pepsi Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 am comandat 2 becuri xenon , acestea mai exact. motoru meu are 2 blocuri optice, in care ar trebui sa o pun? ii trebe ceva instalatie speciala daca ii xenon? sau pur si simplu pun becurile in locul celor vechi? MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 14, 2008 Admin Share Postat Ianuarie 14, 2008 Ai cumparat,dar nu stii nici tu ce ai luat.. ,maiprecis nu ai citit.. Acolo scrie ca este H4,vezi si tu unde ai h4 si pune-l acolo.Cealalta faza nu stiu ce este,dar poti scoate becul afara si scrie pe soclul lui. Tot acolo scrie ca poti pune direct,fara alte modificari la instalatie. De fapt nu ai luat xenon(aceasta implica o intreaga instalatie)ci doar niste becuri care imita cit de cit xenonul.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 14, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2008 Ai cumparat,dar nu stii nici tu ce ai luat.. ,maiprecis nu ai citit.. Acolo scrie ca este H4,vezi si tu unde ai h4 si pune-l acolo.Cealalta faza nu stiu ce este,dar poti scoate becul afara si scrie pe soclul lui. Tot acolo scrie ca poti pune direct,fara alte modificari la instalatie. De fapt nu ai luat xenon(aceasta implica o intreaga instalatie)ci doar niste becuri care imita cit de cit xenonul.. Luigi Vicol mersi h4 inseamna cai ceva bec halogen? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Am o veste proasta: principalul lucru pe care l-ai luat e teapa. Alea nu sunt becuri cu xenon, ci becuri normale cu halogen colorate albastru. Teapa consta in faptul ca lumina este filtrata pt a se albastri, adica intensitatea este mai mica decat la becurile normale cu halogen. In plus, filtrarea spre albastru e chiar cea mai proasta optiune posibila, pentru ca are cea mai mica putere de penetrare si iluminare per putere consumata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Am o veste proasta: principalul lucru pe care l-ai luat e teapa. Alea nu sunt becuri cu xenon, ci becuri normale cu halogen colorate albastru. Teapa consta in faptul ca lumina este filtrata pt a se albastri, adica intensitatea este mai mica decat la becurile normale cu halogen. In plus, filtrarea spre albastru e chiar cea mai proasta optiune posibila, pentru ca are cea mai mica putere de penetrare si iluminare per putere consumata. io cand zic altora, nu cred...fiecare invata pe propria greseala...oricum la pret nu-i asa mult, numai ca aceleasi rahaturi putea sa le ia din bazar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Un pic de search pe forum si te-ai fi lamurit ce diferenta e intre cele cu aspect (gaz) xenon si cele cu adevarat Xenon HID. /index.php?...39&hl=xenon /index.php?...16&hl=xenon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate