claman Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 sigur. Fain,fain ...sa-l plimbi sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 multumeeeesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Salut lume! De ceva timp m-am aciuat si io pă colea prin Militari si cum nu prea stiu multa lume (doar pe Borris care sta pe la Veteranilor da' n-am mai vorbit de ceva timp cu el ) ma gandeam sa mai cunosc si io un biker, doi, trei. O sa ies asta seara la plimbare (nu stiu unde, de nebun asa) in jur (sau injur, ca fac si d-astea) de ora 18:00. Daca mai e vreun doritor, sa strige! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 (editat) Salut lume! De ceva timp m-am aciuat si io pă colea prin Militari si cum nu prea stiu multa lume (doar pe Borris care sta pe la Veteranilor da' n-am mai vorbit de ceva timp cu el ) ma gandeam sa mai cunosc si io un biker, doi, trei. O sa ies asta seara la plimbare (nu stiu unde, de nebun asa) in jur (sau injur, ca fac si d-astea) de ora 18:00. Daca mai e vreun doritor, sa strige! Ia uite cine s-a anunțat pe la noi prin ogradă Hai noroc În Weekend-ul 30.06 - 01.07 vrem să facem Transalpina. Plecare de sâmbătă dimineață, campat pe la ObârÂşia Lotrului (cine-i mai fătălău, găseÂşte Âşi cazare pe undeva cred ) Âşi Duminică continuat traseul spre SebeÂş Âşi înapoi spre casă. P.S. Să ataÂşez Âşi o hartă Editat Iunie 21, 2012 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Ia uite cine s-a anunțat pe la noi prin ogradă Hai noroc În Weekend-ul 30.06 - 01.07 vrem să facem Transalpina. Plecare de sâmbătă dimineață, campat pe la ObârÂşia Lotrului (cine-i mai fătălău, găseÂşte Âşi cazare pe undeva cred ) Âşi Duminică continuat traseul spre SebeÂş Âşi înapoi spre casă. P.S. Să ataÂşez Âşi o hartă i`m in nigga !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 (editat) Adica ca anu' trecut ? ...pardon...ca acum doi ani! Editat Iunie 21, 2012 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Adica ca anu' trecut ? ...pardon...ca acum doi ani! That is the plan, ma' friend! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Ma bag si eu la tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Interesting, very interesting.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Ma bag si eu la tura Nici nu mă aÂşteptam la altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 hai..diseara in poli da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Io am nunti, botezuri si alte cumetrii in weekendu' ala, din pacate. Era smecherie ca are unchi-meu niste cirese la Sebes de s-a terminat cu smecheria! Dar mai da de veste cand se iese si poate m-oi nimeri si io odata. Ce e la poli questa sera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 cica joi seara ne adunam noi, cei din militari, in politehnica, la coloana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Ma bag si eu la tura Cu noul topcase ?! cica joi seara ne adunam noi, cei din militari, in politehnica, la coloana Cica...ca io poli nu mai servesc,prea multi tantari p'acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Cu noul topcase ?! Cica...ca io poli nu mai servesc,prea multi tantari p'acolo evident ca o sa vin cu noul topcase:D pai ne strangem in poli si facem o tura pana in bikers la un papanas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 evident ca o sa vin cu noul topcase:D pai ne strangem in poli si facem o tura pana in bikers la un papanas? Pana ajung eu in bikers ...inchid aia bucataria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 si acolo cred ca sunt tantari si mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 pai si unde nu sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 am putea merge langa poli,sus in sosea la studentpub...am auzit ca ie bere ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 vin si eu in seara asta in poli de cind incerc sa ajung si mereu uit ......... dar astazi nu mai ratez bere fara alcol banuiesc ca veniti cu mobrele si nu cu bicicletele suna interesant barul studentpub am auzit ca e OK La ce ora in poli ......??? cine ajunge primul da un bip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 vin si eu in seara asta in poli de cind incerc sa ajung si mereu uit ......... dar astazi nu mai ratez bere fara alcol banuiesc ca veniti cu mobrele si nu cu bicicletele suna interesant barul studentpub am auzit ca e OK La ce ora in poli ......??? cine ajunge primul da un bip era Laur în poli, te întâlneÂşti cu el acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 :( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 (editat) :( înseamnă că plecase Âşi Laur, probabil bikers , poate reuÂşim să ne punem de acord cu o terasă că în poli nu mai e de stat din cauza țânțarilor Editat Iunie 21, 2012 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 era Laur în poli, te întâlneÂşti cu el acolo. Cu Laur am vorbit un pic la Bikers, era cu inca un motociclist. Parca a zis ca nu era nimeni in poli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 am fost doar eu, cristi (FJR1300) si bogdan (R6).. am stat cat am stat si am plecat spre bikers.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate