Patrick boissy Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Greg va fi in Lazarea pentru antrenament pe data de 29 aprilie-4mai. Cine este interesat sa ma contacteze la numarul de tel.0788 766 495 sau prin mail logs-house@hr.astral.ro* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 (editat) Mai merge cineva din Buc? Editat Ianuarie 17, 2008 de moz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Mai merge cineva din Buc? Eu nu am cum - o sa fiu la cateva zile dupa nasterea mostenitorului. Insa te sfatuiesc sa mergi indiferent daca mai vine altcineva din buc sau nu. O sa inveti foarte mult in 2 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 multa sanatate mostenitorului!!! 99% merg, pana in aprilie mai e mult, oricum nu stiu exact cat stau ca o sa fie 3 serii, incepatori , B si A, si poate stau si la b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 I'am in! Corect Ionute 73? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Da, m-as baga si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 (editat) Da, m-as baga si eu. Si eu. Patrick ne poti da mai multe detalii, legat de eventuale posibilitati de cazare si costurile cursului? Va fi cumva asemenator cu ce s-a petercut anu trecut? Editat Ianuarie 18, 2008 de MacLeod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 asteptam detalii.m-ar interesa si pe mine, avand in vedere succesul episodului 2007. costuri, ce si cum, detalii suplimentare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 asteptam detalii.m-ar interesa si pe mine, avand in vedere succesul episodului 2007. costuri, ce si cum, detalii suplimentare... Tocmai ce am vorbit cu Patrick la telefon. Se pare ca va amana tabara cu inca o saptamana. Asteptam mai multe detalii si asteptam sa ne intalnim acolo. PS Eu m-am hotarat - intru la incepatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Eu nici la incepatori nu stiu daca ma descurc (mi-ar trebui o categorie de 'pensionari si/sau persoane care nu au ce cauta pe un enduro'). Dar daca reusesc sa-mi schimb motorul pana atunci, am sa incerc sa vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Eu nici la incepatori nu stiu daca ma descurc (mi-ar trebui o categorie de 'pensionari si/sau persoane care nu au ce cauta pe un enduro'). Dar daca reusesc sa-mi schimb motorul pana atunci, am sa incerc sa vin. E tabara de antrenament. Curs. Scoala. Nu e competitie. Sunt exercitii care ti se explica pe indelete si apoi trebuie sa le faci de mai multe ori sub supraveghere si ti se dau sfaturi despre ce faci bine si ce anu astfel ca pana la sfarsit sa executi miscarile invatzate corect. Deci poti sa vii fara nici o problema daca ai dorinta sa inveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Ionut, daca vei avea vreodata dubioasa onoare de a ma vedea pe mine pe un enduro, vei intelege de ce am spus cele de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Ionut, daca vei avea vreodata dubioasa onoare de a ma vedea pe mine pe un enduro, vei intelege de ce am spus cele de mai sus. Daca ai genul asta de complexe ti-ai ales sportul gresit. Nimeni nu s-a nascut invatzat. Cu cat inveti mai corect de la inceput cu atat iti va fi mai usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Greg va fi in Lazarea pentru antrenament pe data de 29 aprilie-4mai. Cine este interesat sa ma contacteze la numarul de tel.0788 766 495 sau prin mail logs-house@hr.astral.ro* Poate vine pe la mare....Aici e 1 maiuuuuu...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Greg va fi in Gheorghieni intre 6-11 mai. Vor fi programate 6 zile de training pe 3 nivele de indemanare: - hobby - B - A Aveti programul in fisierul atasat. Doritorii sunt rugati sa-si bifeze optiunile in tabelul atasat si sa-l trimita pe mail lui Patrick la logs-house@hr.astral.ro. Pentru detalii tot Patrick va lamureste la 0731 018680. Eu zic ca merita fiecare banutz si fiecare minut. Daca imi pacalesc nevasta sa o las acasa cu copilul de o luna voi veni si eu la B. tabara_enduro.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Eu voi fi acolo la hobby; cu noul T-Ride, sper... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 pentru ca este primul curs la care ma duc consider ca trebuie sa incep cu "hobby" asta inseamna ca o sa inceap de marti da nu am inteles la ce ora sa strange poporu in lazarea (sa plec de dimineata devreme sau de seara ?!?) mai pleaca careva din bucuresti ? cu NX650 se primeste sau trebuie musai KaTeeM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 Eu am inteles ca marti la ora 8 incepe cursul; deci ar fi bine sa vii cu o seara inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat Martie 27, 2008 Autor Share Postat Martie 27, 2008 INSCRIERI LA CLASA A E COMPLET MAI AVEM PATRU LOC LA CLASA B SI LA INCEPATORI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 cine mai vine la incepatori si e din buc cu un loc pe remorca va rog PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Poze aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bencze_andy Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Are cineva informații, se ține tabăra anul ăsta ? Mă refer la 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat Decembrie 17, 2008 Autor Share Postat Decembrie 17, 2008 Are cineva informații, se ține tabăra anul ăsta ? Mă refer la 2009 bineinteles ca se va tine,obiectivul fiind de o tabara pe luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 bineinteles ca se va tine,obiectivul fiind de o tabara pe luna cind o sa fie tabara venim si de la buzau,sa anunti data te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 bineinteles ca se va tine,obiectivul fiind de o tabara pe luna Ce se aude cu tabara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate