ceva banuti. AVE Si eu il vad in fiecare zi .A cam stat in zapada pe perioada iernii.Era anul trecut cineva pe el dar nu l-am recunoscut,bine ...avea casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate