laurmlau Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 ne vedem azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SO_TOXIC Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 am sperat sa gasesc pe cineva la coloana......din pacate... nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 8, 2014 Autor Share Postat Mai 8, 2014 Toxicule, nu fi trist, fata, or veni saptamana viitoare. Si eu sunt usor derutata: s-a schimbat ziua de joi in miercuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Ne-am strans miercuri ,putini .. miercurea viitoare mergem la km36 la popas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 9, 2014 Autor Share Postat Mai 9, 2014 Atunci, peste doua miercuri va vizitam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Kali, felicitari, sa fiti sanatoase si sa va bucurati maxim una de cealalta . Pacific cu ..atas ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 9, 2014 Autor Share Postat Mai 9, 2014 Te pup, hornet60 Am cautat pe net si exista un exemplar cu atas Voila: Ramane doar sa-l facem sau sa ni-l aduca Mos Craciun cadou )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Am cautat pe net si exista un exemplar cu atas Voila: image.jpg Ramane doar sa-l facem sau sa ni-l aduca Mos Craciun cadou )) Shefa, o sa te dezamagesc, in tzara nu merje facut, doar adus de afara cu omologare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Shefa, o sa te dezamagesc, in tzara nu merje facut, doar adus de afara cu omologare. N-a zis nimeni ca trebe facut in "tzara" ! Se va gasi unul de vanzare pe undeva. Moralul sus ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Se va gasi unul de vanzare pe undeva. De la 4000 euro in sus, pentru una in stare buna, in tarile cu "apa calda". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 14, 2014 Autor Share Postat Mai 14, 2014 Dkw-ule, am ras cu lacrimi la semnatura ta )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Ne-am strans miercuri ,putini .. miercurea viitoare mergem la km36 la popas nu va mai vedeti joia? miercuri eu nu am cum sa ajug niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Joia nu prea avea succes in ultima perioada ,ne strangeam 2-3 , miercurea sunt mai multi 4-5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Joia nu prea avea succes in ultima perioada ,ne strangeam 2-3 , miercurea sunt mai multi 4-5 miercurea chiar nu am cum sa vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 schimbam cu Joi atunci , da nici Joia nu prea te-ai aratat la fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 schimbam cu Joi atunci , da nici Joia nu prea te-ai aratat la fata nu am stiut ca v-ati vazut cit a fost frig pe afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Câţiva am mai consumat şi pe timp de iarnă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 23, 2014 Autor Share Postat Mai 23, 2014 Pana la urma, saptamana viitoare cand e intalnirea? Venim si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Să stabilească majoritatea ! Încape în topcase ? :-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 23, 2014 Autor Share Postat Mai 23, 2014 Tine minte replica asta, clamane, ca simt io ca-ti vine randul ) Ma rog, nu tie, intelegi tu... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Am sa tin minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Joi? Să stabilească majoritatea !Încape în topcase ? :-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Eu sunt si pentru Miercuri si pt Joi , unii nu pot veni miercuri ,altii nu pot veni joia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Dkw-ule, am ras cu lacrimi la semnatura ta )))) Poti s-o utilizezi, daca vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 va stringeti azi in poli? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate