laurentiutd Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 cam subtire astazi , cel mai subtire . restu ati avut treaba ? :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tariwattaryl Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 joi seara la 7, pe terasa la BierHause să discutăm despre adunarea de la Cluj...câți? când: vineri sau sâmbătă?, la ce oră... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 cam subtire astazi , cel mai subtire . restu ati avut treaba ? :-) am stat sa numar voturile lui Johannis toata ziua is toata noaptea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 am stat sa numar voturile lui Johannis toata ziua is toata noaptea Eu sunt de parere sa se organizeze alegeri de primar in Sibiu numai cand spune Johanis.Si atunci iarna.Sa nu mai fiu OFF TOPIC si sa nu ne strice inalnirili. Cu respect. Discutii , impresii si la numar.... Sper sa vedem poze si sa citim impresii super de la Cluj Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Imi cer scuze daca va deranjez postand aici, dar as vrea sa va intreb, cand se strang motoristii din sibiu si unde? ma refer la intalnirile saptamanale... Eu o sa fiu in zona, joi si vineri, si as vrea sa vad si o astfel de reuniune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sp00ky Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 pai cam joi in cutton club ora 19:30... pe terasa... si duminica in camping la dumbrava ora 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 salutare, deseara vine cineva la cotton? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 Da, pe 4 roti submotorizate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiutd Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 si eu cred ca o sa vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 poze de o intalnire pe terasa la o bere, suc si apa minerala cum am lipsit cum vati dezobisnuit de blitz, lasa ca va veti obisnui iar, oricum nu va fii blink, blink Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lombardia Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 SEXY!!! va invidiez. Pacra vad ca ajung acasa si se strica vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papillion Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Prietene nu mai truca pozele, stie toata lumea ca eu nu eram langa Maia, m-ai pus tu acolo, vrei sa vada Alin, esti nebun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 O noua propunere pentru loc de intalnire la cabana Valea Aurie. Personal sunt de acord. Cei care am ramas in Sibiu cel putin pana la ora 14. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 parerea mea e ca e o locatie foarte buna...locuri mult mai multe...poti alege umbra sau soare...unii din noi il cunoastem pe patron...concluzie putem vb de rezervari daca e cazul...in orice caz faina terasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) faine poze dativa jos de pe cbr, ce naiba sunteti copiii ? de ce motocicletele mici sunt mai atragatoare decat cele mari ? nimeni nu sa pozat cu banditul, cu hayabusa !! dar toti siau dat coate la cbr de 125 Editat Iunie 26, 2008 de valisorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 Pt ca-i mica... da' jucausa. Ms de picturi vali! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 super tare saraca motocicleta..se pare ca v-ati distrat aseara...am fost sa-i tin de urat lui speedy la reparatii de-asta nu am ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) Emppu pe exterior....... accelereaza brutal.......ML-ul incearca.........Emppu se-nclina........taie fata ML-ului....si.......si.....castiga Emppu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce cursa, ce pilot, ce motocicleta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CBR 1- ML 0 Editat Iunie 27, 2008 de Deer T-Ace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiutd Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 ce minte bolnava :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 ce minte bolnava :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Pt ca-i mica... da' jucausa. Ms de picturi vali! may Andrei trebuia sa te uiti la drum nu la stele...si fara casca printre stele...hmmmmmmmm... da faina jucaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 29, 2008 Autor Share Postat Iunie 29, 2008 may Andrei trebuia sa te uiti la drum nu la stele...si fara casca printre stele...hmmmmmmmm... da faina jucaria. baaa.. io's profi. Asa-i modelu. Ma uitam la drum, eram pe viraj si ma uitam incotro vroiam sa o iau si ma concentram la iesirea din viraj. Dupa cum observati din poza stapanesc la modul absolut si countersteering-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiutd Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 io zic totusi sa nu mai faci de astea pe motociclete asa puternice ca drmurile sunt rele , incearca sa incepi cu ceva mai mic :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 azi se mai aduna lumea pe la bierhause ...dupa 11 ani revin si eu prin lumi paralele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 aceasta intalnire a a fost cea a chopperistilor, asteptam daca viitoare pe vitezani sau enduristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate