alexander_all4rap Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 dupa 12 sa intrebi de el....sforaie inca ) Sforaie?....dormiti impreuna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Shinule nu mai fa pe prostu pe aici...Ti-a zis bine Kali...Nu mai cauta fani...esti topit omule dupa atentie.Rahat...toti isi iau motor...toti avem motor,da nimeni nu se da teribilist asa aiurea ,d-ampoolea...pe scurt la impresii Wake the fuck up...Vezi ca a mai dat un zmeu,star si idol in viata coltu prin C-ta... In rest...Wassuuppp lumeee...Cand ne mai vedem la ochi? LE: Cami Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Shinule nu mai fa pe prostu pe aici...Ti-a zis bine Kali...Nu mai cauta fani...esti topit omule dupa atentie.Rahat...toti isi iau motor...toti avem motor,da nimeni nu se da teribilist asa aiurea ,d-ampoolea...pe scurt la impresii Wake the fuck up...Vezi ca a mai dat un zmeu,star si idol in viata coltu prin C-ta... In rest...Wassuuppp lumeee...Cand ne mai vedem la ochi? LE: Cami Pai bravo mai baiete. Te-ai gandit si tu sa apari? Cand te mai vedem si noi la ochisori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Pai bravo mai baiete. Te-ai gandit si tu sa apari? Cand te mai vedem si noi la ochisori? Vineri cred ca vin pe jos...Joi imi expira iar nr rosii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Vineri cred ca vin pe jos...Joi imi expira iar nr rosii Deci vineri te asteptam. Nu mai poti sa o dai la intors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Deci vineri te asteptam. Nu mai poti sa o dai la intors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Shinule zi tata daca ai luat examenu` sa stim daca dai sau nu de baut dap.. i-am copiat de i-am rupt! 7-8 tot iau Alo, Guru, te-ai trezit?... Ca de sculat... uhh?! Shinule nu mai fa pe prostu pe aici...Ti-a zis bine Kali...Nu mai cauta fani...esti topit omule dupa atentie.Rahat...toti isi iau motor...toti avem motor,da nimeni nu se da teribilist asa aiurea ,d-ampoolea...pe scurt la impresii Wake the fuck up...Vezi ca a mai dat un zmeu,star si idol in viata coltu prin C-ta... whatever Vineri cred ca vin pe jos...Joi imi expira iar nr rosii ce bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 dap.. i-am copiat de i-am rupt! 7-8 tot iau uhh?! whatever ce bine Not funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Not funny Nici tu n-ai fost mai devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Nici tu n-ai fost mai devreme Pai asta era si scopu'...sa nu fie funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Sunt satul de morala... Am zis ca nu ma mai dau fara carnet. Acu' hai sa vorbim de femei, fotbal, mobre etc :F Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Sunt satul de morala... Am zis ca nu ma mai dau fara carnet. Acu' hai sa vorbim de femei, fotbal, mobre etc :F Tre` sa fii on topic : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Daaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Shinule nu mai fa pe prostu pe aici...Ti-a zis bine Kali...Nu mai cauta fani...esti topit omule dupa atentie.Rahat...toti isi iau motor...toti avem motor,da nimeni nu se da teribilist asa aiurea ,d-ampoolea...pe scurt la impresii Wake the fuck up...Vezi ca a mai dat un zmeu,star si idol in viata coltu prin C-ta... In rest...Wassuuppp lumeee...Cand ne mai vedem la ochi? LE: Cami gresit ...eu ma dau la impresii...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 gresit ...eu ma dau la impresii...... Da, si io.. Vinerea asta s-ar putea sa trec sa va vaz.. daca e meci, ignorati fraza anterioara.. Prefer sa stau acasa sa examinez cu atentie tavanul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 gresit ...eu ma dau la impresii...... Si tu, repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Da, si io.. Vinerea asta s-ar putea sa trec sa va vaz.. daca e meci, ignorati fraza anterioara.. Prefer sa stau acasa sa examinez cu atentie tavanul.. Treci sa o vezi pe Strumphitza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Treci sa o vezi pe Strumphitza? neinteresant...something new?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 neinteresant...something new?? N-avem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Nu pot sa cred cate rautati se spun la adresa baietelului....Sunt si eu mic si am nevoie de somnic pt ca sunt in crestere,numai ca s-au pus astia cu picamarele pe la 7-8 sa sparga cimentul in spate....in consecinta m-am mutat in sufragerie dar nu am mai putut dormi asa ca am fost la munca ... Asa ca terminati cu rautatile . Daca e ceva pt disera organizez eu si daca nu iese bine dau vina pe Boris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Treci sa o vezi pe Strumphitza? Who?...Asta e noul tau nume de scena? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Ce e diseara? Unde si la ce ora? Daca vin fara mobra scap de bataie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Treci sa o vezi pe Strumphitza? Se poate sa te trec pe locul doi, mandro?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) Who?...Asta e noul tau nume de scena? Nu-s eu @JJ: se poate? Editat Iunie 17, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 O invata si pe strumfita cineva cum sa posteze...nu de alta dar nu mai nimeream sa dau cursorul mai jos ...ziceam ca mi s-a blocat laptopul.......acelasi post de 2 3 ori nu imi mergea netul si ma grabeam. repede tu vreau si asta seara daca se merge pe undeva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate