Vizitator little wayne Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Poate reusesc sa vin si eu ca sa cunosc consateni din comuna militari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 salutare baieti de ce sa stricam traditia mai bine ramine joi .... doar ca, din cite stiam eu voi veniti in poli fara motoare parca....? adevarul ca eu m-am retras o perioada si nu mai stiu nimic din ce misca pe forum si in lumea bikerilor din militari....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 14, 2012 Autor Share Postat Mai 14, 2012 Saptamana asta se cam strica vremea. Nu am verificat, sa vad cum e marti sau joi, dar ma indoiesc (azi fiind luni) ca maine va fi prea cald. Uneori venim cu motorul, alteori cu biciclete, role, minge de fotbal etc. Socializam si ne sportivizam, dam shunca jos ) PS: @militariule, kalimera s-a apucat de sport, bre! vine sfarsitul lumii... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Saptamana asta se cam strica vremea. Nu am verificat, sa vad cum e marti sau joi, dar ma indoiesc (azi fiind luni) ca maine va fi prea cald. Uneori venim cu motorul, alteori cu biciclete, role, minge de fotbal etc. Socializam si ne sportivizam, dam shunca jos ) PS: @militariule, kalimera s-a apucat de sport, bre! vine sfarsitul lumii... ) Nu Kali, sfârÂşitul lumii o să vină dacă după Âşase luni încă te mai ții de sport :-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Nu Kali, sfârÂşitul lumii o să vină dacă după Âşase luni încă te mai ții de sport :-D am vb cu bosorogii de angel si rocsana ... si ei prefera tot JOIA !!!! si ca sa citez vamaveche, propun sa: NE VEDEM JOI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 bai dar o drumetie ceva? nu intereseaza pe nimeni? sau doar poli.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 bai dar o drumetie ceva? nu intereseaza pe nimeni? sau doar poli.. Pe mine, zi unde Âşi când Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Eu vin si martea si joia ,cu bicicleta evident oricum doi pasi nu stau sa ma echipez si doar cu casca nelegata nu merg ,ca altii Plimbarica oricand benzina sa fie,in rezervor nu la pompa .Planul este pt we 26-27 mai pe ruta buc-valeni-siriu-onesti-bacau-roman-botosani-popasul cucorani (cazare+cina,se mananca bine aici) apoi retur pe suceava-vatra dornei-bistrita-tg mures-sighisoara-brasov-buc . 1200 km dus-intors . Apoi cand se mai incalzeste ,clasica Transalpina cu somn in padure ,cine stie cunoaste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Planul este pt we 26-27 mai pe ruta buc-valeni-siriu-onesti-bacau-roman-botosani-popasul cucorani (cazare+cina,se mananca bine aici) apoi retur pe suceava-vatra dornei-bistrita-tg mures-sighisoara-brasov-buc . 1200 km dus-intors . I'm in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 I'm in good choice , drumul e perfect,peisaje..curbe...apoi ciorba radauteana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Nu Kali, sfârÂşitul lumii o să vină dacă după Âşase luni încă te mai ții de sport :-D ))) Asta a fost buna. Spusa de un mare sportiv ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 ))) Asta a fost buna. Spusa de un mare sportiv ) Daaa, a urlat Âşaoarma din stomacul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 am nevoie de un cauciuc spate ( 180 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 am nevoie de un cauciuc spate ( 180 ) /index.php?/topic/677887-cauciuc-18055-r17-dunlop-sportmax-roadsmart/ Asadar , joi ...careva la coloana? sa stiu daca-mi curat lantul.......la bicicleta evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 /index.php?/topic/677887-cauciuc-18055-r17-dunlop-sportmax-roadsmart/ Asadar , joi ...careva la coloana? sa stiu daca-mi curat lantul.......la bicicleta evident Ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 salut cine merge la Seawolves Bike Fest 2012 Mamaia. Vineri 8 Iunie 2012 10:00 - Duminică 10 Iunie 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 salut cine merge la Seawolves Bike Fest 2012 Mamaia. Vineri 8 Iunie 2012 10:00 - Duminică 10 Iunie 2012 Anjel merge ,posibil si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 vine cineva la coloana in seara asta .......???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 vine cineva la coloana in seara asta .......???? nu cred ca vine cineva, e duminica,de regula ne vedem joia ...de regula ) ca-n ultimul timp nu ne-am mai strans. Cum azi s-a nimerit sa fie joi...intalnirea la coloana ...intre orele 19:45 - 21:35. pe ordinea de seara : seawolves constanta,propuneri..prezentarea evenimentului..etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 ha! deci mai vine lumea azi? super! o sa ajung si eu.. stiu ca am intarziat si e 19.42.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 vine lumea..te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Lipsa bunul simt nu tine cont de cate roti ai sub fund... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 poli deseară? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 (editat) sigur. Editat Iunie 14, 2012 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Mare e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate