alexander_all4rap Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 (editat) La un asa barbat ..normal ca fugi sa-ti primesti numarul de ordine! Si acu` era tare sa apara un PS: Boris was here! No offence Editat Iunie 24, 2008 de alexander_all4rap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Si acu` era tare sa apara un PS: Boris was here! No offence Si eu ma gandeam ca daca o tine Shinu tot asa, Borris s-ar putea sa ajunga pe locul 2 Dar eu tot pe cbr-ul tau vreau, Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 HUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! INDECENTILOR!!!!!!!! Continuati, continuati!!! © Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Si acu` era tare sa apara un PS: Boris was here! No offence Haotika-i din CJ, nici macar posesorul Gambei de Aur nu e asa rapid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 I must not Shinu. Shinu is the mind-killer. Shinu is the little-death that brings total obliteration. I will face my Shinu. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the Shinu has gone there will be nothing. Only I will remain. The driver licence said... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 24, 2008 Autor Share Postat Iunie 24, 2008 Mai aveti chef de Poli? Da' nu mai stam acolo, ca a palit iarba deja, trebuie sa lasam flora si fauna sa-si revina in urma invaziilor noastre repetate ) Propun sa coboram pe poienita aia pe care am urcat cu rolele, daca va amintiti. E mai mult spatiu si putem lua, desigur, si mai multe capuse si tzantzari la bord. Poate si un purec-doi 21.00, poienita. Who's in? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Mai aveti chef de Poli? Da' nu mai stam acolo, ca a palit iarba deja, trebuie sa lasam flora si fauna sa-si revina in urma invaziilor noastre repetate ) Propun sa coboram pe poienita aia pe care am urcat cu rolele, daca va amintiti. E mai mult spatiu si putem lua, desigur, si mai multe capuse si tzantzari la bord. Poate si un purec-doi 21.00, poienita. Who's in? I'm in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 (editat) I must not Shinu. Shinu is the mind-killer. Shinu is the little-death that brings total obliteration. I will face my Shinu. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the Shinu has gone there will be nothing. Only I will remain. The driver licence said... In concluzie Shinu = Fear Shinule...you scare us! Editat Iunie 24, 2008 de alexander_all4rap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Haotiko iar ma pandesti mai ? Sunt taken honey, viata asta apartin numai Alexandrei Da' daca vrei putem sa fim prieteni, ce zici ? I must not Shinu. Shinu is the mind-killer. Shinu is the little-death that brings total obliteration. I will face my Shinu. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the Shinu has gone there will be nothing. Only I will remain. The driver licence said... Funneh In concluzie Shinu = Fear Shinule...you scare us! Shinu me! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Mai aveti chef de Poli? Da' nu mai stam acolo, ca a palit iarba deja, trebuie sa lasam flora si fauna sa-si revina in urma invaziilor noastre repetate ) Propun sa coboram pe poienita aia pe care am urcat cu rolele, daca va amintiti. E mai mult spatiu si putem lua, desigur, si mai multe capuse si tzantzari la bord. Poate si un purec-doi 21.00, poienita. Who's in? In poienitza? bre, aveti ganduri necurate? I'm in!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Shinu me! This mean Shinu squared? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 This mean Shinu squared? Means u should FEAR me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Means u should FEAR me I shall! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 (editat) Means u should FEAR me Fear me ,Shinule!!!! All my little friends lives under floor, in my room all paint in white... Petit Smourfete...??? join(t) us? Editat Iunie 24, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 I shall! Ieeei! Succeees!! Fear me ,Shinule!!!! All my little friends lives under floor, in my room all paint in white... Nenea, ia si mai lucreaza la engleza ca m-ai pierdut pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haotika Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Shinu...Ce sa mai spun? Ma resemnez... Oricum,stiam ca numai un miracol te-ar face sa te uiti in directia mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 (editat) Shinu...Ce sa mai spun? Ma resemnez... Oricum,stiam ca numai un miracol te-ar face sa te uiti in directia mea! Ma uit mai, da' numai cu coada ochiului, sa nu ma prinda Alex :) Editat Iunie 24, 2008 de shinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Ieeei! Succeees!! Nenea, ia si mai lucreaza la engleza ca m-ai pierdut pe undeva nope , ea da te uita peste uocean si vezi/auzi cum se zice/scrie la ei pe parcela! Mai uit mai, da' numai cu coada ochiului, sa nu ma prinda Alex :) Tu, ma? neaaaaaah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 nope , ea da te uita peste uocean si vezi/auzi cum se zice/scrie la ei pe parcela! Tu, ma? neaaaaaah! Ce scriu negroteii, aia 5-6 de pe continent care siu sa scrie, nu e engleza Eu mah, ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Ieeei! Succeees!! Plz remind me when we`ll meet ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Ce scriu negroteii, aia 5-6 de pe continent care siu sa scrie, nu e engleza suori, Shinule, da' engleza e una si Americana(engleza cu diverse influente) e alta ciorba de peste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Plz remind me when we`ll meet ) 2 ph3@r m3? Ov cors mai diar! Ma car acasa sa ma hodihnesc. Pup iu ol! suori, Shinule, da' engleza e una si Americana(engleza cu diverse influente) e alta ciorba de peste! Stiu nenea, am terminat la filologie acu' fro 5 anisori si acu' ma facui automatician Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Plz remind me when we`ll meet ) reminder ON!!! da' sa bei ceva inainte sa ai curaj sa dai ochii cu Big Fear=Shinu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 BAietelul nu stie unde e poienita..........Daca ma ratacesc o sa aud tipetele lu Domnul Shinu...........Am prins un cal cu net......forumul a devenit obsesie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 (editat) reminder ON!!! da' sa bei ceva inainte sa ai curaj sa dai ochii cu Big Fear=Shinu!!! De ce sa bei si sa conduci knd poti sa fumezi si sa zbori? ))) Si knd o sa dau ochii cu Mr Fear o sa am asupra mea o arma secreta! [ Cocolino...sa`l fac moale si pufos ) ] Editat Iunie 24, 2008 de alexander_all4rap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate