costasadrian Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 (editat) adica intersectia dezrobirii cu uverturii?? PS: MS Shinu Editat Iunie 22, 2008 de costasadrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 adica intersectia dezrobirii cu uverturii?? PS: MS Shinu DA! PS: cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 In seara asta la orele 21.00 ne vedem in Poli la bariera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Salutare, hai ca am terminat si eu cu activitatile extra-motocicliste si revin in gasca. cand va vedeti, ca am lume de cunoscut si bere de baut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 Tovarasi, role reloaded? + Gamba de otel, af cors Haideti, ma pensionarilor! Reactionati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 ma primiti si pe mine in grupuletul vostru??? stau pe la Gorjului, ma numesc Adi si urmeaza sa imi iau plastic (ain't that a bitch Shinule ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Tovarasi, role reloaded? + Gamba de otel, af cors Haideti, ma pensionarilor! Reactionati ..am reactionat.. :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 Moama, 2 reactii! Deci tre sa va injur ca sa reactionati.. Bine... > Adi, welcome, mama! Te asteptam cand poti veni, baut, plimbari sau alergat/role/table in Poli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 cu rolele eram bun inainte de ruptura de ligamente, acum nu mai practic din astea, da parca la table ma mai tine incheietura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 Vezi ca buburuza rupe capete la table ) Cobor sa schimb bujiile si sa alea-alea potaia. Alegeti voi o ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Vezi ca buburuza rupe capete la table ) Cobor sa schimb bujiile si sa alea-alea potaia. Alegeti voi o ora. Sa-l vezi pe Cosmin ce o sa mai comenteze ) Eu zic 8:30-9. E ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 cu rolele eram bun inainte de ruptura de ligamente, acum nu mai practic din astea, da parca la table ma mai tine incheietura INCA te mai tine incheietura.. Buburuza o arde stealth.. :lol: Noro?? Ma che fai, puto?? Cum tzi-s membrele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 Parfum, iau rolele cu mine la job si vin direct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 ma tine john, sunt tanar, nici 21 nu am inca, doar peste 10 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 Nu buburuza e stealth Iete, inca un Rac! Eoane, de ziua ta cand bem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 INCA te mai tine incheietura.. Buburuza o arde stealth.. :lol: Noro?? Ma che fai, puto?? Cum tzi-s membrele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 INCA te mai tine incheietura.. Buburuza o arde stealth.. :lol: Noro?? Ma che fai, puto?? Cum tzi-s membrele? Noro e uochei! P.S. DKWraith aciulea, from za biroiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 Deci nu era suficient Borris pe la toate calculatoarele, acum e randul lui DKW ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Ma scuzati ca intervin... Da' nu's ce sa cred...e forum de bere, table, role si alergat in Poli? Aliooo!! Cu mobrele cand mai mergeti pe undeva? Zic UNDEVA, nu doar folosite pe post de RATB, TAXI sau alte alea Nu dati cu paru' ca nu am zis cu rautate PS. M'am tinut de cuvant.... Wkndul asta am bagat 1070 km Laser frate ca sa zic asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 Bine ca esti tu destept ) Io am numai sambata libera si weekend-ul asta am bagat 3 zile de job, na. Lasa, tata, ca vine si vremea noastra, a astora fara weekend-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Activitate nu gluma.......Ce vrenici mai sunteti........Lipseste in dimineata asta,tatal posturilor,muschiulosul anonim............Daca se anuntza amatori aduc tablele....Eu zic sa ne vedem mai devreme sa apuce toti sa fie odihniti pt urmatoarea zi de munca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 ma tine john, sunt tanar, nici 21 nu am inca, doar peste 10 zile Sunt tanar, Doamna, tanar, de-aceea nu te cred, oricat mi-ai spune, timpul nu-si ascute gheara desi arcasi cetii spre mine isi reped sagetile vestirii, sunt tanar. Buna seara! Nu buburuza e stealth Iete, inca un Rac! Eoane, de ziua ta cand bem? Mea?? Ziua MEA?? ..e trecuta la profil.. Pupe tata pe ea de fata!! Noro e uochei! P.S. DKWraith aciulea, from za biroiu! Haoleu!! Si fasi, bre?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) Bine ca esti tu destept ) Io am numai sambata libera si weekend-ul asta am bagat 3 zile de job, na. Lasa, tata, ca vine si vremea noastra, a astora fara weekend-uri Ma scuzati ca am intervenit. Iaca, stau cuminte si cu gura inchisa. Rog ignorati. Editat Iunie 23, 2008 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Ma scuzati ca am intervenit.Iaca, stau cuminte si cu gura inchisa. Rog ignorati. Aide bre, ce va suparati asa?? Si tu si Jonlup sunteti niste simpatici, imi pare rau ca n-ati prea mai fost la intruniri, nici eu n-am prea mai fost, de altfel, numa' ca eo am ceva mai mult timp de postat.. Las' ca o veni si ziua cand ne-om strange toti la un gratarel, un suc, o bere, ceva!! :crack: ..cat despre plimbari.. mai un examen, mai munca, mai o d-aia, mai o d-ailalta, mai lantzul usor "prafuit", mai ulei din furca pe etrierul fatza.. nu-mi prea da saculetzu' ghes sa ma duc pe distante mai lungi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 la o tabla de pe la 8 juma, ma anunt si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate